80 resultaten

HANAcademische Pabo (ALPO) voltijd Nijmegen
Je hebt je vwo-diploma op zak. Je wilt op universitair niveau studeren, maar ook met kinderen werken en voor de klas staan. In dat geval is de Academische Pabo (ALPO) iets voor jou.
HANAccountancy voltijd Arnhem
De opleiding Accountancy is iets voor jou als je een goede cijferaar bent, maar ook begrijpt wat er speelt in de onderneming.
HANAccountancy voltijd Nijmegen
Controleer jij straks de jaarrekeningen van internationale bedrijven? Of kruip je in de rol als financieel adviseur bij kleinere ondernemingen? Met de bacheloropleiding Accountancy kan het!
HANAccountancy duaal Arnhem
Wil je verder leren, maar tegelijkertijd ook werken? Ben je net klaar met uw mbo-, havo- of vwo-opleiding? Dan kun je ervoor kiezen om een baan te combineren met een hbo-studie als 'werknemerstudent'.
HANAutomotive voltijd Arnhem
Bij HAN Automotive in Arnhem ben je bezig met het ontwerpen, testen, managen, onderhouden en produceren van een wegvoertuig. Werken aan je kennis, vaardigheden en professionele houding is vereist.
HANBedrijfskunde voltijd Arnhem
Bedrijfskunde is een brede managementopleiding. Jij onderzoekt of plannen van de directie haalbaar zijn. Je berekent, adviseert en onderzoekt op het gebied van management, economie en recht.
HANBedrijfskunde voltijd Nijmegen
Bedrijfskunde is een brede managementsopleiding. Jij onderzoekt of plannen van de directie haalbaar zijn. Je berekent, adviseert en onderzoekt op het gebied van management, economie en recht.
HANBedrijfskunde duaal Arnhem
Wil je verder leren, maar ook werken? Ben je net klaar met uw mbo-, havo- of vwo-opleiding? Dan kun je ervoor kiezen om een baan te combineren met Bedrijfskunde duaal als 'werknemerstudent'.
HANBio-informatica voltijd Nijmegen
Werk je graag met computers? En heeft biologie je interesse, maar ook weer niet zo dat je zelf in een witte jas biologisch onderzoek wilt doen? Dan is Bio-informatica misschien iets voor jou!
HANBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (HLO) voltijd Nijmegen
Was jij als kind al geboeid door de levende natuur om je heen? Wil je meewerken aan het bestrijden van ziektes? Je verdiepen in DNA-onderzoek? Kies dan Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek!
HANBouwkunde voltijd Arnhem
In de opleiding hbo Bouwkunde leer je alles over het ontwerpen, bouwen, beheren en renoveren van woonhuizen, kantoren en bedrijfspanden. Duurzaamheid staat bij deze opleiding hoog in het vaandel.
HANChemie (HLO) voltijd Nijmegen
'Ongeveer'. Dat woord gebruik je niet vaak. Jij bent iemand die alles precies wil weten. Je bent nieuwsgierig en een onderzoeker. Je voelt je thuis in het lab en je denkt na over de wereld daarbuiten.
HANChemistry voltijd Nijmegen
Would you like to make a difference through science? To work on experiments that lead to the development of new products? Sign up for Chemistry at HAN and get a solid start to a rewarding career.
HANCiviele Techniek voltijd Arnhem
De hbo-opleiding Civiele Techniek van de HAN is door Keuzegids HBO weer uitgeroepen tot Topopleiding. Op deze erkenning, die is gebaseerd op de Nationale Studentenenquête, zijn we opnieuw supertrots!
HANCommerciële Economie duaal Arnhem
Wil je verder leren, maar ook werken? Ben je net klaar met je mbo-, havo- of vwo-opleiding? Dan kun je ervoor kiezen om een baan te combineren met Commerciële Economie duaal als 'werknemerstudent'.
HANCommerciële Economie voltijd Nijmegen
Diesel, Coca-Cola, iPhone… Jij weet na de opleiding Commerciële Economie wat nodig is om een ijzersterk merk neer te zetten. Merken die perfect aansluiten bij wat de consument wil.
HANCommerciële Economie voltijd Arnhem
Diesel, Coca-Cola, iPhone… Jij weet na de opleiding Commerciële Economie wat nodig is om een ijzersterk merk neer te zetten. Merken die perfect aansluiten bij wat de consument wil.
HANCommunicatie voltijd Nijmegen
Wil je later werken bij een reclamebureau of wil je de public relations in? Bij de hbo-opleiding Communicatie kom je alles te weten over reclame, online media, pr, reclamebureaus en brandmanagement.
HANCommunication voltijd Arnhem
The Bachelors course in Communication is professionally oriented and designed to give you a head start on the global career market. It is taught in English and takes 4 years to complete.
HANCommunication & Multimedia Design voltijd Arnhem
Wat zou jij verbeteren aan een app? Bijvoorbeeld in het gebruik, de uitstraling of de mogelijkheden?
HANElektrotechniek voltijd Arnhem
Je ziet een uitdaging in het verbeteren van apparaten en machines. Je ziet toekomst in elektrisch aangedreven voertuigen als een Ox-board, een auto of een e-buggy.
HANErgotherapie voltijd Nijmegen
Leer hoe je iemand professioneel begeleidt om de alledaagse dingen (weer) te kunnen doen. Word ergotherapeut. Kies HAN Ergotherapie voltijd in Nijmegen!
HANFacility Management - Academie Diedenoort voltijd Nijmegen
Het organiseren van een megaconcert of evenement of de ideale inrichting bepalen voor een kantoorpand: dat is werk voor de facility manager! Ben jij zo'n organisatietalent?
HANFinance & Control (Bedrijfseconomie) voltijd Nijmegen
Graag met cijfers bezig? Als bedrijfseconoom ben je een de spin in het financiële van een organisatie. Je stelt budgetten op en let erop dat deze niet worden overschreden.
HANFinance & Control (Bedrijfseconomie) voltijd Arnhem
Graag met cijfers bezig? Als bedrijfseconoom ben je een de spin in het financiële van een organisatie. Je stelt budgetten op en let erop dat deze niet worden overschreden.
HANFinance, Tax and Advice voltijd Arnhem
Je leert alles over het geven van gedegen en integer financieel en/of fiscaal advies. Je bouwt aan een flinke basiskennis en er is veel aandacht voor adviesvaardigheid en klantgerichtheid.
HANFood & Business voltijd Nijmegen
Zie jij jezelf later werken in de voedingsmiddelenindustrie en handel of in de wereld van Fast Moving Consumer goods? Kies voor de opleiding Food & Business!
HANFysiotherapie voltijd Nijmegen
Ben je geïnteresseerd in het menselijk lichaam? Wil je het herstelproces van mensen verbeteren of ondersteunen? Leer vele behandelmethodes aan. Kies voor hbo Fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen!
HANHBO-ICT voltijd Nijmegen
Leer hoe je softwaretoepassingen kunt ontwerpen, maken en beheren. Analyseer en adviseer over hoe je software het beste kunt gebruiken. Je past de geleerde theorie direct toe in de praktijk.
HANHBO-ICT voltijd Arnhem
Welke slimme ICT-toepassing bedenk jij om het leven aangenamer te maken?
HANHBO-Rechten voltijd Arnhem
Kies je voor HBO-Rechten, dan word je een praktijkgerichte jurist die zeer goed op de hoogte is van het recht en de actuele wet- en regelgeving.
HANHBO-Rechten voltijd Nijmegen
Kies je voor HBO-Rechten, dan word je een praktijkgerichte jurist die zeer goed op de hoogte is van het recht en de actuele wet- en regelgeving.
HANHBO-Rechten duaal Arnhem
Werk je in een juridische omgeving? De opleiding HBO-Rechten duaal bij HAN Deeltijdstudies leidt je op tot hbo-jurist, die ingezet kan worden op de rechtsgebieden privaat/publiek- en strafrecht.
HANHuman Resource Management voltijd Nijmegen
Stippel jij samen met iemand zijn loopbaan uit? Help je een manager met het zoeken naar personeel? Adviseer je een bedrijf over opleiding en scholing? Dit zijn de taken van een HRM functionaris.
HANIndustrieel Product Ontwerpen voltijd Arnhem
Bij de opleiding hbo Industrieel Product Ontwerpen draait het om techniek en creativiteit. Je ontwikkelt of verbetert producten die gebruiksvriendelijk, betaalbaar en technisch helemaal in orde zijn.
HANInternational Business voltijd Arnhem
Would you like to work in an international environment? Do you always aim high? Are you business-minded and not afraid of taking initiative? Then look no further. The International Business degree cou
HANLearning and Development in Organisations (Opleidingskunde) voltijd Nijmegen
Bij Learning and Development in Organisations (Opleidingskunde) leer je opleidingsadvies formuleren en trainingen en persoonlijke ontwikkelplannen opstellen voor de medewerkers.
HANLeraar Aardrijkskunde voltijd Nijmegen
Aardrijkskunde is de wereld om ons heen. Als aardrijkskundeleraar weet jij die wereld te verhelderen. Centraal staan de vragen als: 'hoe de mens omgaat met zijn omgeving' en 'hoe dit de aarde beïnvloe
HANLeraar Biologie voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Duits voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen..
