74 resultaten

NHL StendenAccountancy voltijd Leeuwarden
Met de hbo-opleiding Accountancy leer je alles over de wereld achter de cijfers. Jij controleert of het bedrijf de financiële administratie op orde heeft en adviseert daarover.
NHL StendenBedrijfskunde voltijd Leeuwarden
Ben jij creatief, neem jij graag de leiding en zorg jij er straks voor dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken? Dan is de opleiding Bedrijfskunde iets voor jou!
NHL StendenBestuurskunde / Overheidsmanagement voltijd Leeuwarden
Kies je voor de opleiding Bestuurskunde - Overheidsmanagement van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een opleiding die hoog aangeschreven staat in bestuurlijke kringen.
NHL StendenBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Emmen
Kies je voor Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, dan word je opgeleid voor werk dat van belang is voor mens en dier. Je leert onderzoek doen naar DNA, eiwitten, cellen, bacteriën en virussen.
NHL StendenBiotechnologie voltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in biologie, vind je het leuk om te experimenteren en ben je nauwkeurig resultaatgericht? Dan is de opleiding Biotechnologie van NHL Stenden iets voor jou!
NHL StendenBouwkunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Bouwkunde aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je verder kijkt dan naar techniek alleen. Je leert ook conceptueel denken en overzicht in projecten te behouden.
NHL StendenBurgerschap in het mbo en vo deeltijd Groningen
De leergang geeft docenten in het mbo en vo de kans om zich te professionaliseren in burgerschapsonderwijs
NHL StendenCE-Sportmanagement voltijd Emmen
De opleiding Commerciële Economie biedt met Sportmanagement een prima specialisatie aan. NHL Stenden Hogeschool heeft Sportmanagement in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkeld.
NHL StendenChemie voltijd Emmen
Vind je het interessant om de samenstelling van medicijnen te analyseren? Wil jij ontdekken of producten aan de kwaliteitseisen voldoen? Dan is de opleiding Chemie iets voor jou!
NHL StendenChemie voltijd Leeuwarden
Chemie is overal! Tijdens de hbo-opleiding Chemie van NHL Stenden Hogeschool houd je je bezig met toegepaste chemie. Het laboratorium wordt jouw grote ontdekkingsplek.
NHL StendenChemische Technologie voltijd Leeuwarden
Veilig kunstgras dat beter voetbalt dan elk ander veld? Een plastic tas die vanzelf oplost? Of 'gewoon' een glaasje leidingwater? Zonder Chemische Technologie zou dit niet mogelijk zijn.
NHL StendenCiviele Techniek voltijd Leeuwarden
Vind jij grote constructies zoals aquaducten, sluizen, zeedijken en bruggen interessant? Wil jij werken aan de infrastructuur van de toekomst? De opleiding Civiele Techniek is dan echt iets voor jou!
NHL StendenCommerciële Economie voltijd Emmen
Zie jij jezelf later in een marketing- of salesfunctie voor bedrijven als bol.com of Coolblue? Wil jij creativiteit combineren met ondernemerschap? Kies dan voor Commerciële Economie.
NHL StendenCommerciële Economie voltijd Leeuwarden
Zie jij jezelf later in een marketing- of salesfunctie voor bedrijven als bol.com of Coolblue? Wil jij creativiteit combineren met ondernemerschap? Kies dan voor hbo Commerciële Economie.
NHL StendenCommunicatie voltijd Leeuwarden
Bij Communicatie van NHL Stenden staat leren in de praktijk voorop. Je studeert aan een kleinschalige opleiding. Persoonlijk contact, creativiteit en strategisch denken staan hoog in het vaandel.
NHL StendenCommunication and Multimedia Design voltijd Leeuwarden
Welke kant je ook op wilt, met Communication & Multimedia Design (CMD) ga je voor een innovatieve toekomst. Kies je voor creatief ontwerpen, digitale ontwikkeling of allebei? Jij bepaalt je eigen weg!
NHL StendenCreative Business voltijd Leeuwarden
Interesse in alle media om je heen, van tv, magazines tot aan games en social media? Kies voor Creative Business en word manager of specialist in de media, entertainment of creatieve industrie!
NHL StendenDocent Beeldende Kunst & Vormgeving voltijd Leeuwarden
Kies jij voor de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een afwisselend studieprogramma, waarin je zelf volop de handen uit de mouwen kunt steken.
NHL StendenDocent Theater voltijd Leeuwarden
Kies je voor Docent Theater van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een creatieve en actieve opleiding, vol veelzijdige projecten die een combinatie zijn van theorie en praktijk.
NHL StendenElektrotechniek voltijd Leeuwarden
Wil jij de elektronica of software leren ontwerpen voor o.a. apparatuur voor de gezondheidszorg, robots en duurzame toepassingen? Kies dan voor de opleiding Elektrotechniek van NHL Stenden!
NHL StendenEuropean Studies voltijd Leeuwarden
Kies je voor European Studies van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een internationale opleiding die hoog aangeschreven staat in bestuurlijke kringen. Een uitstekende keuze voor de toekomst.
NHL StendenFinance & Control (Bedrijfseconomie) (4 jaar) voltijd Leeuwarden
Ben je geïnteresseerd in geldstromen, maar ook in mensen en heb je een kritische en nieuwsgierige houding? Bekijk dan eens of de hbo opleiding Finance and Control in bedrijfseconomie iets voor jou is.
NHL StendenFinance, Tax and Advice duaal Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in economische ontwikkelingen, de financiële wereld en wil jij tegelijk werken en leren? Schrijf je dan in voor de duale opleiding Finance, Tax & Advice.
NHL StendenHBO-ICT voltijd Leeuwarden
Volg je ICT-ontwikkelingen zoals unstmatige intelligentie, informatisering en digitalisering en weet je hoe je deze moet toepassen? Dan is de opleiding HBO-ICT bij NHL Stenden echt iets voor jou!
NHL StendenHBO-Rechten voltijd Leeuwarden
Kies je voor HBO-Rechten van NHL Stenden Hogeschool dan ga jij aan de slag met vraagstukken uit de praktijk. Jij zoekt naar praktische oplossingen om juridische vraagstukken op te lossen.
NHL StendenHotel Management duaal Leeuwarden
Kies je voor Hotel Management School van NHL Stenden, dan kies je voor de grootste hotelschool van Europa. Combineer onze flexibele opleiding met jouw huidige baan en maak je ambities waar!
NHL StendenHotel Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor Hotel Management School, dan kies je voor de grootste hotelschool van Europa. Met eigen commercieel viersterren hotel en veel internationale mogelijkheden!
NHL StendenHotel Management 3 Year Track voltijd Leeuwarden
Heb je een vwo-diploma? Dan kun je de studie aan de Hotel Management School van NHL Stenden in 3 jaar volgen. Kies voor onze opleiding met eigen viersterrenhotel en internationale mogelijkheden!
NHL StendenHuman Resource Management (4 jaar) voltijd Leeuwarden
Krijg jij energie van werken met mensen? Vind jij het interessant om aan de slag te gaan met thema's als duurzame inzetbaarheid en inclusie binnen een organisatie? Kies dan voor de opleiding HRM.
NHL StendenInformatica voltijd Leeuwarden
Kies je voor Informatica aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie waar je leert door te doen. Je werkt vanaf jaar 1 voor grote (internationale) bedrijven en werkt met slimme apparaten!
NHL StendenInformatica voltijd Emmen
Ben je geïnteresseerd in security en Internet of Things? Houd je van puzzelen, ben je onderzoekend en werk je graag in groepsverband? Dan is de opleiding Informatica van NHL Stenden iets voor jou.
NHL StendenIntegrale Veiligheidskunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Integrale Veiligheidskunde van NHL Stenden Hogeschool dan word jij expert op het gebied van veiligheid. Van cybercrime tot terrorismedreiging; jij draagt bij aan een veilige samenleving.
NHL StendenInternational Business voltijd Leeuwarden
Ben jij nieuwsgierig naar andere culturen? Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan de internationale doelstellingen van organisaties? Dan is International Business bij NHL Stenden iets voor jou.
NHL StendenInternational Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) voltijd Meppel
Kun jij goed met kinderen omgaan en wil je kinderen iets leren? En werk je graag internationaal met kinderen van verschillende nationaliteiten? Dan is de internationale pabo jouw opleiding!
NHL StendenInternational Teacher Education for Secondary Schools (ITESS) voltijd Meppel
Kies je voor International Teacher Education for Secondary Schools (ITESS) van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een unieke studie die jou klaarstoomt voor de internationale praktijk.
NHL StendenInternational Travel trade & Event Marketing voltijd Emmen
Herken je trends en ontwikkelingen binnen de toeristische en evenementenmarkt en kan jij creatief inspelen op de wensen en behoeften van de consument?
