58 resultaten

HanzeAccountancy voltijd Groningen
Als Accountant heb je een afwisselende baan en bezoek je verschillende klanten. Het is belangrijk dat jij je snel kunt inleven in een organisatie om tot een gedegen en betrouwbaar advies te komen.
HanzeAutonome Beeldende Kunst voltijd Groningen
Bij de opleiding Autonome Beeldende Kunst word je opgeleid tot beeldend kunstenaar en voorbereid op een internationale kunst praktijk. Voor een kunstenaar zijn maken en denken met elkaar verbonden. Di
HanzeBedrijfskunde voltijddeeltijd Groningen
Ben je geïnteresseerd in bedrijfsprocessen, personeelsbeleid, organisatiekunde, management, economie en recht? Wil je organisaties in de volle breedte begrijpen? Dan is Bedrijfskunde jouw opleiding!
HanzeBio-informatica voltijd Groningen
Ben jij goed met computers en geïnteresseerd in biologie? Wil je leren hoe je programma's maakt om bijvoorbeeld ziektes op te sporen? Dan is de opleiding bio-informatica misschien wel wat voor jou!
HanzeBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Groningen
Ga aan de slag in het laboratorium en ontdek de wereld van cellen en weefsels. Met deze opleiding leer je hoe je een bijdrage kunt leveren aan de gezondheid van mensen, planten en milieu.
HanzeBuilt Environment voltijd Groningen
De opleiding Built Environment is een brede opleiding op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en meer.
HanzeChemie voltijd Groningen
Wil jij graag nieuwe producten ontwikkelen of de werking van medicijnen verbeteren? Ben je nieuwsgierig, nauwkeurig en kritisch? Dan is de opleiding Chemie een goede keuze voor jou!
HanzeChemische technologie voltijd Groningen
Ben je nieuwsgierig naar de werking van processen en apparaten? Ben je analytisch, resultaatgericht en kun je goed samenwerken? Dan is de opleiding Chemische Technologie iets voor jou!
HanzeCommerciele Economie voltijddeeltijdduaal Groningen
Wil jij later aan de slag in de dynamische wereld van de marketing? Dan is de opleiding Commerciële Economie echt iets voor jou!
HanzeCommunicatie voltijd Groningen
Ben jij mondeling en schriftelijk sterk? Ben je 'open minded', creatief, ondernemend en heb je affiniteit met media? Dan is de opleiding Communicatie iets voor jou!
HanzeCommunication & Multimedia Design voltijd Groningen
Wil jij alles weten over games, design, digitale media, de nieuwste devices en ben je geïnteresseerd in creatieve technologie? Dan is de opleiding Communication & Multimedia Design iets voor jou!
HanzeDans voltijd 
Je wordt opgeleid tot allround danser en/of docent dans op het gebied van showmusicaldans, streetdance en musical theatre. Na afronding mag je jezelf Bachelor of Dance noemen.
HanzeDocent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd Groningen
De opleiding docent Beeldende Kunst en Vormgeving leidt studenten op tot én kunstenaar/ontwerper én docent/educator.
HanzeDocent Dans voltijd 
Je wordt opgeleid tot allround danser en docent dans op het gebied van showmusicaldans, streetdance en musical theatre. Na afronding mag je jezelf Bachelor of Dance in Education noemen.
HanzeDocent Muziek voltijd Groningen
Het Prins Claus Conservatorium is de plek voor muziekvakonderwijs. Je wordt er voorbereid op een loopbaan als uitvoerend musicus, muziekdocent en muziekondernemer.
HanzeElektrotechniek voltijddeeltijd Groningen
Bij de opleiding Elektrotechniek kies je voor de major Elektronica, de major Mechatronica of de major Sensor Technology.
HanzeFacility Management voltijd Groningen
Dienstverlenen, daar draait het om bij Facility Management. Facility managers maken werk- en leefomgevingen van organisaties aangenaam. Je onderneemt, organiseert, motiveert en regisseert.
