1 associate degrees keyboard_arrow_right

18 bachelors keyboard_arrow_right

7 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

NHTV Breda is een middelgrote, niet-particuliere instelling voor internationaal hoger onderwijs met vier locaties in Breda, zo'n 7.700 studenten uit meer dan 60 landen.

NHTV biedt hoger onderwijs (bachelors en masters) op het gebied van: Games, Media, Hotel, Facility. Logistiek, Built Environment, Toerisme en Leisure.

In de vakgebieden Toerisme en Leisure zijn er ook wetenschappelijke bachelors en een wetenschappelijke master. Vwo'ers kunnen de hbo-bacheloropleidingen in drie jaar afronden. NHTV biedt ook verdiepende en verbredende honourstrajecten aan en, voor doorstromers en professionals, masters, trainingen en cursussen.

NHTV is sterk internationaal georiƫnteerd en ontwikkelt onderwijs en kennis vanuit de thema's cross-cultural understanding, social responsibility, imagineering en ondernemerschap.

De bacheloropleidingen van NHTV scoren al jaren hoog in de Keuzegids HBO. De Keuzegids is een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle hbo-opleidingen in Nederland beoordeelt en vergelijkt.
logo

Studievoorlichting

Contact algemeen
Mgr. Hopmansstraat 1 en 15
4817 JT Breda

e: communicatie@nhtv.nl
t: 076 533 22 03
w: bachelor website

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
7620studenten
3381man
4239vrouw
voltijd/deeltijd
75voltijd studenten
0deeltijd studenten
0duale studenten
aantal eerstejaars
659eerstejaars man
951eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015