69 resultaten

NHL StendenAccountancy voltijd Leeuwarden
Kies je voor Accountancy dan word jij klaargestoomd als accountant van de toekomst. Je leert alles over de wereld achter de cijfers en wordt de financieel adviseur die organisaties zoeken!
NHL StendenBedrijfskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben ondernemend ingesteld en lijkt het je wel wat om bedrijven echt verder te helpen? Zie jij altijd mogelijkheden om te verbeteren? Denk je dat organisaties nog veel duurzamer kunnen werken? Het begi
NHL StendenBestuurskunde / Overheidsmanagement voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor de opleiding Bestuurskunde - Overheidsmanagement van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een opleiding die hoog aangeschreven staat in bestuurlijke kringen.
NHL StendenBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Emmen
Kies je voor Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek in Emmen, dan kies je voor een praktijkgerichte opleiding met een eigen laboratorium waar bedrijven opdrachten inbrengen. Je studeert in een stad
NHL StendenBiotechnologie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Biotechnologie van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie die verder gaat dan techniek alleen. Je leert hoe je onderzoek mét en vóór mensen onderzoek doet.
NHL StendenBouwkunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Bouwkunde aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je verder kijkt dan naar techniek alleen. Je leert ook conceptueel denken en overzicht in projecten te behouden.
NHL StendenCE-Sportmanagement voltijd Emmen
De opleiding Commerciële Economie biedt met Sportmanagement een prima specialisatie aan. NHL Stenden Hogeschool heeft Sportmanagement in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkeld.
NHL StendenChemie voltijd 
Kies je voor Chemie van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je leert door te doen. Daarnaast kun je je bij ons specialiseren in duurzame kunststoffen en groene economie.
NHL StendenChemie voltijd Emmen
Gaat jouw hart sneller kloppen van scheikundige formules, experimenteren en nauwkeurig de resultaten te bestuderen en projectmatig werken? Dan is de opleiding Chemie iets voor jou!
NHL StendenChemische Technologie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Chemische Technologie van NHL Stenden, dan kies je voor een opleiding waar je jouw passie voor chemie combineert het ontdekken van innovatieve en klantgerichte oplossingen.
NHL StendenCiviele Techniek voltijd Leeuwarden
Kies je voor Civiele Techniek van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie waar je werkt met de nieuwste systemen. Persoonlijke aandacht en leren door te doen staan centraal!
NHL StendenCommerciële Economie voltijd Emmen
Zie jij jezelf later in een marketing- of salesfunctie voor bedrijven als Coolblue, Bol.com of Friesland Campina werken? Kies dan voor Commerciële Economie.
NHL StendenCommerciële Economie voltijd Leeuwarden
Zie jij jezelf later in een marketing- of salesfunctie voor bedrijven als Coolblue, Bol.com of Friesland Campina werken? Kies dan voor Commerciële Economie.
NHL StendenCommunicatie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Communicatie van NHL Stenden Hogeschool dan breng jij jouw adviezen, creaties en ontwerpen vanaf het eerste jaar meteen samen met opdrachtgevers uit de communicatiebranche in de praktijk.
NHL StendenCommunication and Multimedia Design voltijd Leeuwarden
Kies je voor Communication & Multimedia Design van NHL Stenden Hogeschool dan ontwerp jij je eigen studie. Jij staat zelf aan het roer en bepaalt samen met je medestudenten hoe jouw week eruit ziet.
NHL StendenCreative Business (Media Management) voltijd Leeuwarden
Kies je voor Creative Business van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een opleiding waar je creativiteit en commercie combineert. Vanaf het eerste jaar leer je door te doen in de praktijk!
NHL StendenDocent Beeldende Kunst & Vormgeving voltijd Leeuwarden
Kies jij voor de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een afwisselend studieprogramma, waarin je zelf volop de handen uit de mouwen kunt steken.
NHL StendenDocent Theater voltijd Leeuwarden
Kies je voor Docent Theater van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een creatieve en actieve opleiding, vol veelzijdige projecten die een combinatie zijn van theorie en praktijk.
NHL StendenElektrotechniek voltijd Leeuwarden
Kies je voor de opleiding Elektrotechniek van NHL Stenden, dan kies je voor een opleiding waarbij persoonlijke aandacht en leren door te doen centraal staat. Na afloop maak je grote kans op een baan.
