Deze opleiding

Je bent directielid, commissaris, manager of (senior) communicatieprofessional en je werk bevindt zich in het communicatievak. Of je wilt je meer ontwikkelen in dit vakgebied.

diplomacertificate
typeregulier, post-initieel, 0 EC
opleidingsduur2 maanden deeltijd

Of het nu gaat om het versterken van de reputatie, het krijgen en behouden van draagvlak of vertrouwen bij betrokkenen: communicatie is belangrijk bij alle strategische thema’s in een organisatie.

Hoe blijf je op de hoogte van wat er binnen communicatie en aanverwante vakgebieden gebeurt en hoe pas je die kennis toe in je dagelijkse praktijk?


Aan het eind van de blended class

Heb je inzicht in actuele strategische communicatiethema’s.Kan je je eigen authentieke communicatievisie en –strategie formuleren.Weet je hoe je de communicatiefunctie in de organisatie verder organiseert en professionaliseert.Heb je vaardigheden om je rol in communicatie meer impact te geven.Ben je een betere strategische sparringpartner.

Groepen en samenkomsten

Ver vooruit plannen is vandaag de dag lastig. Ons uitgangspunt is om je op Nyenrode te kunnen ontvangen. Mocht dit vanwege corona-maatregelen niet mogelijk zijn, dan bieden wij het programma in een andere (online, hybride of blended) vorm aan. We zullen je hier dan tijdig van op de hoogte stellen. Uiteraard zorgen we ervoor dat je in al onze lesvormen dezelfde impactvolle leerervaring beleeft.

Onderwijs

avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling

Aan het eind van de blended class

  • Heb je inzicht in actuele strategische communicatiethema’s.
  • Kan je je eigen authentieke communicatievisie en –strategie formuleren.
  • Weet je hoe je de communicatiefunctie in de organisatie verder organiseert en professionaliseert.
  • Heb je vaardigheden om je rol in communicatie meer impact te geven.
  • Ben je een betere strategische sparringpartner.


Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.