6 bachelors keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

Eurocollege Hogeschool

Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?

EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen en studierichtingen in hotel- en evenementen management, toerisme, business & entrepreneurship of finance management. In Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Versneld & gecoacht, met heel veel praktijk!

School voor jongeren met een eigen wil
EuroCollege is bij uitstek de school voor ambitieuze mensen die uitgedaagd en geĆÆnspireerd willen worden. Jongeren die meer uit zichzelf willen halen en die in nieuwe netwerken willen stappen! Jongeren die willen samenwerken en willen leren van de besten. Onze docenten zijn succesvolle managers uit het bedrijfsleven.

Learning by doing
Ervaar de praktijk! Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen. Uiteraard ondersteund door beproefde theorie. Daarom nemen wij als school real life opdrachten aan uit het bedrijfsleven. Zo ervaar je wat het is om te werken voor echte opdrachtgevers, met echte deadlines en met echt geld. Je hebt alle vrijheid en ondersteuning tot je beschikking om samen met je medestudenten aan zulke mooie opdrachten te werken.
logo

Studievoorlichting

studie-informatie
Westblaak 139 (Hoofdkantoor)
3012KJ Rotterdam

e: info@eurocollege.nl
t: 010-478 01 29
w: bachelor website

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015