17 associate degrees keyboard_arrow_right

63 bachelors keyboard_arrow_right

22 masters keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de richtingen Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs en Techniek.

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Het aanbod bestaat uit circa 90 opleidingen: Associate degrees (tweejarig hbo), bachelors en masters. Meer dan 30.000 studenten en zo'n 3.000 medewerkers werken er aan hun carrière. Kenmerkend voor het onderwijs van Hogeschool Rotterdam is de aandacht voor drie zaken: de kennisbasis van het beroep, het handelen in de beroepspraktijk en je eigen professionele identiteit. In het begin van je studie ligt de nadruk op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, maar direct komt ook de praktijk aan bod. Je leert reële beroepsvraagstukken aan te pakken, in samenwerking met medestudenten, docenten, professionals uit de praktijk en praktijkgerichte onderzoekers. In het begin krijg je veel begeleiding van je docent, later neem je steeds meer het heft in eigen handen. Tijdens je studie leer je jezelf steeds beter kennen en ontdek je wat jouw unieke kwaliteiten zijn als beroepsbeoefenaar.
logo

Studievoorlichting

Studievoorlichting
Rochussenstraat 198
3015 EK Rotterdam

e: studievoorlichting@hr.nl
t: (010) 794 44 00
w: bachelor website

algemene open dagen

Unsplashed background img 2
Open dag

Hogeschool Rotterdam Rotterdam

Tijdens de open dag gaan alle locaties van Hogeschool Rotterdam tussen 10.00 uur en 14.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de verschillende informatiemarkten praten met studenten en docenten van de opleiding.

Open avond

Hogeschool Rotterdam Rotterdam

Tijdens de open avond gaan de deuren van Hogeschool Rotterdam tussen 17.00 uur en 20.00 uur voor je open. In die tijd kun je op de informatiemarkt praten met studenten en docenten van de deeltijdopleidingen en Associate degrees. Een aantal opleidingen geeft ook nog klassikale voorlichting.

bekijk volledige agenda

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
37949studenten
19978man
17971vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
4152eerstejaars man
3894eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015