Hogeschool Tio

De erkende opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme en business.

Kleinschalig en persoonlijk
Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen, met gemiddeld slechts zo'n 13 studenten. Docenten kunnen je daardoor veel persoonlijke aandacht geven.

Snel en intensief
De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kun je daardoor in slechts drie jaar en twee maanden het bachelordiploma behalen. Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, MTRO, business of luchtvaartdienstverlener) kun je in slechts twee jaar behalen. Als havist of mbo'er kun je het mbo4-diploma bovendien in slechts één jaar behalen.

Breed inzetbaar
Als je kiest voor een studie bij Tio, kies je voor een carrière in 's werelds grootste bedrijfstakken. Tio-afgestudeerden zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit van harte welkom in vele branches. Ongeveer de helft van de afgestudeerden is dan ook werkzaam buiten de branches waar Tio voor opleidt.
logo

Studievoorlichting

e: info@tio.nl
t: 074-2550610
w: bachelor website

studenten

totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015

organisatie