66 resultaten

HvAAcademie voor Lichamelijke Opvoeding voltijd Amsterdam
Op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) krijg je een fysiek én intellectueel uitdagend programma waarin onderwijskundige, organisatorische en leidinggevende vaardigheden centraal staan.
HvAAccountancy voltijd Amsterdam
De opleiding Accountancy aan de HvA is een mooi startpunt voor een baan als assistent-accountant. Je verdiept je in Bedrijfsadministratie, Wiskunde, Statistiek, Externe Verslaggeving en Belastingrecht
HvAAMFI-Amsterdam Fashion Institute voltijd Amsterdam
AMFI is het enige mode-instituut in Nederland dat de gehele modeketen beslaat. Je kunt je tijdens de bachelor specialiseren in Fashion & Design, Fashion & Management of Fashion & Branding.
HvAAviation voltijd Amsterdam
De vierjarige opleiding Aviation bereidt je voor op een baan in de luchtvaart, of het nu gaat om de techniek van een vliegtuig, de logistiek op een luchthaven of de uitvoering van een vlucht.
HvABedrijfskunde voltijddeeltijd Amsterdam
Tijdens Bedrijfskunde aan de HvA verdiep je je in bedrijfskundige aspecten. Daardoor leg je gemakkelijk verbanden en zie je snel waar een bepaald probleem van een organisatie zit.
HvABestuurskunde voltijd Amsterdam
Bestuurskunde bij de HvA bereidt je voor op een baan in een dynamisch vakgebied. Je werkt aan actuele maatschappelijke vraagstukken op het gebied van milieu, onderwijs, integratie en veiligheid.
HvABuilt Environment voltijd Amsterdam
De opleiding Built Environment bestaat uit de leerroutes Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Civiele Techniek. Je stroomt binnen in één van de leerroutes en kunt in acht richtingen afstuderen.
HvABuilt Environment: Bouwkunde voltijd Amsterdam
HvABuilt Environment: Bouwtechnische Bedrijfskunde voltijd Amsterdam
Tijdens de leerroute Bouwtechnische Bedrijfskunde leer je bouwprocessen organiseren en de exploitatie van vastgoed en infrastructurele bouwwerken optimaliseren.
HvABuilt Environment: Civiele Techniek voltijd Amsterdam
De leerroute Civiele Techniek richt zich op het ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren van infrastructurele bouwwerken zoals bruggen, auto-, spoor- en waterwegen en vliegvelden.
HvACommerciële Economie voltijddeeltijd Amsterdam
Tijdens Commerciële Economie aan de HvA, leer je alles over sales, marktonderzoek, marketing en ondernemen. Jij zorgt ervoor dat consumenten jouw product kiezen en niet die van de concurrent.
HvACommunicatie voltijd Amsterdam
Als je Communicatie (CO) hebt gestudeerd, weet je alles over organisaties en merken. Je bedenkt communicatiestrategieën en leert middelen en media op een innovatieve en creatieve wijze in te zetten.
HvACommunication and Multimedia Design voltijd Amsterdam
Communication and Multimedia Design (CMD) is een ontwerpopleiding, verbonden aan de HvA. Studenten onderzoeken, bedenken en maken betekenisvolle interactieve, digitale producten en diensten.
HvACreative Business voltijddeeltijd Amsterdam
Creative Business (Media Informatie en Communicatie) leidt je op tot de allround mediaprofessional van vandaag én morgen.
HvAEngineering voltijddeeltijd Amsterdam
De opleiding Engineering bestaat uit de leerroutes Elektrotechniek, Product Ontwerpen, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde.
HvAEngineering: Elektrotechniek voltijd Amsterdam
Elektrotechniek is een leerroute van de opleiding Engineering. In vier jaar leer je elektronische apparaten en systemen ontwerpen, onderzoeken en produceren met gebruik van de nieuwste technieken.
HvAEngineering: Product Ontwerpen voltijd 
De leerroute Product Ontwerpen maakt deel uit van de opleiding Engineering. Je werkt aan de verbetering van je technische ontwerpvaardigheden.
HvAEngineering: Technische Bedrijfskunde voltijd Amsterdam
HvAEngineering: Werktuigbouwkunde voltijd Amsterdam
De leerroute werktuigbouwkunde maakt deel uit van de opleiding Engineering. Je leert technisch en functioneel ontwerpen. Je ontwikkelt nieuwe producten en productieprocessen en verbetert bestaande.
HvAErgotherapie voltijd Amsterdam
Als ergotherapeut ondersteun je mensen met lichamelijke of psychische klachten om dagelijkse activiteiten uit te voeren die zij belangrijk vinden, zoals sport, werken, spelen, koken of studeren
HvAFinance & Control voltijddeeltijd Amsterdam
De opleiding Finance & Control (Bedrijfseconomie) leidt je op tot allround financieel-economisch professional.
HvAFinance, Tax and Advice voltijd Amsterdam
De opleiding Finance, Tax and Advice is een nieuwe opleiding die is ontstaan door het samengaan van de opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie.
HvAForensisch Onderzoek voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Forensisch Onderzoek leer je hoe je met natuurwetenschappelijke onderzoeks- en opsporingstechnieken een bijdrage kunt leveren aan het oplossen van een misdrijf.
HvAFysiotherapie voltijd Amsterdam
Als fysiotherapeut ben je een belangrijke schakel in het herstelproces van het bewegingsapparaat van mensen. Je onderzoekt, voorkomt en behandelt lichamelijke problemen.
HvAHBO-ICT voltijddeeltijd Amsterdam
De vierjarige opleiding HBO-ICT is dé ICT-opleiding met het meest actuele en internationale studieprogramma, te midden van het Amsterdamse bedrijfsleven. De opleiding biedt veel keuzemogelijkheden.
HvAHBO-ICT: Business IT & Management voltijddeeltijd Amsterdam
In deze leerroute doe je de kennis en ervaring op om de brug te slaan tussen bedrijfsstrategie en ICT. Je bent een netwerker die de taal van het management, de gebruiker en de programmeur spreekt.
HvAHBO-ICT: Game Development voltijd Amsterdam
De leerroute geeft je de handvatten om in teamverband games te ontwikkelen voor verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de creatieve industrie.
HvAHBO-ICT: Software Engineering voltijddeeltijd Amsterdam
Bij de leerroute Software Engineering leer je softwaresystemen ontwerpen, realiseren en testen. Je werkt met verschillende programmeertalen en ontwikkelmethoden.
HvAHBO-ICT: System and Network Engineering voltijddeeltijd Amsterdam
De leerroute System and Network Engineering (SNE) is gewijzigd in Cyber Security (CS).
HvAHBO-ICT: Technische Informatica voltijd Amsterdam
Hardware en software zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze leerroute leer je om te programmeren voor zowel hard- als software.
HvAHBO-Rechten voltijd Amsterdam
Tijdens de opleiding HBO-Rechten bij de HvA doe je juridische kennis op en leer je met oog voor de praktijk juridische processen te organiseren.
HvAHuman Resource Management voltijddeeltijd Amsterdam
Binnen de opleiding Human Resource Management richt je je op mensen, werk en organisaties. Je leert alles over werving en selectie, loopbaanbeleid en het beoordelen van medewerkers.
HvAInternational Business voltijddeeltijd Amsterdam
International Business and Management Studies is a hands-on programme taught entirely in English. The programme addresses strategies for entering and conquering foreign markets.
HvAJohan Cruyff Academy voltijd Amsterdam
Bij de JCA aan de HvA combineer je een sportcarrière met de vierjarige hbo-opleiding Commerciële Economie met afstudeerrichting Sportmarketing.
HvALeraar Aardrijkskunde voltijddeeltijd Amsterdam
De tweedegraads lerarenopleidingen in deeltijd rusten op drie pijlers: werkplekleren, vakkennis en vakdidactiek en de professionele ontwikkelingslijn.
