67 resultaten

HvAAcademie voor Lichamelijke Opvoeding voltijd Amsterdam
Wil je kinderen en jongeren leren sporten en bewegen? Ben je fit, enthousiast en actief? Op de ALO leer je hoe je als gymleraar leiding geeft aan groepen, sport je veel en loop je vanaf jaar 1 stage.
HvAAccountancy voltijd Amsterdam
De opleiding Accountancy aan de HvA is een mooi startpunt voor een baan als assistent-accountant. Je verdiept je in Bedrijfsadministratie, Wiskunde, Auditing, Externe Verslaggeving en Belastingrecht
HvAAMFI-Amsterdam Fashion Institute voltijd Amsterdam
AMFI is het enige mode-instituut in Nederland dat de gehele modeketen beslaat. Je kunt je tijdens de bachelor ontwikkelen op de dimensies van Design, Management en Branding.
HvAAviation voltijd Amsterdam
De vierjarige opleiding Aviation bereidt je voor op een baan in de luchtvaart, of het nu gaat om de techniek van een vliegtuig, de logistiek op een luchthaven of de uitvoering van een vlucht.
HvABedrijfskunde voltijddeeltijd Amsterdam
Tijdens deze opleiding leer je vanuit een brede visie naar organisaties te kijken. Je richt je op verbetering en vernieuwing van bedrijfsprocessen en ontwikkelt je tot een breed inzetbare generalist.
HvABestuurskunde voltijd Amsterdam
Wil je de maatschappelijke vraagstukken van een grote stad helpen oplossen? Ben jij een echte netwerker, sociaal, taalvaardig en communicatief? Dan is Bestuurskunde iets voor jou.
HvABuilt Environment voltijd Amsterdam
De omgeving waarin wij wonen, werken en recreëren is voor een groot deel door mensen gebouwd. Tijdens de bacheloropleiding Built Environment leer je hoe je gebouwen, gebieden en infrastructuur zoals w
HvACommerciële Economie voltijddeeltijd Amsterdam
Tijdens Commerciële Economie aan de HvA, leer je alles over sales, marktonderzoek, marketing en ondernemen. Jij zorgt ervoor dat consumenten jouw product kiezen en niet die van de concurrent.
HvACommunicatie voltijd Amsterdam
Als je Communicatie (CO) hebt gestudeerd, weet je alles over organisaties en merken. Je bedenkt communicatiestrategieën en leert middelen en media op een innovatieve en creatieve wijze in te zetten.
HvACommunication and Multimedia Design voltijd Amsterdam
Bij Communication and Multimedia Design in Amsterdam word je opgeleid tot digital designer van interactieve producten waarmee echte problemen worden opgelost. Ga mee op stap: hva.nl/op-stap-met-cmd
HvACreative Business voltijddeeltijd Amsterdam
Creative Business (CB) leidt je op tot de allround mediaprofessional van vandaag én morgen. De mogelijkheden zijn eindeloos: vrijwel elk merk, organisatie en publiek figuur maakt gebruik van media.
HvADigital Marketing voltijd 
Digital Marketing is een afstudeerrichting van Commerciële Economie.
HvAEngineering voltijddeeltijd Amsterdam
Bij Engineering leer je hoe je machines, producten en productieprocessen ontwerpt, bestuurt en vermarkt. Het eindresultaat moet technisch goed werken, maar ook betaalbaar, aantrekkelijk vormgegeven, v
HvAEngineering: Elektrotechniek voltijd Amsterdam
Elektrotechniek is een leerroute van de opleiding Engineering. In vier jaar leer je elektronische apparaten en systemen ontwerpen, onderzoeken en produceren met gebruik van de nieuwste technieken.
HvAEngineering: Product Ontwerpen voltijd 
De leerroute Product Ontwerpen maakt deel uit van de opleiding Engineering. Je werkt aan de verbetering van je technische ontwerpvaardigheden.
HvAEngineering: Technische Bedrijfskunde voltijd Amsterdam
HvAEngineering: Werktuigbouwkunde voltijd Amsterdam
De leerroute werktuigbouwkunde maakt deel uit van de opleiding Engineering. Je leert technisch en functioneel ontwerpen. Je ontwikkelt nieuwe producten en productieprocessen en verbetert bestaande.
HvAErgotherapie voltijd Amsterdam
Als ergotherapeut ondersteun je mensen met lichamelijke of psychische klachten om dagelijkse activiteiten uit te voeren die zij belangrijk vinden, zoals sport, werken, spelen, koken of studeren.
HvAFinance & Control voltijddeeltijd Amsterdam
De opleiding Finance & Control (voorheen 'Bedrijfseconomie') leidt je op tot allround financieel-economisch professional.
HvAFinance, Tax and Advice voltijd Amsterdam
Wil je opgeleid worden tot een breed inzetbare financieel of belastingadviseur? Ben jij de adviseur die vanuit een helikopterview financiële en belastingvraagstukken doorgrondt en risico's inschat? En
HvAForensisch Onderzoek voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Forensisch Onderzoek leer je hoe je met natuurwetenschappelijke onderzoeks- en opsporingstechnieken een bijdrage kunt leveren aan het oplossen van een misdrijf.
HvAFysiotherapie voltijd Amsterdam
Als fysiotherapeut speel je een belangrijke rol in het lichamelijke herstelproces van mensen. Je onderzoekt, voorkomt en behandelt lichamelijke problemen: van sportblessures tot klachten na ziekte.
HvAHBO-ICT voltijddeeltijd Amsterdam
De vierjarige opleiding HBO-ICT is dé ICT-opleiding met het meest actuele en internationale studieprogramma, te midden van het Amsterdamse bedrijfsleven. De opleiding biedt veel keuzemogelijkheden.
HvAHBO-ICT: Business IT & Management voltijddeeltijd Amsterdam
In deze leerroute doe je de kennis en ervaring op om de brug te slaan tussen bedrijfsstrategie en ICT. Je bent een netwerker die de taal van het management, de gebruiker en de programmeur spreekt.
HvAHBO-ICT: Game Development voltijd Amsterdam
De leerroute geeft je de handvatten om in teamverband games te ontwikkelen voor verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de creatieve industrie.
HvAHBO-ICT: Software Engineering voltijddeeltijd Amsterdam
Bij de leerroute Software Engineering leer je softwaresystemen ontwerpen, realiseren en testen. Je werkt met verschillende programmeertalen en ontwikkelmethoden.
HvAHBO-ICT: System and Network Engineering voltijddeeltijd Amsterdam
In de leerroute Cyber Security (voorheen System and Network Engineering) leer je technische infrastructuren analyseren, ontwerpen, realiseren en beheren op basis van een systeem- en netwerkarchitectuu
HvAHBO-ICT: Technische Informatica voltijd Amsterdam
Hardware en software zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze leerroute leer je om te programmeren voor zowel hard- als software.
HvAHBO-Rechten voltijd Amsterdam
Tijdens de opleiding HBO-Rechten bij de HvA doe je juridische kennis op en leer je met oog voor de praktijk juridische processen te organiseren.
HvAHuman Resource Management voltijddeeltijd Amsterdam
Heb jij de drive om mensen binnen een organisatie te ontwikkelen? Maar ook om talenten van mensen zo in te zetten dat organisaties beter presteren? Dan is de vierjarige opleiding HRM iets voor jou. Ti
HvAInternational Business voltijddeeltijd Amsterdam
International Business and Management Studies is a hands-on programme taught entirely in English. The programme addresses strategies for entering and conquering foreign markets.
HvAJohan Cruyff Academy voltijd Amsterdam
Als topsporter kun je met de Johan Cruyff Academy tijdens je sportcarrière in vier jaar een hbo-diploma Commerciële Economie behalen.
HvAKopopleiding Leraar Pedagogiek voltijd Amsterdam
De kopopleiding Leraar Pedagogiek bestaat bijna in zijn geheel uit voorbereiding op het leraarschap. Met de juiste vooropleiding kun je je in één jaar pedagogisch en didactisch scholen.
