29 resultaten

Stenden2 jarige PABO verkort voltijd Assen
Heeft u een hbo- of universitaire opleiding afgerond, dan biedt PABO Assen u de 2jarige opleiding aan (TOP). De studie bestaat uit één lesdag per week, anderhalve dag stage en de rest is zelfstudie.
StendenBedrijfseconomie voltijd Emmen
Spreekt een dynamische functie in de financiële wereld je aan? Heb je interesse in de financiële, economische en bedrijfskundige belangen van een organisatie en wil jij hierop invloed uitoefenen?
StendenBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Emmen
Een brede opleiding gericht op wetenschappelijk onderzoek in de biologie en biomedische chemie.
StendenCE-Sportmanagement voltijd Emmen
De opleiding Commerciële Economie biedt met Sportmanagement een prima specialisatie aan. Stenden Hogeschool heeft Sportmanagement in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkeld.
StendenChemie voltijd Emmen
Ben jij geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met organismen, bacteriën en virussen? Ben jij onderzoekend, geïnteresseerd in wetenschap en wil je in een laboratorium werken?
StendenCommerciële Economie voltijd Emmen
Wil jij begrijpen en leren waarom bedrijven als Google, Heiniken, Startbucks en Tesla succesvol zijn? Wil jij in de toekomst commercieel succes behalen in het bedrijfsleven. Dan is CE jouw studie!
StendenCreatieve Therapie voltijd Leeuwarden
Wil je graag mensen met (psychische) problemen helpen door middel van creatieve middelen?
StendenCreative Business voltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in allerlei vormen van media en communicatie en lijkt het je leuk om een managementfunctie te bekleden in deze dynamische branche? Kies dan Media & Entertainment Management;
StendenEquine Marketing voltijd Emmen
Ben jij gek op paarden en lijkt het je leuk je vaktechnische kennis over paarden te combineren met zakelijke aspecten? Kortom; zou jij van je hobby je beroep willen maken?
StendenHotel Management voltijdduaal Leeuwarden
Voor een carrière in deze sector moet je heel wat in huis hebben. Je moet je kunnen verplaatsen in de gasten, je kunnen onderscheiden van de concurrent en kunnen pieken op belangrijke momenten.
StendenHuman Resource Management (HRM) voltijd Leeuwarden
Wil jij graag de link worden tussen mens en werk? Ben jij sociaal en wil je iets beteken voor mensen, maar wel in een zakelijke omgeving?
StendenInformatica voltijd Emmen
Ben je geïnteresseerd in alles wat er achter de schermen van je iPod, laptop of mobiele telefoon schuil gaat? En zou je dit graag willen onderzoeken en hier je beroep van willen maken?
StendenInternational Applied Business Administration/ Toegepaste Bedrijfskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Beschik je over leidinggevende capaciteiten, kan je goed organiseren en spreekt het je aan om verantwoordelijk te zijn voor een afdeling of project?
StendenInternational Business & Languages voltijd Emmen
The study IBL is a commercial programme with a strong focus on intercultural communication. This is of great importance to be successful in business in an international industry.
StendenInternational Business and Management Studies voltijd Leeuwarden
Ben je ondernemend en wil je graag letterlijk je grenzen verleggen? Wil je in de toekomst leidinggeven en werken in een internationale omgeving?
StendenInternational Travel trade & Event Marketing voltijd Emmen
Herken je trends en ontwikkelingen binnen de toeristische en evenementenmarkt en kan jij creatief inspelen op de wensen en behoeften van de consument?
StendenLeisure Management voltijd Leeuwarden
Stenden Leisure Management richt zich op het opleiden van duurzaam ondernemende regisseurs van de internationale vrijetijdssector.
StendenLogistiek & Economie voltijdduaal Emmen
Ben jij diegene die graag oplossingen aandraagt voor complexe (logistieke) vraagstukken? Denk jij het vaak beter te weten dan de rest en durf jij knopen door te hakken?
StendenMarketing voltijd Emmen
Wil jij werken in de (internationale en digitale) wereld van marketing, sales of public relations? Volg jij elke trend in de digitale media? Wil jij bedrijven groot maken? Kom dan marketing studeren!
StendenOpleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO) voltijd Leeuwarden
Kun jij goed met kinderen omgaan, geef je graag het goede voorbeeld en wil je kinderen iets leren?
StendenOpleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO) Internationaal voltijd Meppel
StendenOpleiding tot Leraar Basisonderwijs (PABO) Verkort (Vondst) voltijd Meppel
Stenden hogeschool biedt verschillende mogelijkheden om je diploma leerkracht basisonderwijs halen, waaronder de tweejarige verkorte voltijdopleiding aan op drie locaties: Assen, Leeuwarden en Meppel.
StendenSmall Business en Retail Management voltijdduaal Leeuwarden
Het ondernemerschap moet in je zitten! Het is een combinatie van denken en doen. Tijdens de HBO opleiding Small Business en Retail Management komen alle facetten van het ondernemerschap aan bod.
StendenSociaal Pedagogische Hulpverlening voltijddeeltijd Leeuwarden
Vind jij het belangrijk dat iedereen actief kan deelnemen aan de maatschappij? Wil jij mensen helpen en daarbij uitgaan van hun eigen kracht en zelfredzaamheid?
StendenTechnische Informatica voltijd Emmen
Ben je geïnteresseerd in alles wat er 'achter de schermen' van je iPod, laptop of mobiele telefoon schuil gaat? En zou je dit graag willen onderzoeken en hier je beroep van willen maken?
StendenTourism Management voltijd Leeuwarden
Is toerisme voor jou meer dan zon, zee en palmbomen? Ben je creatief, flexibel, communicatief, ondernemend en heb je een talenknobbel?
StendenTourism Management Fast Track (3 jaar) BBA voltijd 
StendenVerkorte HBO opleiding Creatieve Therapie; beeldend vormen of muziek voltijd Leeuwarden
Soms hebben mensen psychische problemen die ze niet zelf meer kunnen oplossen. Deskundige hulp is dan noodzakelijk.
StendenWerktuigbouwkunde voltijd Emmen
Ben je ondernemend, praktijkgericht en heb je een doe-mentaliteit? Lijkt het jou leuk om nieuwe producten te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren?