Deze opleiding

AR Updates Online

open_in_newwebsite

diplomanone
type, post-initieel, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur1 dagen duaal
Inhoud Wees het hele jaar door verzekerd van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Elke maand (met uitzondering van augustus) is er een online webinar van een uur waarin EUR hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling (PALA) de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving bespreekt. Via de digitale leeromgeving zijn de webinars bovendien online terug te zien. ActueelActuele uitspraken worden telkens kort toegelicht, voorzien van commentaar en aangevuld met tips en relevantie voor de rechts- of HR-praktijk. Via de digitale leeromgeving zijn de colleges bovendien online terug te zien.
PO-puntenVoor advocaten is per webinars 1 PO-punt verbonden in het kader van de Verordening op de advocatuur. Voorwaarde is dat je de vragen die op de digitale leeromgeving gesteld worden naar aanleiding van het college correct hebt beantwoord. Op die manier is het mogelijk om 11 PO-punten per jaar te verdienen.
DoelgroepArbeidsrecht Updates is bij uitstek geschikt voor:
Advocaten arbeidsrecht Arbeidsrechtjuristen bij bedrijven, instellingen en overheid HR-adviseursEn verder voor iedereen die zicht wil hebben op actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht, zoals:
Juristen HR personeelsfunctionarissen Raadsleden OR Ambtenaren AR Updates Webinars biedt een actuele aanvulling op de meer gespecialiseerde arbeidsrechtopleidingen als de PALA en de PALA+.


Voor meer informatie ga naar https://www.eur.nl/erasmusacademie/cursus/arbeidsrecht-updates

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
onderwijsvormen
virtual classroom

De stad

studentaantallen

? studenten volgen deze opleiding
?% daarvan is vrouw
? eerstejaars gestart in
?% daarvan is vrouw
25922 studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam
51% daarvan is vrouw
bron: HBO-raad/VSNU

Contact

Erasmus Universiteit Rotterdam
E: openday@eur.nl
T: +31 10 408 1111
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite