1/3 EuroCollege
International Business & Entrepreneurship
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
Het draait allemaal om de juiste mindset. Motivatie en focus zorgen succes. Bij EuroCollege coachen én kennen we jou persoonlijk. Samen met gemotiveerde medestudenten werk je aan échte projecten en je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven. Zo leer je uit de praktijk. We werken duidelijke regels en structuur. Voor iedereen. We komen afspraken na: jij haalt je deadlines en onze lessen vallen nooit uit.
2/3 EuroCollege
International Business & Asian Markets
€ 424 gemiddelde kamerhuur
20 eerstejaars
55% vrouw
? uur contacttijd/week
Tijdens de senior projects in het tweede jaar ontwikkel je samen met je team voor bijv. een exportbedrijf als Van der Plas een strategie om de Chinese markt via bijv. Shanghai te penetreren of help je bedrijven voet aan wal te krijgen in bijv. Bandung, Indonesië. Natuurlijk zijn er talloze stage mogelijkheden in het verre Oosten: in Saigon, Hanoi, Shanghai, Harbin, Dalian, Jakarta of Soerabaja om een paar uitdagende steden te noemen.
3/3 EuroCollege
International Business & Finance Management
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
Bij EuroCollege pakken we studeren anders aan. Wij geloven namelijk dat de juiste mindset doorslaggevend is. Je hebt motivatie én focus nodig om succesvol te worden. Daarom kennen wij je persoonlijk en krijg je intensieve coaching. Je werkt aan échte projecten en je docenten komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven. Je leert samenwerken met andere gemotiveerde studenten en leert vooral veel uit de praktijk. Bij EuroCollege hebben we duidelijke regels en structuur. We komen altijd afspraken na en
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Studenten aan het woord

Eurocollege Hogeschool
Gino Refos
Eurocollege Hogeschool
Valentijn Jehee
Eurocollege Hogeschool
daniel blokland
Eurocollege Hogeschool