HANLeraar Duits - Eenjarige kopopleiding VT voltijd Nijmegen
Wil jij leraar worden in 1 jaar? Dat kan bij de HAN! Als je recent een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond die aansluit bij een schoolvak, kun je namelijk al in 1 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdh
HANLeraar Economie voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Engels voltijd Nijmegen
Als leraar Engels in het voortgezet- en in het middelbaar beroepsonderwijs geef je niet alleen les. Je coacht en begeleidt ook leerlingen, je ontwikkelt onderwijs binnen je school en je werkt samen.
HANLeraar Frans voltijddeeltijd Nijmegen
Als leraar Frans in het voortgezet onderwijs geef je niet alleen les.Je coacht en begeleidt ook leerlingen, je ontwikkelt onderwijs binnen je school en natuurlijk werk je samen met collega's & ouders.
HANLeraar Geschiedenis voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Gezondheidszorg en Welzijn deeltijd Nijmegen
Met de hbo Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn (deeltijd) aan de HAN leer je toekomstige professionals in zorg en welzijn begeleiden bij hun leerproces in opleiding, stage of werk.
HANLeraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) deeltijd Arnhem
Al aan de slag als combinatiefunctionaris, trainer of leraar maar mis je nog uw bevoegdheid of didactische vaardigheden? Volg dan de opleiding Leraar Lichamelijke Opvoeding op Papendal (deeltijd)!
HANLeraar Lichamelijke Opvoeding (ALO) voltijd Nijmegen
Vind je het leuk om groepen kinderen en jongeren in beweging te brengen en te houden? Word Leraar Lichamelijke Opvoeding. Kies HAN ALO voltijd in Nijmegen!
HANLeraar Natuurkunde voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Nederlands voltijd Nijmegen
Als leraar Nederlands in het voortgezet- en het middelbaar beroepsonderwijs geef je niet alleen les: je coacht en begeleidt ook leerlingen en je ontwikkelt onderwijs binnen je school.
HANLeraar Pedagogiek deeltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat uw werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Scheikunde voltijd Nijmegen
Het onderwijs is een wereld apart. Leerlingen zeggen immers wat ze denken. Daar staat echter veel tegenover. Waardering, plezier, afwisseling, het gevoel dat je werk iets betekent voor anderen.
HANLeraar Wiskunde voltijd Nijmegen
Als leraar Wiskunde geef je niet alleen les. Je motiveert leerlingen en stimuleert ze in hun ontwikkeling. Enerzijds gericht op het vakgebied en anderzijds op het vlak van algemene ontwikkeling. Je co
HANLerarenopleiding basisonderwijs (PABO) voltijd Nijmegen
Ben jij degene die de talenten van een nieuwe generatie laat opbloeien? De opleiding HAN Pabo trekt samen met je op en helpt je een moderne, flexibele en deskundige juf of meester worden.
HANLerarenopleiding basisonderwijs (PABO) voltijd Arnhem
Ben jij degene die de talenten van een nieuwe generatie laat opbloeien? De opleiding HAN Pabo trekt samen met je op en helpt je een moderne, flexibele en deskundige juf of meester worden.
HANLife Sciences voltijd Nijmegen
Life Sciences is a 4-year international Bachelors and it is that is taught entirely in English. It prepares students for a career as a researcher in molecular life sciences.
HANLogistics Management duaal Arnhem
Wil je verder leren, maar ook werken? Ben je net klaar met jouw mbo-, havo- of vwo-opleiding? Dan kun je ervoor kiezen om een baan te combineren met Logistics Management duaal als 'werknemerstudent'.
HANLogistics Management voltijd Arnhem
Kies je voor Logistics Management dan ben jij straks die logistiek econoom die zich bezighoudt met de goederen- en dienstenstroom in een bedrijf, tussen bedrijven of tussen bedrijf en klant.
HANLogistics Management voltijd Nijmegen
Kies je voor Logistics Management dan ben jij straks die logistiek econoom die zich bezighoudt met de goederen- en dienstenstroom in een bedrijf, tussen bedrijven of tussen bedrijf en klant.
HANLogistics Management voltijd Nijmegen
Kies je voor Logistiek en Economie dan ben jij straks die logistiek econoom die zich bezighoudt met de goederen- en dienstenstroom in een bedrijf, tussen bedrijven of tussen bedrijf en klant.
HANLogopedie voltijd Nijmegen
Help mensen die stotteren, onduidelijk spreken, hun stem verkeerd gebruiken of slikklachten hebben. Word logopedist. Kies HAN Logopedie voltijd in Nijmegen!
HANManagement in Zorg en Dienstverlening duaal Nijmegen
Met de duale hbo opleiding Management in Zorg en Dienstverlening aan de HAN kun je je leidinggevende kwaliteiten (verder) ontwikkelen via een intern traject in zorg en welzijn.
