1/2 EuroCollege
International Hotel & Hospitality Management
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
Bij EuroCollege weten we dat je motivatie en focus nodig hebt voor succes. Het draait om de juiste mindset, daarom pakken wij het anders aan. We werken met duidelijke regels en structuur. Afspraken zijn heilig, de lessen vallen nooit uit en jij haalt je deadlines. Je leert uit de praktijk: samen met gemotiveerde medestudenten werk je aan échte projecten en je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven.

In je tweede jaar start je met een senior project, naast alle lessen, tentamens en opd
2/2 EuroCollege
International Tourism & Hospitality Management
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
Bij EuroCollege geloven we dat je met de juiste mindset én motivatie het verschil maakt. Daarom pakken wij het anders aan. Je krijgt intensieve coaching en op onze kleinschalige school kennen wij je persoonlijk. Samen met gemotiveerde medestudenten werk je aan échte opdrachten. Je docenten komen rechtsreeks uit het bedrijfsleven. Zo leer je uit de praktijk. Ook werken we met duidelijke regels en structuur. We komen afspraken altijd na en de lessen gaan altijd door.

In het tweede jaar doen we er
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Studenten aan het woord

Olivier Polderman en projectgroep de van de Studenten Eurocollege Hogeschool
Eurocollege Hogeschool