HanzeFinance & Control voltijddeeltijd Groningen
To obtain a thorough education in business and finance you not only need fundamental knowledge and understanding, but also the skills and training to apply your gained expertise to real practical prob
HanzeFinance, Tax and Advice voltijd Groningen
Finance, Tax and Advice is dé nieuwe bachelor nadat de opleidingen Financial Services Management en Fiscaal Recht en Economie zijn samengevoegd
HanzeFysiotherapie voltijd Groningen
De Hanzehogeschool biedt als enige in Noord-Nederland de opleiding Fysiotherapie aan. De opleiding kent een goede mix van theorie en praktijk. Beide zijn nauwkeurig afgestemd op de beroepspraktijk.
HanzeGame Design voltijd Groningen
The Game Design major is a four year programme that you for becoming a applied games designer and game tools developer.
HanzeHBO Toegepaste Psychologie deeltijd 
HanzeHBO Toegepaste Psychologie voltijd Groningen
Ben je nieuwsgierig hoe je het gedrag van mensen kunt beïnvloeden en in de achtergronden van bepaald gedrag? Heb je een onderzoekende instelling en aanleg voor exacte vakken? Dan past de studie Toegep
HanzeHBO-ICT voltijd Groningen
Informatie- en Communicatietechnologie is een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven.
HanzeHBO-Rechten voltijddeeltijd Groningen
De ontwikkelingen in de samenleven vragen steeds vaker om praktisch ingestelde rechtstoepassers die van aanpakken weten. Als hbo-jurist ben je de schakel tussen het recht en de praktijk.
HanzeHuman Resource Management voltijddeeltijd Groningen
Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Durf jij dat kapitaal te beheren? Kies dan voor de opleiding Human Resource Management, die je voorbereidt op een sociale, veelzijdige baan.
HanzeIndustrieel Product Ontwerpen voltijd Groningen
Industrieel Product Ontwerpen ligt op het snijvlak van mens en techniek. Hier leer je hoe je gebruiksvriendelijke producten ontwikkelt en de gebruikskwaliteit van bestaande producten verbetert.
HanzeInternational Business 3 year programme voltijd Groningen
The International Business (IB) programme prepares you to become an international business professional who is capable of helping internationally operating businesses achieve their goals.
HanzeInternational Business 4 year programme voltijd Groningen
The International Business bachelor's programme prepares you to become an international business professional who is capable of helping internationally operating businesses achieve their goals.
HanzeInternational Communication voltijd Groningen
The International Communication majors (IC-majors) is a four-year bachelor programme which will prepare you for an (international) career in communication.
HanzeInternational Facility Management voltijd Groningen
International Facility Management is a four year programme that teaches you how to make the living and working conditions for guests, customers and employees as pleasant and safe as possible.
HanzeInternationale Betriebswirtschaft 4jähriges Studium voltijd Groningen
The diverse, practical and bilingual study programme Internationale Betriebswirtschaft is part of the International Business School, and guarantees you are surrounded with an international atmosphere.
HanzeJohan Cruyff Academy voltijd Groningen
Bij de Johan Cruyff Academy aan de Hanzehogeschool Groningen combineer je een sportcarrière met de vierjarige hbo-opleiding Commerciële Economie met focus op Sportmarketing.
HanzeLerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding (ALO) voltijd Groningen
Zit sport in je bloed? Vind je het leuk om anderen te leren sporten en bewegen? Wil je kinderen stimuleren hun talent te ontwikkelen en bijdragen aan duurzaam bewegen voor jong en oud?
HanzeLogopedie voltijd Groningen
Word jij therapeut op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken?
HanzeMaatschappelijk Werk en Dienstverlening voltijddeeltijd Groningen
De bachelors Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) worden op 1 september 2017 samengevoegd tot bachelor Social Work.
HanzeManagement in de Zorg voltijd Groningen
Meld je je aan voor Management in de Zorg, dan kies je voor een combinatie van bedrijfskunde, innovatie, ondernemerschap en kennis van zorg en welzijn.
HanzeMarketing Management voltijd Groningen
The bachelor's programme in Marketing Management will provide you with all the skills and expertise you need for a professional career in marketing.
HanzeMedisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) voltijdduaal Groningen
Als MBRT'er word je opgeleid tot medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige. Je leert over beeldvorming en behandeling in de radiodiagnostiek, radiotherapie, nucleaire geneeskunde en echografie.
