20 resultaten

VHLBedrijfskunde en Agribusiness voltijd Leeuwarden
Vind je bedrijfseconomie een leuk vak? Ben je ondernemend, innovatief en heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan is Bedrijfskunde en Agribusiness iets voor jou.
VHLBiologie en medisch laboratoriumonderzoek voltijd Leeuwarden
Bij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek concentreer je je onder meer op de ontwikkeling van nieuwe vaccins. De wereld van DNA, cellen, enzymen, het afweersysteem, bacteriën en virussen.
VHLBiotechnologie voltijd Leeuwarden
Grootschalige griepvaccinatie, onderzoek naar voedselvergiftiging, afvalwater zuiveren... In de huidige maatschappij komt Biotechnologie vaak om de hoek kijken.
VHLBos- en Natuurbeheer voltijddeeltijd Velp
Als je in het bos loopt, word je omringd door allerlei waardevolle planten en dieren. En zie je hoeveel mensen, net als jij, van de natuur genieten.
VHLChemie voltijd Leeuwarden
Je mobieltje, je kleding, brandstoffen, geneesmiddelen, noem maar op: het is allemaal mogelijk gemaakt door de chemie.
VHLChemische Technologie voltijd Leeuwarden
Een plastic tasje dat simpelweg oplost na gebruik? En dan ook nog eens gemaakt van afvalwater. Water winnen uit de lucht in een woestijn? Zonder Chemische Technologie zou dit science fiction zijn.
VHLDier- en Veehouderij voltijd Leeuwarden
De diersector in Nederland is dynamisch en van zeer hoog niveau. Internationaal is Nederland voorloper op het gebied van fokkerij, voeding en welzijn van dieren.
VHLDiermanagement voltijd Leeuwarden
De opleiding Diermanagement is dé managementopleiding op het gebied van mens-dierrelaties en het welzijn van dieren.
VHLForensisch Laboratoriumonderzoek voltijd Leeuwarden
Waarheidsvinding door wetenschap. Met deskundige analyses en betrouwbare resultaten maak jij opsporing, rechtspraak en preventie nog efficiënter.
VHLInternational Business voltijd Leeuwarden
Vind jij het leuk om over de grens te kijken? Ben jij ondernemend en houd je van samenwerken? Dan is International Business for the Future iets voor jou.
VHLInternational Business in Food and Flowers voltijd Velp
International knowledge and experience are key concepts of the Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers.
VHLInternational Development Management voltijd Velp
Bij International Development Management leer je meer op het gebied van aardrijkskunde, biologie en groene economie.
VHLKust- en Zeemanagement voltijd Leeuwarden
Houd jij ook zo van de zee? Heb jij ook gezien dat daar van alles verandert? De klimaatverandering heeft grote gevolgen voor de ecologie van de oceanen en kustgebieden.
VHLLand- en Watermanagement voltijddeeltijd Velp
De ene keer staan de straten in je wijk blank, de andere keer liggen de akkers droog. Klimaatverandering veroorzaakt steeds meer uitdagingen in de watersector.
VHLManagement van de Leefomgeving voltijd Leeuwarden
Wij wonen in een dichtbevolkt land waar elke vierkante meter een bestemming heeft. Iedereen heeft eigen wensen voor zijn leefomgeving.
VHLManagement van de Leefomgeving voltijd Velp
Wil je meewerken aan de steden van de toekomst, dan moet je anders leren denken.
VHLMilieukunde voltijddeeltijd Leeuwarden
Wil jij positief bijdragen aan de wereld? Ga dan op zoek naar kansen voor het milieu. Milieuoplossingen zijn nodig op alle gebieden.
VHLTuin- en Landschapsinrichting voltijddeeltijd Velp
De omgeving waarin wij leven verandert voortdurend. We geven vorm aan nieuwe parken en natuurgebieden en verbeteren de leefbaarheid in de stad door extra groen.
VHLTuinbouw en akkerbouw voltijd Leeuwarden
Nederland is een absolute wereldspeler op het gebied van landbouw. De export van groenten, aardappelen, zaden, bollen en bloemen is een belangrijke bron van inkomsten voor ons land.
VHLVoedingsmiddelentechnologie voltijd Velp
Wist je dat er vrijwel iedere dag een nieuw product op de markt komt? En dat er steeds meer aandacht is voor voedingsmiddelen die beter maar vooral ook gezonder zijn?