HvALeraar Algemene Economie voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar algemene economie weet je straks veel kennis over economie, maar ook van didactiek. Je daagt leerlingen uit met jou mee te denken en draagt zorg aan hun eigen economische kijk op de wereld.
HvALeraar Bedrijfseconomie voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar bedrijfseconomie weet je hoe je een onderneming opzet en die succesvol maakt. Je helpt leerlingen ontdekken dat de ondernemingswereld ook voor hen geweldige mogelijkheden in petto heeft.
HvALeraar Biologie voltijddeeltijd Amsterdam
De lerarenopleiding Biologie aan de HvA is gevarieerd en afwisselend. De mens, het dier en de natuur staan centraal. Je leert hoe je lesstof uitlegt, vaardigheden aanleert en leerlingen stimuleert.
HvALeraar Duits voltijd Amsterdam
De opleiding Leraar Duits heeft een afwisselend programma van colleges, werkcolleges, stages en zelfstudie. Je wordt optimaal voorbereid op het beroep van leraar.
HvALeraar Engels voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Engels breng je leerlingen liefde voor taal en cultuur bij. Je leert hen te communiceren met mensen uit verschillende culturen. Je beheerst de taal op een 'native speaker' niveau.
HvALeraar Frans voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Frans laat je je leerlingen zien dat het leren van de Franse taal nuttig is en echt niet moeilijk. Je geeft op een eigentijdse manier les, waarbij je gebruik maakt van verschillende media.
HvALeraar Geschiedenis voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar geschiedenis zet je de leerlingen aan het denken over het verleden, en daardoor ook over het heden, zichzelf en de wereld. Je helpt ze een mening te vormen over historische onderwerpen.
HvALeraar Gezondheidszorg en Welzijn voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar gezondheidszorg en welzijn maak je leerlingen bewust van de risico's van overgewicht en het gebruik van softdrugs en alcohol. Je leidt ze op voor een beroep in de zorg- en welzijnssector.
HvALeraar Horeca en Voeding voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar Horeca en Voeding weet je alles over voedingsleer, marketing en levensmiddelentechnologie. Je brengt je leerlingen kennis bij over servicegerichtheid en nieuwe bereidingstechnieken.
HvALeraar Maatschappijleer voltijddeeltijd Amsterdam
Als leraar maatschappijleer leer je jongeren de maatschappij vanuit verschillende perspectieven te analyseren. Leerlingen zien in dat samenleven altijd dilemma's met zich meebrengt.
HvALeraar Mens en Technologie voltijddeeltijd Amsterdam
Kan jij leerlingen in het beroepsonderwijs inspireren tot een keuze voor een technisch beroep? Ben je nieuwsgierig, inventief, creatief en communicatief? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou.
HvALeraar Natuurkunde voltijddeeltijd Amsterdam
Is zonne-energie de oplossing voor het tekort? Rijden de auto's straks op waterstof? Als leraar natuurkunde behandel je dit soort actuele vragen in de klas. Je motiveert en inspireert je leerlingen.
HvALeraar Nederlands voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe krijg je een klas aan het lezen? Hoe leer je jongeren goed schrijven en presenteren? Hoe gebruik je literatuur in de klas? Op deze vragen biedt de opleiding tot Leraar Nederlands je een antwoord.
HvALeraar Pedagogiek voltijddeeltijd Amsterdam
De inzichten in hoe kinderen begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling veranderen voortdurend, net als de wereld om hun heen. Als dat je interesseert, dan is deze opleiding misschien wat voor jou.
HvALeraar Scheikunde voltijddeeltijd Amsterdam
Wat komt er kijken bij de ontwikkeling van nieuwe medicijnen? Hoe zuiver je oppervlaktewater? Als leraar scheikunde kun je ingewikkelde materie op een heldere manier uitleggen aan leerlingen.
HvALeraar Wiskunde voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe groot is de kans op een miljoen in de Staatsloterij? Hoe presenteer je gegevens in een duidelijke grafiek? Als leraar wiskunde laat je leerlingen zien hoe leuk en praktisch wiskunde is.