HANManagement in Zorg en Dienstverlening deeltijd Nijmegen
Met de hbo deeltijdopleiding Management in Zorg en Dienstverlening (deeltijd) aan de HAN kun je je leidinggevende kwaliteiten (verder) ontwikkelen in zorg en welzijn.
HANMedische Hulpverlening voltijd Nijmegen
Leer snel communiceren, denken en medisch ondersteunend handelen. Word medisch hulpverlener. Kies HAN Medische Hulpverlening voltijd (BMH) in Nijmegen!
HANMondzorgkunde voltijd Nijmegen
Leer je hoe je mondproblemen bij patiënten kunt voorkomen en behandelen. Word mondhygiënist. Kies HAN Mondzorgkunde voltijd in Nijmegen!
HANOndernemerschap & Retail Management voltijd Nijmegen
Droom jij van een eigen bedrijf of wil je een zaak runnen? Met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management leg je een stevig fundament onder jouw toekomst als (zelfstandig) ondernemer.
HANPabo-ALO (locatie ALO) voltijd Nijmegen
Vanaf september 2018 biedt de HAN de Dubbele lerarenopleiding Pabo (Lerarenopleiding basisonderwijs) en ALO (Leraar Lichamelijke Opvoeding) aan. Een bijzonder traject waarin je 2 opleidingen tegelijk
HANPabo-ALO (locatie Pabo) voltijd Nijmegen
Vanaf september 2018 biedt de HAN de Dubbele lerarenopleiding Pabo (Lerarenopleiding basisonderwijs) en ALO (Leraar Lichamelijke Opvoeding) aan. Een bijzonder traject waarin je 2 opleidingen tegelijk
HANPedagogiek voltijd Nijmegen
Wil je een professionele pedagoog worden in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren tot 23 jaar? Kies HAN Pedagogiek voltijd in Nijmegen!
HANSocial Work duaal Nijmegen
Wil jij je verder ontwikkelen als professional in de sociale sector? Als je de duale opleiding Social Work bij de HAN wilt volgen, solliciteer je op een leerwerkplek bij een instelling. Als je wordt a
HANSocial Work voltijd Nijmegen
Wil je echt iets voor anderen betekenen en hen verder op weg helpen? Word een professioneel sociaal werker (hbo). Kies HAN Social Work voltijd in Nijmegen!
HANSocial Work Euregio voltijd Nijmegen
Als jij het lef hebt om je grenzen te verkennen – ook door letterlijk over Euregio-grenzen te gaan – leren wij je hoe je als social worker voor mensen met complexe problemen het verschil kunt maken.
HANSportkunde deeltijd Arnhem
Wil jij je ontwikkelen tot hbo-professional in de sector, sport, bewegen en vitaliteit? Start met de deeltijdopleiding Sportkunde in Arnhem (Papendal).
HANSportkunde voltijd Nijmegen
Hou je van leefstijlcoaching, sportmarketing of fitheid? Breng je graag mensen in beweging? Word sportkundige en kies HAN Sportkunde voltijd in Nijmegen!
HANTechnische Bedrijfskunde voltijd Arnhem
Ben je geïnteresseerd in techniek en op zoek naar een succesvolle toekomst met uitdagend werk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan ligt met Technische Bedrijfskunde de wereld aan je voeten.
HANToegepaste Psychologie voltijd Nijmegen
Als toegepast psycholoog laat je mensen beter functioneren en versterk je hun krachten en talenten. Kies HAN Toegepaste Psychologie voltijd in Nijmegen!
HANVaktherapie (Creatieve Therapie) voltijd Nijmegen
Help als vaktherapeut mensen vooruit! Kies voor de hbo-studie Vaktherapie aan de HAN in Nijmegen. Voor welke therapeutische studierichting ga jij: beeldend vormen, drama, muziek of psychomotorisch?
HANVerpleegkunde voltijd Nijmegen
Leer hoe je patiënten op hoogwaardig niveau patiënten de zorg kunt verlenen die ze nodig hebben. Word verpleegkundige. Kies HAN Verpleegkunde voltijd in Nijmegen!
HANVoeding en Diëtetiek voltijd Nijmegen
Leer hoe je voorlichting geeft over voeding en voedingsgedrag. Heb je lef? Word diëtist. Kies HAN Voeding en Diëtetiek voltijd in Nijmegen!
HANWerktuigbouwkunde voltijd Arnhem
In de opleiding Werktuigbouwkunde leer je hoe je goede, handige technische producten ontwerpt, realiseert en onderhoudt. Je leert alles over materialen, construeren en het technisch ontwerp.