54 resultaten

NHLAccountancy voltijd Leeuwarden
Met de hbo-opleiding Accountancy leer je alles over de wereld achter de cijfers. Als accountant speel je een belangrijke rol bij de bedrijfsvoering van organisaties.
NHLBedrijfseconomie (4 jaar) voltijddeeltijd Leeuwarden
Bij Bedrijfseconomie leer je de ¬financieel economische bedrijfsvoering van een onderneming beheersen.
NHLBedrijfskunde - MER voltijddeeltijd Leeuwarden
De bacheloropleiding Bedrijfskunde-MER (management, economie en recht) is dé bedrijfskundige opleiding voor hbo'ers.
NHLBestuurskunde / Overheidsmanagement voltijddeeltijd Leeuwarden
Met Bestuurskunde buig je je over de meest uiteenlopende vraagstukken. Van hangjongeren een plek geven tot de vraag over welke rol Nederland speelt binnen Europa.
NHLBiologie & Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Leeuwarden
Iets op kweek zetten en dan maar afwachten wat er groeit? Nee... de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek houdt toch écht meer in.
NHLBiotechnologie voltijd Leeuwarden
De naam van deze studie klinkt technischer dan de praktijk: met Biotechnologie leer je mét mensen bezig te zijn om vóór mensen onderzoek te doen.
NHLBouwkunde voltijd Leeuwarden
Timpaan, betonkrimp, spanjoletten, bommerscharnieren, keperfries, afreien… zomaar wat technische termen uit de bouw. Techniek komt veel aan bod tijdens de opleiding Bouwkunde. Maar dat niet alleen.
NHLBusiness IT & Management voltijddeeltijd Leeuwarden
Bij de politie zorgen dat informatie sneller en gemakkelijker beschikbaar komt, ouderen die door een online community weer de straat op durven.
NHLChemie voltijd Leeuwarden
Tijdens de hbo-opleiding Chemie houd je je bezig met toegepaste chemie. Chemie vind je overal. In de kleding die je draagt zitten vaak hypermoderne vezels verwerkt.
NHLChemische Technologie voltijd Leeuwarden
Wat leer je op de hbo-opleiding Chemische Technologie? Het is voor chemisch technologen op verjaardagsfeestjes nog wel eens lastig uit te leggen waar ze mee bezig zijn.
NHLCiviele Techniek voltijd Leeuwarden
Civiele techniek, ook wel weg- en waterbouwkunde genoemd, houdt zich bezig met het ontwerp, de uitvoering en het onderhoud van civiele werken zoals tunnels, havens, snelwegen en dijken.
NHLCommerciële Economie voltijd Leeuwarden
Bij Commerciële Economie ontwikkel je een scherpe blik op de toekomst en oog voor de vraag vanuit de markt. De trends van morgen, signaleer jij vandaag.
NHLCommunicatie voltijddeeltijd Leeuwarden
Je bent zelfstandig, flexibel en je bent een creatieve duizendpoot. Welke kant je ook op wilt na je opleiding Communicatie: jij gaat het maken als communicatiespecialist.
NHLCommunication & Multimedia Design voltijd Leeuwarden
Ben jij zelfstandig, creatief, ondernemend én durf jij out of the box te denken? Ga jij voor je toekomst in de multimedia? Wil je sites, apps, muziek, video's of games maken?
NHLCulturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) voltijd Leeuwarden
Met de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) zet je je in voor verschillende groepen in de maatschappij. Jij zorgt dat ze betrokken raken én blijven bij de samenleving.
NHLDocent Beeldende Kunst & Vormgeving voltijd Leeuwarden
Als docent Beeldende Kunst en Vormgeving (BKV) ben je graag bezig met tekenen, schilderen, boetseren of fotograferen.
NHLDocent Theater voltijd Leeuwarden
Je maakt graag theater. Je bent ondernemend en hebt een onderzoekende en eigenzinnige houding. Bij Docent Theater verdiep je je in verschillende theatrale stijlen, vormen en technieken.
NHLElektrotechniek voltijd Leeuwarden
Elektrotechnische toepassingen vind je overal: in een smartphone of een iPad, maar ook in levensreddende medische toepassingen.
NHLEuropean Studies voltijd Leeuwarden
Bij European Studies ligt de nadruk op kennis over Europa, internationale oriëntatie, praktijkoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling.
NHLFinancial Services Management voltijd Leeuwarden
Met de duale hbo-opleiding Financial Services Management (FSM) wissel je werken en studeren af. Je wordt opgeleid tot financieel adviseur.
NHLHBO-Rechten voltijd Leeuwarden
Een aanrijding, wie is er aansprakelijk? Heeft de buurman recht op een vergunning voor een aanbouw? Vragen die te maken hebben met rechten.
NHLHuman Resource Management (4 jaar) voltijddeeltijd Leeuwarden
Creatief, integer, open en toegankelijk: zo zie jij jezelf of je wilt deze kwaliteiten graag ontwikkelen.
NHLInformatica voltijd Leeuwarden
De opleiding Informatica leidt je op tot software engineer. Websites en apps bouwen, games maken en software ontwikkelen: jij bijt je graag ergens in vast.
NHLIntegrale Veiligheid voltijddeeltijd Leeuwarden
Integrale veiligheid wordt steeds belangrijker. Cybercrime en terrorismedreiging zijn actuele thema's in de huidige maatschappij.
NHLInternational Business & Languages voltijd Leeuwarden
Wil je dat de wereld jouw werkveld wordt? Houd je van reizen en andere culturen, maar ook van ondernemen, handelen en zakendoen?
NHLInternational Business & Management Studies voltijd Leeuwarden
Do you have international ambitions? Do you like to work with students from all over the world? International Business and Management Studies for an international career!
NHLLeraar Aardrijkskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Heb jij een passie voor geografie, bevolkingsgroepen en verschillende landschappen? Lijkt het jou leuk om voor de klas te staan? Dan is de studie Leraar Aardrijkskunde iets voor jou.
NHLLeraar Algemene Economie voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als het marktmechanisme, de internationale economie, import en export, ondernemingen en marketing?
NHLLeraar Basisonderwijs voltijddeeltijd Leeuwarden
Met de opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) ga je voor een veelzijdige en inspirerende baan. Je leert lesgeven aan kinderen van 4 tot 12 jaar, ieder met zijn eigen 'rugzakje' en gebruiksaanwijzing.
NHLLeraar Bedrijfseconomie voltijddeeltijd Leeuwarden
Vraag jij je regelmatig af waarom het ene bedrijf meer winst maakt dan het andere bedrijf? Ben jij gefascineerd door het grote spel van vraag en aanbod en lijkt een lerarenopleiding jou interessant?
NHLLeraar Biologie voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben jij nieuwsgierig en vind je het leuk om je te verdiepen in de verschillende manieren waarop planten en dieren functioneren?
NHLLeraar Duits voltijddeeltijd Leeuwarden
Duitsland: het land van de dichters en denkers, onze belangrijkste handelspartner én een populaire vakantiebestemming.
NHLLeraar Engels voltijddeeltijd Leeuwarden
Engels is een wereldtaal. Als je een voorliefde hebt voor Engels en het belangrijk vindt dat leerlingen deze mooie en nuttige taal goed leren beheersen, dan is de opleiding Leraar Engels iets voor jou
NHLLeraar Frans voltijddeeltijd Leeuwarden
Parijs: de stad van de liefde, het Franse joie de vivre. Frans is een prachtige taal en als leraar wil je jongeren er alles over leren.
NHLLeraar Frysk voltijddeeltijd Leeuwarden
Do hast niget oan de Fryske taal en bist grutsk op it Frysk. As learaar Frysk nimst dyn learlingen mei nei de skiednis fan Fryslân en fertelst se oer de taal en kultuer.
NHLLeraar Geschiedenis voltijddeeltijd Leeuwarden
Wil jij graag geschiedenis studeren en lijkt het jou leuk om een lerarenopleiding in dit vakgebied te volgen?
NHLLeraar Gezondheidszorg & Welzijn voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in een gezonde levensstijl en wil jij jouw passie voor een gezond en fit leven graag overbrengen op jongeren? Dan is de opleiding Leraar Gezondheidszorg & Welzijn iets voor jou.
NHLLeraar Maatschappijleer voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben jij geïnteresseerd in actualiteiten, politiek en sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen? Lijkt het jou leuk om een lerarenopleiding te volgen die jou voorbereidt op een functie als docent?
NHLLeraar Natuurkunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Ben jij gek op natuurkunde en lijkt het je leuk om een lerarenopleiding te volgen? Word je enthousiast van thema's als elektriciteit, mechanica en kwantumfysica?
NHLLeraar Nederlands voltijddeeltijd Leeuwarden
Als leraar Nederlands ben je graag bezig met de Nederlandse literatuur, grammatica en de taal. Jouw kennis wil je graag op jongeren overbrengen.
NHLLeraar Omgangskunde deeltijd Leeuwarden
Een scholier kan nog zo goed zijn in wiskunde of Engels, zonder goede sociale vaardigheden komt hij op de arbeidsmarkt niet ver.
NHLLeraar Scheikunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Hoe worden nieuwe polymeren ontwikkeld? Hoe kun je water zuiveren? Tijdens de opleiding Leraar Scheikunde leer je hoe je scheikundige fenomenen op een aansprekende manier kunt uitleggen aan leerlingen
NHLLeraar Wiskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Exacte kennis wordt in ons land steeds schaarser. Als leraar wiskunde kun je een bijdrage leveren aan de oplossing van dit probleem.
NHLMaatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) voltijd Leeuwarden
Met de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) leer je adviseren en ondersteuning bieden aan mensen die het alleen even niet meer redden.
NHLMaritiem Officier voltijd Terschelling
Water, schepen en boten zijn je passie. Je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en je wilt graag de wereld zien.
NHLMaritieme Techniek voltijd Leeuwarden
De maritieme wereld is je passie. Je wilt alles weten over luxe jachten, containerschepen of offshore constructie: de wereld van de maritieme techniek.
NHLMobiliteit/ Ruimtelijke ontwikkeling voltijd Leeuwarden
Met de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit ben je altijd in beweging. In het verkeer heb je niet alleen met voertuigen, maar vooral met mensen te maken.
NHLOcean Technology voltijd Terschelling
Je hebt iets met water en je bent op zoek naar avontuur. Je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en voelt niets voor een kantoorbaan. Je bent graag buiten en zoekt naar afwisselend werk.
NHLPedagogiek voltijd Leeuwarden
Pedagogiek richt zich op kinderen en hun (beroeps)opvoeders. Als pedagoog werk je met kinderen, jonge mensen en ouders die hulp nodig hebben bij de opvoeding binnen of buiten het gezin.
NHLTechnische Bedrijfskunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om door middel van innovatie sneller, goedkoper en beter te produceren en daardoor de concurrentie een slag voor te blijven.
NHLToegepaste wiskunde voltijd Leeuwarden
Bij Toegepaste Wiskunde leer je wiskundige kennis en vaardigheden toe te passen op complexe praktijkproblemen.
NHLVerpleegkunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Zorg jij graag voor mensen en sta je altijd klaar voor anderen? Dan is de opleiding Verpleegkunde (hbo-v) iets voor jou. Verpleegkunde is een vak waarbij je werkt met je hart, hoofd en handen.
NHLVoedingsmiddelentechnologie voltijd Leeuwarden
Bier is ook een vak! Maar leg dat maar eens uit aan je ouders...
NHLWerktuigbouwkunde voltijd Leeuwarden
Met de studie Werktuigbouwkunde leer je bestaande technieken verbeteren en nieuwe dingen maken.