HanzeMondzorgkunde voltijd Groningen
Als mondhygiënist help je patiënten met tact, zorg en soms doorzettingsvermogen aan een gezonde, frisse mond. In een paar maanden kan een probleemgebit al behoorlijk zijn opgeknapt.
HanzeMuziek voltijd Groningen
Wanneer je kiest voor de bachelor Muziek kies je voor een leven met je instrument of stem. Je bent gedreven, je wilt muzikaal het hoogste niveau bereiken en van muziek je beroep maken.
HanzeOndernemerschap & Retail Management voltijd Groningen
Bij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management verdiep je je in ondernemerschap, (online) marketing, management en retail. Zo bereid je jezelf voor op een dynamische carrière.
HanzeOpleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) voltijd Groningen
In een inspirerende omgeving ontwikkel jij je talent in de klas!
HanzePhysiotherapy voltijd Groningen
Physiotherapy is a four year programme that prepares you to assess and treat patients with temporary or long-term physical injuries, movement disorders or disabilities.
HanzePopular Culture voltijd Leeuwarden
Minerva Academie voor Popcultuur leidt studenten op tot creatieve ondernemers die werken vanuit een gevarieerde praktijk met eigentijdse media en podia.
HanzeSensor Technology voltijd Assen
Sensoren zijn de kern van alle moderne innovaties. Denk aan robotica, i-security en de smartwatch. Sensortechnologie is een cross-over tussen electronics, ict en innovatie.
HanzeSociaal Juridische Dienstverlening SJD voltijddeeltijd Groningen
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je mensen helpen bij het oplossen van hun juridische en financiële problemen? Dan is de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) iets voor jou.
HanzeSociaal Pedagogische Hulpverlening voltijddeeltijd Groningen
De bachelors Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) worden op 1 september 2017 samengevoegd tot bachelor Social Work.
HanzeSocial Work voltijddeeltijd Groningen
Bij de bachelor Social Work Voltijd ontwikkel je jouw professionele sociale vaardigheden. Je leert mensen te ondersteunen in hun sociaal functioneren, waar mogelijk in en met hun eigen omgeving.
HanzeSport Studies voltijd Groningen
Sport Studies creates innovative (sports)professionals. As a change agent you are able to make a difference at both the individual and societal level.
HanzeSportkunde voltijd Groningen
Het belang van sport én bewegen in onze samenleving is groot. Er is vraag naar hbo-sportprofessionals die weten hoe je sport inzet bij maatschappelijke, economische of gezondheidsvraagstukken.
HanzeTechnische Bedrijfskunde voltijddeeltijd Groningen
Deze opleiding richt zich op het snijvlak van management en technologie. In een dynamische omgeving waar ondernemen complex en uitdagend is, daar voel jij je thuis.
HanzeVastgoed & Makelaardij voltijd Groningen
Wonen, werken, winkelen en welzijn: vastgoed is overal. De opleiding Vastgoed & Makelaardij is breed en uitdagend. In een praktijkgerichte omgeving leiden wij je op tot allround vastgoedprofessional.
HanzeVerkorte Opleiding Leraar Basisonderwijs (pabo) voltijd Groningen
Binnen twee jaar als leerkracht voor de klas
HanzeVerpleegkunde (HBO-V) voltijddeeltijd Groningen
Bij de opleiding HBO-Verpleegkunde leer je zorg te verlenen in complexe situaties. Daarbij gaat het altijd om de zorgvrager in zijn sociale context. Je hebt een verbindende rol tussen zorgvrager, fami
HanzeVoeding en Diëtetiek voltijd Groningen
Na het volgen van de opleiding Voeding en Diëtetiek ben je dé specialist op het gebied van voeding in relatie tot de gezondheid van de mens.
HanzeVormgeving voltijd Groningen
De opleiding Vormgeving leidt op tot grafisch ontwerper, illustrator, scenograaf (theatervormgever) of interieurvormgever.
HanzeWerktuigbouwkunde voltijddeeltijd Groningen
In veel van wat je ziet zit een link met werktuigbouwkunde. Als werktuigbouwkundige ben je bezig met het bedenken, construeren en verbeteren van apparaten. Jij staat aan de basis van het ontwerp.