NHL StendenEuropean Studies voltijd Leeuwarden
Kies je voor European Studies van NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een internationale opleiding die hoog aangeschreven staat in bestuurlijke kringen. Een uitstekende keuze voor de toekomst.
NHL StendenFinance & Control (Bedrijfseconomie) (4 jaar) voltijd Leeuwarden
Kies je voor Finance & Control van NHL Stenden Hogeschool dan sta je vanaf dag één met een been in de praktijk. Jij ontdekt het verhaal achter de cijfers door zelf op onderzoek uit te gaan.
NHL StendenFinance, Tax and Advice duaal Leeuwarden
Kies je voor de duale hbo-opleiding Finance, Tax and Advice van NHL Stenden Hogeschool dan combineer je werkervaring optimaal met nieuwe kennis die je opdoet. Je leert namelijk meer dan cijfers alleen
NHL StendenHBO-ICT voltijddeeltijd Leeuwarden
Met de HBO-ICT opleiding bij NHL Stenden kies je voor een praktijkgerichte, hoog aangeschreven studie, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling en de nieuwste technologiën centraal staan.
NHL StendenHBO-Rechten voltijd Leeuwarden
Kies je voor HBO-Rechten van NHL Stenden Hogeschool dan ga jij aan de slag met vraagstukken uit de praktijk. Jij zoekt naar praktische oplossingen om juridische vraagstukken op te lossen.
NHL StendenHotel Management voltijdduaal Leeuwarden
Kies je voor Hotel Management School, dan kies je voor de grootste hotelschool van Europa. Met eigen commercieel viersterren hotel en veel internationale mogelijkheden!
NHL StendenHotel Management 3 Year Track voltijd Leeuwarden
Heb je een vwo-diploma? Dan kun je de studie aan de Hotel Management School van NHL Stenden in 3 jaar volgen. Kies voor onze opleiding met eigen viersterrenhotel en internationale mogelijkheden!
NHL StendenHuman Resource Management (4 jaar) voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Human Resource Management van NHL Stenden Hogeschool dan sta je vanaf de eerste dag met één been in de praktijk en voer je met medestudenten opdrachten uit voor bedrijven uit het werkveld
NHL StendenInformatica voltijd Emmen
Ben je geïnteresseerd in alles wat er achter de schermen van je iPod, laptop of mobiele telefoon schuil gaat? En zou je dit graag willen onderzoeken en hier je beroep van willen maken?
NHL StendenInformatica voltijd Leeuwarden
Kies je voor Informatica aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie waar je leert door te doen. Je werkt vanaf jaar 1 voor grote (internationale) bedrijven en werkt met slimme apparaten!
NHL StendenIntegrale Veiligheidskunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Integrale Veiligheidskunde van NHL Stenden Hogeschool dan word jij expert op het gebied van veiligheid. Van cybercrime tot terrorismedreiging; jij draagt bij aan een veilige samenleving.
NHL StendenInternational Business voltijd Leeuwarden
Spreekt de internationale zakenwereld jou aan? Ben jij geïnteresseerd in vreemde talen en culturen? Dan is de opleiding International Business dé studie voor jou.
NHL StendenInternational Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) voltijd 
Kies je voor de Internationale Pabo (ITEPS) van NHL Stenden Hogeschool dan sta je tijdens je opleiding volop voor de klas in binnen- of buitenland. Jij gaat voor grenzeloos goed onderwijs.
NHL StendenInternational Teacher Education for Secondary Schools (ITESS) voltijd Groningen
Kies je voor International Teacher Education for Secondary Schools (ITESS) van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een unieke studie die jou klaarstoomt voor de internationale praktijk.
NHL StendenInternational Travel trade & Event Marketing voltijd Emmen
Herken je trends en ontwikkelingen binnen de toeristische en evenementenmarkt en kan jij creatief inspelen op de wensen en behoeften van de consument?
NHL StendenLeisure and Events Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor Leisure & Events Management van NHL Stenden, dan kies je voor een studie die je opleidt tot duurzaam én ondernemende regisseur van de internationale vrijetijdssector.
