International Business & Asian Markets

Eurocollege Hogeschool

Unsplashed background img 2

Deze opleiding

In de versnelde opleiding International Business & Asian Markets leer je denken als een echte global ondernemer. Wat de uitdaging ook is, jij gaat aan de slag met de potentie en het commerciële succes. De HBO opleiding geeft je alle tools én de juiste mentaliteit voor het ondernemerschap of leiderschap. Met duidelijke regels en structuur werken we aan (zelf)discipline. En dat werpt zijn vruchten af. Onze studenten behalen hun diploma gemiddeld in 2 jaar en 8 maanden.

open_in_newwebsite

locatieAmsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen
diplomaB
typeregulier, 240 EC
start1 januari, 1 september
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur3 jaar voltijd
accreditatiesNVAO
croho-code30031
INTERNATIONAL BUSINESS EN AZIË
Hou jij van reizen en actie? Dan is dit jouw studie. De wereld is volop aan het veranderen. Verandering betekent aanpassen en kansen zien. Zeker voor een handelsland als Nederland. Het bekende accountants- en advieskantoor Price Waterhouse Coopers heeft onderzocht welke landen over ca. 20 jaar tot de economische top behoren. In het verslag hiervan, getiteld 'The long view: how will the global economic order change?', lezen we dat vier Aziatische landen de top 5 gaan aanvoeren. Nr. 1 is China, nr. 3 India, nr. 4 Japan en nr. 5 Indonesië. De VS houdt stand op nr. 2.

Waar?
In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanaf 2020 in Eindhoven.

CHINA IS OVERAL IN DE WERELD ACTIEF
De toekomstige nr. 1 van de wereld, China is overal in de wereld actief. In Afrika, Zuid Amerika, Aziatische buurlanden legt China wegen aan, bouwt het ziekenhuizen en shoppingsmalls in ruil voor grondstoffen en afzetmarkten. Vanuit Chongqing tot aan Duisburg leggen de Chinezen een reusachtig spoorwegsysteem aan om China en Europa over land met elkaar te verbinden. Om jou goed voorbereid de stap naar Azië te laten maken en de business kansen te benutten hebben we de double minor International Business & Asian Markets ontwikkeld. Deze studie rond je af met een BBA.
EuroCollege internship Daniel Blokland Vietnam
EuroCollege studiereis 2018 naar Vietnam

Waarom aan de EuroCollege?

awardKeuzegids topopleiding
2019
Tijdens de senior projects in het tweede jaar ontwikkel je samen met je team voor bijv. een exportbedrijf als Van der Plas een strategie om de Chinese markt via bijv. Shanghai te penetreren of help je bedrijven voet aan wal te krijgen in bijv. Bandung, Indonesië. Natuurlijk zijn er talloze stage mogelijkheden in het verre Oosten: in Saigon, Hanoi, Shanghai, Harbin, Dalian, Jakarta of Soerabaja om een paar uitdagende steden te noemen.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
onderwijsvormen
case studies, excursie, groepsdiscussie, groepsopdracht, onderzoeksvoorstel, ontwerpproject, portfolio, poster presentatie, practicum, tentoonstelling, traineeship
exchange programs
  • East University Harbin - China

Toelating en kosten

startmomenten

1 januari 2020

collegegeld nog niet bekend

1 september 2020

collegegeld nog niet bekend

Een intakegesprek is een soort van sollicitatiegesprek waarbij we samen kijken of we goed bij elkaar passen. We kijken naar je motivatie, vooropleiding en welke verwachtingen jij van de school hebt. Wij stellen het op prijs als één van je ouders bij dit gesprek aanwezig is. Een intakegesprek duurt maximaal anderhalf uur.
toelaatbare profielen
havo C&Mtoelaatbaar
havo E&Mtoelaatbaar
havo N&Gtoelaatbaar
havo N&Ttoelaatbaar
vwo C&Mtoelaatbaar
vwo E&Mtoelaatbaar
vwo N&Gtoelaatbaar
vwo N&Ttoelaatbaar
MBO niveau 4toelaatbaar
WO propedeusetoelaatbaar
hbo-ptoelaatbaar
toelatingseisen

toelatingsgesprek
Dit is een soort sollicitatiegesprek waarbij we samen kijken of EuroCollege goed bij je past. We vinden het fijn als één van je ouders hierbij aanwezig is. Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen. Wij hebben ook een paar vragen. We willen meer weten over je motivatie, eventuele vooropleidingen en zijn benieuwd welke verwachtingen jij hebt van onze school. Het gesprek duurt maximaal anderhalf uur.

studie kosten
bron: Eurocollege Hogeschool
bedrag kostenpost
€ 1000studiematerialenper jaar
inbegrepen in collegegeld
examination

Keuzehulp

Unsplashed background img 2

Studievergelijker

1/3 EuroCollege
International Business & Asian Markets
star Keuzegids topopleiding 2019
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
2/3 EuroCollege
International Business & Entrepreneurship
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
3/3 EuroCollege
International Business & Finance Management
€ 424 gemiddelde kamerhuur
? eerstejaars
NAN% vrouw
? uur contacttijd/week
disclaimer: bovenstaande cijfers en beoordelingen zijn aangeleverd door de opleidingen zelf. Wij kunnen de juistheid niet garanderen.

Na de studie

Unsplashed background img 2
Uiteraard verdiep jij je in de culturen en omgangsvormen van je toekomstige klanten en zakenpartners. Je wordt ingewijd in de Chinese, Indiase of Indonesische wereld. Daarnaast krijg je zicht op de kansen die deze markten voor jou bieden en op welke wijze je succesvol zaken kunt doen. Je volgt vakken als international trade, international marketing, cross cultural management, trends & verandering, entrepreneurship, business strategy en global shifts. Tevens krijg je les in vakken als concepting

Beroepsperspectief / arbeidsmarkt

Entrepreneur
Intrapreneur / manager
Marketeer
Ondernemer
Product Development
Trade- of exportmanager

aansluitende masteropleidingen

instellingopleidinginstroomeisen
Tilburg UniversityMarketing Management+ 30 EC pre-master
bron: doorstroommatrix.nl

Potentiële beroepen

ceo
manager
ondernemer
bron: StudieData

Contact

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven
E: info@eurocollege.nl
T: 0206727575
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite