IVA Driebergen

IVA Driebergen is dé Business School op MBO- en HBO-niveau. De opleiding heeft twee studierichtingen; Automotive Business Management en Nautisch Business Management.

Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.; economie, marketing, management, verkoop en techniek. De kleinschalige particuliere school leidt in eerste instantie op tot commerciële en managementgerichte beroepen in de automotive en de nautische sector. Ook geeft de opleiding een uitstekende start voor andere sectoren in het bedrijfsleven. Studenten met interesse in auto's of watersport vinden bij IVA Driebergen een leuke, gestructureerde studie met een uitstekende aansluiting naar een baan. Autoverkoop, technisch manager, economische en management functies, jachtmakelaar,... noem de bedrijven maar op en er werken wel IVA-studenten.

Bedrijven zoeken de beste mensen. 'De beste worden' begint met de juiste opleiding. Met een diploma van IVA Driebergen op zak heb je die uitstekende basis voor jouw start in het bedrijfsleven. Waarom we daar zo zeker van zijn?
5 Zekerheden van IVA Driebergen Business School:
  • Uitstekend Onderwijs
  • Persoonlijke Coaching
  • Unieke groeimogelijkheden
  • Baanzekerheid
  • Netwerk Ontwikkeling
logo

Studievoorlichting

e: info@iva-driebergen.nl
t: +31 (0)343-512780
w: bachelor website

studenten

totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015