HvAKopopleiding tweedegraadslerarenopleidingen voltijd Amsterdam
De kopopleiding Tweedegraadsleraar is een praktijkgerichte opleiding die het mogelijk maakt om binnen één jaar je tweedegraads bevoegdheid te halen.
HvALeraar Aardrijkskunde voltijddeeltijd Amsterdam
De tweedegraads lerarenopleidingen in deeltijd rusten op drie pijlers: werkplekleren, vakkennis en vakdidactiek en de professionele ontwikkelingslijn.
HvALeraar Algemene Economie voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar algemene economie weet je straks veel kennis over economie, maar ook van didactiek. Je daagt leerlingen uit met jou mee te denken en draagt zorg aan hun eigen economische kijk op de wereld.
HvALeraar Bedrijfseconomie voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar bedrijfseconomie weet je hoe je een onderneming opzet en die succesvol maakt. Je helpt leerlingen ontdekken dat de ondernemingswereld ook voor hen geweldige mogelijkheden in petto heeft.
HvALeraar Biologie voltijddeeltijd Amsterdam
De lerarenopleiding Biologie aan de HvA is gevarieerd en afwisselend. De mens, het dier en de natuur staan centraal. Je leert hoe je lesstof uitlegt, vaardigheden aanleert en leerlingen stimuleert.
HvALeraar Duits voltijd Amsterdam
De opleiding Leraar Duits heeft een afwisselend programma van colleges, werkcolleges, stages en zelfstudie. Je wordt optimaal voorbereid op het beroep van leraar.
HvALeraar Engels voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Engels breng je leerlingen liefde voor taal en cultuur bij. Je leert hen te communiceren met mensen uit verschillende culturen. Je beheerst de taal op een 'native speaker' niveau.
HvALeraar Frans voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Frans laat je je leerlingen zien dat het leren van de Franse taal nuttig is en echt niet moeilijk. Je geeft op een eigentijdse manier les, waarbij je gebruik maakt van verschillende media.
HvALeraar Geschiedenis voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar geschiedenis zet je de leerlingen aan het denken over het verleden, en daardoor ook over het heden, zichzelf en de wereld. Je helpt ze een mening te vormen over historische onderwerpen.
HvALeraar Gezondheidszorg en Welzijn voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar gezondheidszorg en welzijn maak je leerlingen bewust van de risico's van overgewicht en het gebruik van softdrugs en alcohol. Je leidt ze op voor een beroep in de zorg- en welzijnssector.
HvALeraar Horeca en Voeding voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Horeca en Voeding weet je alles over voedingsleer, marketing en levensmiddelentechnologie. Je brengt je leerlingen kennis bij over servicegerichtheid en nieuwe bereidingstechnieken.
HvALeraar Maatschappijleer voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar maatschappijleer leer je jongeren de maatschappij vanuit verschillende perspectieven te analyseren. Leerlingen zien in dat samenleven altijd dilemma's met zich meebrengt.
HvALeraar Mens en Technologie voltijddeeltijd Amsterdam
Kan jij leerlingen in het beroepsonderwijs inspireren tot een keuze voor een technisch beroep? Ben je nieuwsgierig, inventief, creatief en communicatief? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou.
HvALeraar Natuurkunde voltijddeeltijd Amsterdam
Is zonne-energie de oplossing voor het tekort? Rijden de auto's straks op waterstof? Als leraar natuurkunde behandel je dit soort actuele vragen in de klas. Je motiveert en inspireert je leerlingen.
HvALeraar Nederlands voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe krijg je een klas aan het lezen? Hoe leer je jongeren goed schrijven en presenteren? Hoe gebruik je literatuur in de klas? Op deze vragen biedt de opleiding tot Leraar Nederlands je een antwoord.
HvALeraar Pedagogiek voltijddeeltijd Amsterdam
De inzichten in hoe kinderen begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling veranderen voortdurend, net als de wereld om hun heen. Als dat je interesseert, dan is deze opleiding misschien wat voor jou.