NHL StendenLeraar Aardrijkskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Aardrijkskunde bij NHL Stenden Hogeschool dan studeer je aan een kleinschalige opleiding met volop persoonlijke aandacht. Docenten weten wie je bent, hun deur staat altijd open.
NHL StendenLeraar Algemene Economie voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Algemene Economie bij NHL Stenden Hogeschool dan kun je twee diploma's halen: Leraar Algemene Economie en Leraar Bedrijfseconomie. Tijdens jaar twee van de studie maak je een keuze
NHL StendenLeraar Algemene Economie / Bedrijfseconomie deeltijd Leeuwarden
Alles draait alleen nog maar om de economie, wordt wel eens gezegd. Het economisch belang telt zwaar in onze samenleving. Maar wat betekent dat eigenlijk:'economisch belang'? Hoe werkt 'de economie'?
NHL StendenLeraar Bedrijfseconomie voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Bedrijfseconomie bij NHL Stenden Hogeschool dan kun twee diploma's halen: Leraar Bedrijfseconomie en Leraar Algemene Economie. Tijdens jaar twee van de studie maak je een keuze.
NHL StendenLeraar Biologie voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Biologie bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je volop samen met scholen in de regio. Je mag hiervoor bijvoorbeeld praktijklessen of doe-middagen verzorgen. Zo leer je door te doen.
NHL StendenLeraar Duits voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Duits bij NHL Stenden Hogeschool dan krijg jij les van enthousiaste docenten met passie voor het vak. Je krijgt les via een moderne lesmethode en werkt aan innovatieve projecten.
NHL StendenLeraar Engels voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Engels bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je in binnen- en buitenland aan jouw taalvaardigheid. Je doet tijdens de opleiding veel ervaring op in de praktijk via uitdagende stages.
NHL StendenLeraar Frans voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Frans bij NHL Stenden Hogeschool dan wordt jij die inspirerende docent die leerlingen weet aan te steken met jouw passie voor Frankrijk en de Franse taal.
NHL StendenLeraar Fries voltijddeeltijd Leeuwarden
Kiesto foar Leraar Fries by NHL Stenden Hogeschool dan draachst by oan de moderne kultuer yn Fryslân. Do nimst learlingen mei op aventoer troch de skiednis en fertelst se alles oer de taal en kultuer.
NHL StendenLeraar Geschiedenis voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Geschiedenis bij NHL Stenden Hogeschool dan heb je de mogelijkheid om deze studie deels in Groningen te volgen. Je hebt dan één dag per week les op onze NHL Stenden-locatie.
NHL StendenLeraar Gezondheidszorg & Welzijn voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Gezondheidszorg & welzijn bij NHL Stenden Hogeschool dan werk je samen met scholen in de regio. Je verzorgt bijvoorbeeld praktijklessen of doe-middagen. Zo leer je door te doen.
NHL StendenLeraar Maatschappijleer voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Maatschappijleer bij NHL Stenden Hogeschool dan breng je niet alleen kennis over, maar coach je ook leerlingen bij het leren. Naast docent word je ook pedagoog en coach.
NHL StendenLeraar Natuurkunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Natuurkunde bij NHL Stenden Hogeschool dan kun je afstuderen met twee diploma's. Door een vakverbredende minor en extra vakken te volgen, geef je les in Natuurkunde én Scheikunde.
NHL StendenLeraar Nederlands voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Nederlands bij NHL Stenden Hogeschool dan kies je voor een afwisselend studieprogramma. Je staat vanaf jaar één volop voor de klas en ontpopt je tot een echte klasbak.
NHL StendenLeraar Omgangskunde deeltijd Leeuwarden
Kies je voor Leraar Omgangskunde bij NHL Stenden Hogeschool dan volg je een persoonlijke studieroute, die je zelf vormgeeft op basis van jouw vooropleiding, ervaring en beschikbare tijd.
NHL StendenLogistics Management voltijdduaal Emmen
Werk je in de logistiek, heb je ambities om door te groeien? En wil je jouw praktijkervaring gebruiken en verrijken tijdens een opleiding? Dan is de opleiding Logistics Management jouw studie!
NHL StendenMaritiem Officier voltijd Terschelling
Kies je voor Maritiem Officier aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor de beste maritieme opleider van Nederland. Praktijkgericht onderwijs en persoonlijke aandacht staan centraal!
