33 resultaten

HKUActing voltijd Utrecht
Met de Bachelor Theatre in Acting wordt je acteur voor theater, film of televisie. Naast de opleiding tot acteur is er een mogelijkheid om je na een jaar te specialiseren als acteur-theatermaker.
HKUAnimation voltijd Utrecht
Animation leidt je op tot animator, regisseur of vormgever in het vakgebied van animatie. Animaties worden gebruikt in film en tv, virtual reality, videoclips, games, apps en online.
HKUAudio Design voltijd Utrecht
Een Audio Designer is een expert in het vormgeven van geluid met technologie. Achter de schermen bij een groot concert zorg jij dat iedereen het allerbeste geluid hoort om uit zijn dak te gaan.
HKUAudiovisual Media voltijd Utrecht
Audiovisual Media bereidt je voor op een toekomst als creatief maker van films in alle soorten en maten (documentaire, fictie, experimenteel) voor TV, opdrachtgevers, festivals, web of andere vormen.
HKUBachelor Crossover Creativity voltijd Utrecht
Bij Bachelor Crossover Creativity word je een nieuw type veelzijdig maker. Creëer jij de samenleving van de toekomst. Je gaat maken op verschillende manieren: vanuit beeld, performance of verhaal.
HKUBachelor Fine Art and Design in Education voltijd Utrecht
De opleiding Bachelor Fine Art and Design in Education leidt je op tot docent beeldende kunst en vormgeving.
HKUBachelor Music in Education (Docent Muziek) voltijd Utrecht
De Bachelor Music in Education (opleiding Docent Muziek) leidt je op tot muziekdocent met een eerstegraads onderwijsbevoegdheid.
HKUBachelor Theatre in Education (Docent Theater) voltijd Utrecht
Met de studie Bachelor Theatre in Education word je opgeleid tot Docent Theater met een eerstegraads lesbevoegdheid.
HKUComposition and Music Production voltijd Utrecht
De afstudeerrichting Composition and Music Production richt zich op compositie en muziekproductie, mogelijk in combinatie met sound design.
HKUComposition Electronic Music voltijd Utrecht
De afstudeerrichting Bachelor Music in Composition Electronic Music richt zich op compositie van elektronische muziek in combinatie met klankontwerp, muziekproductie of muzieksysteemontwerp.
HKUComposition for the Media voltijd Utrecht
De afstudeerrichting Composition for the Media richt zich op het componeren van muziek voor speelfilm, televisie, theater, dans, reclame, animatie, documentaire, radio, internet, games, dvd en web.
HKUFashion Design voltijd Utrecht
De Bachelor of Design in Fashion Design leidt je op tot een modeontwerper die in het complexe vakgebied mode een eigen plek weet te vinden.
HKUFine Art voltijd Utrecht
De Bachelor Fine Art leidt je op tot autonoom beeldend kunstenaar.
HKUGame Art voltijd Utrecht
Als game artist maak je graphics die het verhaal van een game neerzetten. Jouw werk stuurt spelers in de goede richting en geeft vorm aan de game- en entertainmentindustrie.
HKUGame Design voltijd Utrecht
Als game designer ben je verantwoordelijk voor de gewenste spelervaring. Je bent in staat om een idee voor een spel te vertalen in concrete doelstellingen voor de beleving.
HKUGame Development voltijd Utrecht
Als game developer ben jij een 'mad scientist': je hoofd zit vol creatieve ideeën en je experimenteert met techniek om er games van te maken. Dankzij jouw begrip van technologie creëer nieuw gameplay.
HKUGraphic Design voltijd Utrecht
Graphic Design leidt je op tot een veelzijdige, kritische en betrokken expert op het gebied van visuele communicatie.
HKUHistorische Uitvoeringspraktijk voltijd Utrecht
Bij de Bachelor of Music Historische Uitvoeringspraktijk van HKU Utrechts Conservatorium leer je de muziek te benaderen vanuit historisch perspectief.
HKUIllustration voltijd Utrecht
Illustration leidt je op tot professional die de wereld voor anderen en zichzelf verbeeldt.
HKUImage and Media Technology voltijd Utrecht
Image and Media Technology (IMT) maak je beeldverhalen die jouw publiek raken, verleiden, prikkelen, verbazen en activeren. Je gebruikt hiervoor actuele kunst-, video- en mediatechnieken.
HKUInteraction Design voltijd Utrecht
Als Interaction Designer (IxD) ontwerp je hoe mensen omgaan met technologie. Interaction Designers zijn verantwoordelijk voor de ervaring en het resulterende gedrag van de gebruiker.
HKUInteractive Performance Design voltijd Utrecht
In de afstudeerrichting Bachelor Theatre in Interactive Performance Design komen verschillende disciplines en kunstprincipes samen in een compleet nieuw vakgebied.
HKUJazz & Pop voltijd Utrecht
Bachelor of Music Jazz & Pop: Van jazz, bebop en fusion tot pop, rock, soul of dance. Welke muzikale paden je ook bewandelt, met de expertise op je instrument kun je vele grenzen overschrijden.
HKUKlassieke Muziek voltijd Utrecht
Van de fuga's van Bach tot de klankwolken van Ligeti. Bij de Bachelor of Music in Klassieke Muziek ontwikkel je je eigen muzikale persoonlijkheid.
HKUKunst en Economie voltijd Utrecht
Bruis je van de creativiteit en laat je dat zien door goede ideeën? Kunst en Economie leidt je op tot een manager of ondernemer die creatief en zakelijk is.
HKUMusic Design for Games and Interaction voltijd Utrecht
Bachelor Music in Music Design for Games and Interaction leidt je op tot componist/sound designer voor adaptieve systemen zoals computergames, installaties en theatervoorstellingen.
HKUMusician 3.0 Creating, Performing, Communicating voltijd Utrecht
HKUPhotography voltijd Utrecht
Photography leidt je op tot professioneel fotograaf. De studie is voor pioniers, voor mensen die nadenken over wat ze doen en die hun eigen koers uitzetten in een snel veranderend vakgebied.
HKUProduct Design voltijd Utrecht
Binnen de Bachelor of Design in Product Design ontwikkel je jezelf tot een creatief denkende, onderzoekende en ondernemende productontwerper.
HKUSound Design voltijd Utrecht
Een Sound Designer is een expert in het betekenis geven aan geluid. Wat moet je je daarbij voorstellen?
HKUSpatial Design voltijd Utrecht
Spatial Design leidt je op tot een ruimtelijk ontwerper die binnen interieurarchitectuur, stedelijk ontwerp en architectuur, landschap en openbare inrichting een eigen plek weet te vinden.
HKUTheatre Design voltijd Utrecht
De afstudeerrichting Bachelor Theatre in Theatre Design leidt je op tot theatervormgever.
HKUWriting for Performance (dramaschrijven) voltijd Utrecht
De afstudeerrichting Bachelor Theatre in Writing for Performance van HKU is de enige voltijd hbo-studie tot dramaschrijver in Nederland.