NHL StendenLeisure and Events Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leisure & Events Management van NHL Stenden, dan kies je voor een studie die je opleidt tot duurzaam én ondernemende regisseur van de internationale vrijetijdssector.
NHL StendenLeraar Aardrijkskunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Aardrijkskunde bij NHL Stenden Hogeschool dan studeer je aan een kleinschalige opleiding met volop persoonlijke aandacht. Docenten weten wie je bent, hun deur staat altijd open.
NHL StendenLeraar Biologie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Biologie bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je volop samen met scholen in de regio. Je mag hiervoor bijvoorbeeld praktijklessen of doe-middagen verzorgen. Zo leer je door te doen.
NHL StendenLeraar Duits voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Duits bij NHL Stenden Hogeschool dan krijg jij les van enthousiaste docenten met passie voor het vak. Je krijgt les via een moderne lesmethode en werkt aan innovatieve projecten.
NHL StendenLeraar Economie deeltijd Leeuwarden
Zoek jij een lerarenopleiding op hbo-niveau die je makkelijk kunt combineren met je huidige baan of studie? Dan is de deeltijdopleiding Leraar Economie iets voor jou!
NHL StendenLeraar Economie voltijd Leeuwarden
Er komt nogal wat kijken bij het leraarschap: je moet de nodige vakkennis hebben, zicht hebben op hoe leerlingen in elkaar zitten en hoe zij het beste jouw vak kunnen leren.
NHL StendenLeraar Engels voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Engels bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je in binnen- en buitenland aan jouw taalvaardigheid. Je doet tijdens de opleiding veel ervaring op in de praktijk via uitdagende stages.
NHL StendenLeraar Frans voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Frans bij NHL Stenden Hogeschool dan wordt jij die inspirerende docent die leerlingen weet aan te steken met jouw passie voor Frankrijk en de Franse taal.
NHL StendenLeraar Fries voltijd Leeuwarden
Kiesto foar Leraar Fries by NHL Stenden Hogeschool dan draachst by oan de moderne kultuer yn Fryslân. Do nimst learlingen mei op aventoer troch de skiednis en fertelst se alles oer de taal en kultuer.
NHL StendenLeraar Geschiedenis voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Geschiedenis bij NHL Stenden Hogeschool dan heb je de mogelijkheid om deze studie deels in Groningen te volgen. Je hebt dan één dag per week les op onze NHL Stenden-locatie.
NHL StendenLeraar Gezondheidszorg & Welzijn voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Gezondheidszorg & welzijn bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je samen met scholen in de regio. Je verzorgt bijvoorbeeld praktijklessen of doe-middagen. Zo leer je door te doen.
NHL StendenLeraar kopopleiding voltijd Leeuwarden
NHL StendenLeraar Maatschappijleer voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Maatschappijleer bij NHL Stenden Hogeschool dan breng je niet alleen kennis over, maar coach je ook leerlingen bij het leren. Naast docent word je ook pedagoog en coach.
NHL StendenLeraar Natuurkunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Natuurkunde bij NHL Stenden Hogeschool dan kun je afstuderen met twee diploma's. Door een vakverbredende minor en extra vakken te volgen, geef je les in Natuurkunde én Scheikunde.
NHL StendenLeraar Nederlands voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Nederlands bij NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een afwisselend studieprogramma. Je staat vanaf jaar één volop voor de klas en ontpopt je tot een echte klasbak.
NHL StendenLeraar Omgangskunde voltijd Leeuwarden
NHL StendenLeraar Scheikunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Scheikunde bij NHL Stenden Hogeschool dan kun je afstuderen met twee diploma's. Door een vakverbredende minor en extra vakken te volgen, geef je les in Scheikunde én Natuurkunde.
NHL StendenLeraar Wiskunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Wiskunde bij NHL Stenden Hogeschool dan sta je vanaf het eerste jaar voor de klas. Je leert in de praktijk en doet naast vaardigheden ook volop waardevolle ervaring op.
NHL StendenMaritiem Officier voltijd Terschelling
Kies je voor Maritiem Officier aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor de beste maritieme opleider van Nederland. Praktijkgericht onderwijs en persoonlijke aandacht staan centraal!
NHL StendenMaritieme Techniek voltijd Leeuwarden
Kies je voor Maritieme Techniek van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor opleiding waar je theorie direct toepast in de praktijk en gebruikmaakt van de nieuwste technieken en simulatoren.