HvALogistics Engineering voltijd Amsterdam
Bij de opleiding Logistics Engineering leer je analyseren, verbeteren, plannen en (her)ontwerpen van logistieke processen (goederen, informatie, mensen of geld) in bedrijven en organisaties.
HvALogistics Management voltijd Amsterdam
Tijdens de vierjarige opleiding Logistiek en Economie leer je de logistieke processen in bedrijven en organisaties te managen en te sturen. Of het nu gaat om goederen, informatie, mensen of geld.
HvAMaritiem Officier voltijd Amsterdam
Tijdens de opleiding Maritiem Officier leer je zelfstandig aan boord van zeeschepen te functioneren. Ook leer je hoe je een schip in bedrijf houdt op het gebied van de exploitatie van goederen.
HvAOefentherapie Mensendieck voltijd Amsterdam
Een oefentherapeut is een expert in gezond bewegen. Je geeft mensen met langdurige klachten inzicht in hoe ze bewegen. In de kern komt oefentherapie neer op het veranderen van het dagelijks bewegen.
HvAPabo HvA voltijddeeltijd Amsterdam
Op de Pabo HvA word je opgeleid in Amsterdam. Je maakt kennis met de diversiteit in de stad en leert over verschillen tussen leerlingen op het gebied van taal, cultuur, religie en achtergrond.
HvAPedagogiek voltijddeeltijd Amsterdam
Hoe zet je een cursus op voor ouders met lastige pubers? Wat is het beste pedagogische klimaat op een kinderdagverblijf? Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je hoe je deze vragen aanpakt.
HvASociaal Juridische Dienstverlening voltijddeeltijd Amsterdam
Bij SJD leer je een brug te slaan tussen het recht en de mens. Het recht komt uitgebreid aan bod rondom thema's als arbeid en inkomen, wonen en leefbaarheid, en veiligheid en criminaliteit.
HvASocial Work voltijd Amsterdam
Als sociaal werker draag je bij aan een betere wereld. Een wereld waarin verbinding, menselijkheid, meedoen in de samenleving en rechtvaardigheid centraal staan.
HvASport Studies - track International Sports, Management and Business voltijd Amsterdam
International Sports, Management and Business (ISMB) offers a bachelor programme for future sport managers who need to be geared to manage, organize and implement sports in an international context.
HvASportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen voltijd Amsterdam
Bij de opleiding Sportkunde - leerroute Sport, Management en Ondernemen (SM&O), word je opgeleid in management, financiën en ondernemen, doe je actief aan sport en behaal je een trainer/coachlicentie.
HvAToegepaste Psychologie voltijddeeltijd Amsterdam
Toegepaste Psychologie bij de HvA draait om mensen, hun gedrag en de omgeving waarin dit gedrag plaatsvindt. Een multiculturele, dynamische stad als Amsterdam is hiervoor de perfecte locatie.
HvAToegepaste Wiskunde voltijd Amsterdam
Bij de vierjarige opleiding Toegepaste Wiskunde leer je wiskundige methoden en technieken in te zetten om managementbeslissingen te ondersteunen.
HvAUniversitaire Pabo van Amsterdam voltijd Amsterdam
Meester of juf worden op een basisschool? Een universitaire studie? Je zou het allebei wel willen… en dat kan ook! De Universitaire Pabo van Amsterdam is een nieuwe opleiding van HvA en UvA.
HvAVerpleegkunde voltijdduaal Amsterdam
Als hbo-verpleegkundige zorg je graag voor mensen, houd je van teamwork en verantwoordelijkheid. Je vervult een spilfunctie en kan analytisch denken. Je wordt opgeleid tot verpleegkundige op het hoogs
HvAVoeding en Dietetiek voltijd Amsterdam
De HvA-opleiding Voeding en Diëtetiek leidt je op tot deskundige op het gebied van voeding en gezondheid. Voeding is dagelijkse kost in kranten, tijdschriften en op televisie en internet.