HvALeraar Scheikunde voltijddeeltijd Amsterdam
Wat komt er kijken bij de ontwikkeling van nieuwe medicijnen? Hoe zuiver je oppervlaktewater? Als leraar scheikunde kun je ingewikkelde materie op een heldere manier uitleggen aan leerlingen.
HvALeraar Wiskunde voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe groot is de kans op een miljoen in de Staatsloterij? Hoe presenteer je gegevens in een duidelijke grafiek? Als leraar wiskunde laat je leerlingen zien hoe leuk en praktisch wiskunde is.
HvALogistics Engineering voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Logistics Engineering leer je analyseren, verbeteren, plannen en (her)ontwerpen van logistieke processen in bedrijven en organisaties. Of het nu gaat om goederen, infor
HvALogistics Management voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Logistiek en Economie leer je de logistieke processen in bedrijven en organisaties te managen en te sturen. Of het nu gaat om goederen, informatie, mensen of geld.
HvAMaritiem Officier voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Maritiem Officier aan de Hogere Zeevaartschool, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam, leer je om zelfstandig aan boord van zeeschepen te functioneren en om een sch
HvAMarketing & Sales voltijd 
Marketing & Sales is de algemene afstudeerrichting binnen Commerciële Economie.
HvAOefentherapie Mensendieck voltijd Amsterdam
Als oefentherapeut analyseer je samen met je cliënt welk beweeggedrag de klachten veroorzaakt of verergert. Je leert hen hun gedrag zo aan te passen dat zij deze klachten zelf kunnen verhelpen en voor
HvAPabo HvA voltijddeeltijd Amsterdam
Op de Pabo HvA word je opgeleid in Amsterdam. Je maakt kennis met de diversiteit in de stad en leert over verschillen tussen leerlingen op het gebied van taal, cultuur, religie en achtergrond.
HvAPedagogiek voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe zet je een cursus op voor ouders met lastige pubers? Wat is het beste pedagogische klimaat op een kinderdagverblijf? Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je hoe je deze vragen aanpakt.
HvASociaal Juridische Dienstverlening voltijddeeltijd Amsterdam
Bij Sociaal Juridische Dienstverlening leer je over de mens en het recht. Je bent nieuwsgierig naar de achtergrond van mensen en leert wetten, regels en procedures voor hen begrijpelijk te maken.
HvASocial Work voltijd Amsterdam
Als sociaal werker draag je bij aan een betere wereld. Een wereld waarin verbinding, menselijkheid, meedoen in de samenleving en rechtvaardigheid centraal staan.
HvASport Studies - track International Sports, Management and Business voltijd Amsterdam
Do you have a head for business and a heart for sport? Then Sport Studies - track International Sports, Management and Business is the place for you.
HvASportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen voltijd Amsterdam
Bij de opleiding Sportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen (SM&O) word je opgeleid in management, financiën en ondernemen, doe je actief aan sport en behaal je een trainer/coachlicentie.
HvAToegepaste Psychologie voltijddeeltijd Amsterdam
Toegepaste Psychologie bij de HvA draait om mensen, hun gedrag en de omgeving waarin dit gedrag plaatsvindt. Een multiculturele, dynamische stad als Amsterdam is hiervoor de perfecte locatie.
HvAToegepaste Wiskunde voltijd Amsterdam
Bij de vierjarige opleiding Toegepaste Wiskunde leer je wiskundige methoden en technieken in te zetten om managementbeslissingen te ondersteunen.
HvAUniversitaire Pabo van Amsterdam voltijd Amsterdam
Meester of juf worden op een basisschool? Een universitaire studie? Je zou het allebei wel willen… en dat kan ook! De Universitaire Pabo van Amsterdam is een nieuwe opleiding van HvA en UvA.
HvAVerpleegkunde voltijdduaal Amsterdam
Je wilt hbo-verpleegkundige worden. Dan ben je iemand die graag voor mensen zorgt, je werkt graag samen in een team, en durft verantwoordelijkheid te nemen.
HvAVoeding en Dietetiek voltijd Amsterdam