NHL StendenMaritieme Techniek voltijd Leeuwarden
Kies je voor Maritieme Techniek van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor opleiding waar je theorie direct toepast in de praktijk en gebruikmaakt van de nieuwste technieken en simulatoren.
NHL StendenMarketing Management voltijd Emmen
Vraag jij je wel eens af waarom mensen iets wel of niet kopen? En wil je leren hoe je dat proces kunt beïnvloeden? Met de Engelstalige opleiding Marketing Management ben je straks in staat te doen!
NHL StendenOcean Technology voltijd Terschelling
Kies je voor de opleiding Ocean Technology van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je jouw kennis direct toepast in de praktijk. En dat op een unieke locatie: Terschelling!
NHL StendenOndernemerschap & Retail Management voltijdduaal Leeuwarden
Schuilt er een ondernemer met commercieel inzicht in jou? En ben je een echte teamspeler? Of werk je in de retail en wil je je daarin verder ontwikkelen?
NHL StendenPABO-Leraar Basisonderwijs voltijddeeltijd Leeuwarden
Kun jij goed met kinderen omgaan, geef je graag het goede voorbeeld en wil je kinderen iets leren?
NHL StendenPedagogiek voltijd Leeuwarden
Kies je voor Pedagogiek van NHL Stenden Hogeschool dan studeer je aan de enige hbo-opleiding Pedagogiek in het noorden. Een studie waarin je aan de slag gaat met echte, uitdagende praktijkvragen.
NHL StendenRuimtelijke ontwikkeling voltijd Leeuwarden
Kies je voor de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding die hoog aangeschreven staat binnen het werkveld. Je leert bij ons door te doen!
NHL StendenSocial work voltijd Leeuwarden
Kies je voor Social Work van NHL Stenden Hogeschool dan geef jij zelf vorm aan je studie en ga je tijdens je opleiding aan de slag gaat bij leerbedrijven en instellingen in de praktijk.
NHL StendenTechnische Bedrijfskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om door middel van innovatie sneller, goedkoper en beter te produceren en daardoor de concurrentie een slag voor te blijven.
NHL StendenTechnische Informatica voltijd Emmen
Kies je voor Technische Informatica van NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een studie waarbij je vanaf het eerste jaar opdrachten doet voor echte bedrijven. Persoonlijke aandacht staat centraal!
NHL StendenToegepaste wiskunde voltijd Leeuwarden
Kies je voor Toegepaste Wiskunde van NHL Stenden Hogeschool, dan ontwikkel jij je tot professional die wiskundige kennis en vaardigheden toepast op complexe praktijkproblemen.
NHL StendenTourism Management voltijd Leeuwarden
Kies je voor Tourism Management aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar je veel internationale ervaring opdoet. Daarnaast leer je alles over duurzaam toerisme!
NHL StendenTourism Management Fast Track (3 jaar) BBA voltijd 
Heb jij een vwo-diploma? Dan kun je de opleiding Tourism Management van NHL Stenden Hogeschool in drie jaar volgen. Bij ons kies je voor duurzaam toerisme en een studie met veel internationale kansen.
NHL StendenVaktherapie voltijd Leeuwarden
Kies je voor Vaktherapie van NHL Stenden Hogeschool dan leer jij door te doen. Je werkt samen met medestudenten aan uitdagende cases uit de praktijk in zowel binnen- als buitenland.
NHL StendenVaktherapie-verkort beeldend vormen of muziek voltijd Leeuwarden
Bij Vaktherapie Verkort word je in 2,5 jaar opgeleid tot specialist in beeldende therapie of muziektherapie. Na je studie kun je cliënten doelgericht en praktisch behandelen en begeleiden.
NHL StendenVerpleegkunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Kies je voor Verpleegkunde (HBO-V) van NHL Stenden Hogeschool dan werk je vanaf dag één in de praktijk. Wij bieden je een unieke praktijkroute, waarbij je leert op de werkvloer.
NHL StendenWerktuigbouwkunde voltijd Emmen
Kies je voor Werktuigbouwkunde aan NHL Stenden Hogeschool, dan kies je voor een opleiding waar duurzame ontwikkeling en leren door te doen in praktijk centraal staan.