NHL StendenMarketing Management voltijd Emmen
Vind je het interessant om te begrijpen wat mensen van verschillende culturen beweegt om een product wel of niet te kopen? Wil je leren hoe je dat proces kunt beïnvloeden met on- én offline marketing?
NHL StendenOcean Technology voltijd Terschelling
Kies je voor de opleiding Ocean Technology van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je jouw kennis direct toepast in de praktijk. En dat op een unieke locatie: Terschelling!
NHL StendenOndernemerschap & Retail Management duaal Leeuwarden
Zit jouw bedrijf in de startfase of wil jij jezelf als ondernemer of retail professional doorontwikkelen? Combineer dan jouw werk met de bacheloropleiding Ondernemerschap & Retail Management.
NHL StendenOndernemerschap & Retail Management voltijd Leeuwarden
Ga jij een uitdaging niet uit de weg? Ben jij klantgericht en ondernemend? Dan is de hbo Ondernemerschap en Retail Management opleiding bij NHL Stenden net iets voor jou!
NHL StendenPABO-Leraar Basisonderwijs deeltijd Assen
Ben jij een doener en wil je werken met kinderen van 4 tot 12 jaar? Vind je veel verschillende onderwerpen interessant en wil je anderen iets leren? Kies voor deeltijdopleiding Pabo bij NHL Stenden!
NHL StendenPABO-Leraar Basisonderwijs voltijd Leeuwarden
Ben jij een doener en wil je werken met kinderen van 4 tot 12 jaar? Vind je veel verschillende onderwerpen interessant en wil je anderen iets leren? Kies voor opleiding Pabo bij NHL Stenden!
NHL StendenPedagogiek voltijd Leeuwarden
Heb je een brede maatschappelijke interesse, beschik je over inlevingsvermogen en kun je goed omgaan met mensen? Dan is de opleiding Pedagogiek iets voor jou.
NHL StendenRuimtelijke ontwikkeling voltijd Leeuwarden
Kies je voor de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding die hoog aangeschreven staat binnen het werkveld. Je leert bij ons door te doen!
NHL StendenSocial work voltijd Leeuwarden
Kies je voor Social Work van NHL Stenden Hogeschool dan geef jij zelf vorm aan je studie en ga je tijdens je opleiding aan de slag gaat bij leerbedrijven en instellingen in de praktijk.
NHL StendenTechnische Bedrijfskunde voltijd Leeuwarden
Bij de opleiding Technische Bedrijfskunde kijk je naar bedrijfsprocessen vanuit het perspectief van de organisatie, de (bedrijfs)economie, de mensen die er werken én de techniek die gebruikt wordt.
NHL StendenTechnische Informatica voltijd Emmen
Kies je voor Technische Informatica van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie waarbij je vanaf het eerste jaar opdrachten doet voor echte bedrijven. Persoonlijke aandacht staat centraal!
NHL StendenToegepaste wiskunde voltijd Leeuwarden
Is wiskunde één van je favoriete vakken? Laat jij een probleem niet los totdat je de oplossing hebt? En wil je wiskunde graag toepassen in de praktijk? Dan is Toegepaste Wiskunde jouw opleiding!
NHL StendenTourism Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor Tourism Management aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je veel internationale ervaring opdoet. Daarnaast leer je alles over duurzaam toerisme!
NHL StendenTourism Management Fast Track (3 jaar) BBA voltijd 
Do you have an interest in tourism that extends beyond sunshine, beaches and palm trees?
NHL StendenVaktherapie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Vaktherapie van NHL Stenden Hogeschool dan leer jij door te doen. Je werkt samen met medestudenten aan uitdagende cases uit de praktijk in zowel binnen- als buitenland.
NHL StendenVaktherapie-verkort beeldend vormen of muziek voltijd Leeuwarden
Bij Vaktherapie Verkort word je in 2,5 jaar opgeleid tot specialist in beeldende therapie of muziektherapie. Na je studie kun je cliënten doelgericht en praktisch behandelen en begeleiden.
NHL StendenVerpleegkunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Verpleegkunde (HBO-V) van NHL Stenden Hogeschool dan werk je vanaf dag één in de praktijk. Wij bieden je een unieke praktijkroute, waarbij je leert op de werkvloer.
NHL StendenWerktuigbouwkunde voltijd Emmen
Kies je voor Werktuigbouwkunde aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar duurzame ontwikkeling en leren door te doen in praktijk centraal staan.