48 resultaten

HHSAccountancy voltijd Den Haag
Bij Accountancy leer je financiële verslagen van een bedrijf opstellen en de jaarcijfers controleren waarmee een bedrijf verantwoording aflegt.
HHSBedrijfskunde voltijd Den Haag
Elke organisatie kent processen, die perfect moeten verlopen. Wil jij een carrière waarin je ideeën kunt ontwikkelen, organiseren en adviseren? Kies dan voor de 4-jarige opleiding Bedrijfskunde MER.
HHSBouwkunde voltijd Den Haag
Als bouwkundig ingenieur voer je betrouwbare, duurzame en betaalbare ingrepen uit aan nieuwe en bestaande bouw. Ben jij een kritische, creatieve, zelf denkende doener? Dan is Bouwkunde jouw opleiding!
HHSBusiness & Data Management voltijd Den Haag
ICT is onmisbaar. Nu en in de toekomst. Wil jij ICT-oplossingen bedenken waar iedereen wat aan heeft? Dan ben je bij de voltijdstudie HBO ICT aan het juiste adres.
HHSChemische Technologie voltijd Den Haag
Chemische Technologie = Process & Food Technology
HHSCiviele Techniek voltijd Den Haag
Goede civiel ingenieurs of bouwopzichters zijn onmisbaar voor de samenleving. Wil jij bijdragen aan de bouw van verkeersystemen en waterbouwwerken? Kies de 4-jarige voltijdopleiding Civiele Techniek.
HHSClimate & Management voltijd Den Haag
Een van de eerste toonaangevende duurzaamheidsexperts in een vakgebied met toekomst worden? In de voltijdstudie Ruimtelijke Ontwikkeling/Climate & Management leer je de wereld van morgen ontwerpen.
HHSCommerciële Economie voltijddeeltijd Den Haag
Een commercieel econoom kent de marktmechanismen. Heb jij analytisch denkvermogen en strategisch inzicht? Kies Commerciële Economie - 4-jarig voor een loopbaan bij bedrijfsleven of overheid.
HHSCommunicatie voltijddeeltijd Den Haag
Bij de opleiding Communicatie leer je hoe je communicatie vormgeeft voor bedrijven, organisaties en instellingen, zowel in de profit- als de non-profitsector.
HHSCommunication & Multimedia Design voltijd Den Haag
Ben je geïnteresseerd in communicatie en gebruiksvriendelijke (digitale) interfaces? Bij de studie CMD leer je denken als ontwerper en ben je de creatieve schakel tussen technologie en gebruiker.
HHSCulturele en Maatschappelijke Vorming voltijd Den Haag
Deze opleiding wordt afgebouwd met ingang van 1 september 2017. De Bachelor of Social Work volgt de opleidingen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
HHSElektrotechniek (Delft) voltijdduaal Delft
Je bent gefascineerd door techniek, praktisch en doelgericht ingesteld én je werkt al in de elektrotechniek? Kies dan de duale opleiding Elektrotechniek en groei door naar het niveau van ingenieur.
HHSEuropean Studies (Engelstalige driejarige variant) voltijd Den Haag
European Studies is een interdisciplinaire en internationale management opleiding die studenten opleidt tot een flexibele professional met de kennis en vaardigheden voor een internationale carriere.
HHSEuropean Studies (Engelstalige vierjarige variant) voltijd Den Haag
European Studies is een interdisciplinaire en internationale management opleiding die studenten opleidt tot een flexibele professional met de kennis en vaardigheden voor een internationale carriere.
HHSFacility Management voltijddeeltijd Den Haag
Organisaties draaien pas goed als alle voorzieningen in orde zijn. Wil jij daar je steentje aan bijdragen? Volg de voltijdopleiding Facility Management en groei uit tot facilitair manager.
HHSFinance & Control voltijddeeltijd Den Haag
Financiën, bedrijfsprocessen en informatie. Daar draait het om voor een financieel deskundige. Kies de opleiding Finance & Control en leer het financiële beleid van een onderneming uitstippelen.
HHSHALO (Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding) voltijd Den Haag
De 4-jarige voltijdopleiding HALO is gericht op sport, onderwijs en samenwerking. Heb jij het in je om een leraar lichamelijke opvoeding te worden? Ga voor HALO in de nieuwe Sportcampus Zuiderpark.
HHSHBO-V (Opleiding tot Verpleegkundige) voltijddeeltijdduaal Den Haag
Samen met verschillende professionals werken aan herstel en preventie. Volg de opleiding HBO-V en wordt een ondernemend zorgprofessional in een dynamische vakgebied. In voltijd, deeltijd of duaal.
HHSHuidtherapie voltijd Den Haag
Ben jij verzorgend en ondernemend ingesteld of geïnteresseerd in onderzoek? Met de opleiding Huidtherapie kies je voor een toekomst als behandelaar, beroepsontwikkelaar én onderzoeker.
HHSHuman Resource Management voltijddeeltijd Den Haag
Wil jij als HRM'er op managementniveau adviseren over de inzet van personeel? Werken in een uitdagende omgeving en veel contact met mensen hebben? Ga voor de voltijdstudie Human Resource Management.
HHSIndustrial Design Engineering (3-jarig) voltijd Den Haag
Je leert creatieve en succesvolle oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken van bedrijfsleven en non-profitorganisaties, die van waarde zijn voor gebruiker, markt én samenleving.
HHSIndustrieel Product Ontwerpen voltijd Den Haag
Een product ontwikkelen van idee naar werkelijkheid? Word industrieel ontwerper! In de 4-jarige voltijdopleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) verdiep jij je in techniek, mens en markt.
HHSInformation Security Management voltijd Zoetermeer
ICT is onmisbaar. Nu en in de toekomst. Wil jij ICT-oplossingen bedenken waar iedereen wat aan heeft? Dan ben je bij de voltijdstudie HBO ICT aan het juiste adres.
HHSInternational and European Law voltijd Den Haag
Deze opleiding richt zich op de belangrijkste aspecten van Internationaal Recht, Europees Recht en nationale wetgeving in vergelijkend perspectief.
HHSInternational Business (Engelstalig) voltijd Den Haag
IBMS is een brede business-studie die je klaarstoomt voor het internationale bedrijfsleven. Engelstalig, internationaal en uitdagend: International Business and Management Studies in Den Haag.
HHSInternational Business and Management Studies (driejarige Engelstalige variant) voltijd Den Haag
IBMS is een brede business-studie die je klaarstoomt voor het internationale bedrijfsleven. Engelstalig, internationaal en uitdagend: International Business and Management Studies in Den Haag.
HHSInternational Communication Management (Engelstalige variant van Communicatie) voltijd Den Haag
International Communication Management (ICM) is a full-time course taught in English to VWO (or equivalent level) students, who at the end of 3 years will earn a Bachelor of Communication (180 ECTS).
HHSInternational Financial Management and Control voltijd Den Haag
In de huidige economie is 'in control' zijn essentieel voor bedrijven. De vraag naar controllers is dan ook groot. Ben je een teamspeler, werk je graag met cijfers en in een internationale omgeving? D
HHSInternational Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde) voltijd Den Haag
Deze opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als International Sport Manager. Onderwerpen zijn: sport marketing, sportbeleid en de impact van sport op de samenleving.
HHSMaatschappelijk Werk en Dienstverlening voltijddeeltijd Den Haag
De opleiding MWD wordt met ingang van 1 september 2017 afgebouwd. De Bachelor of Social Work volgt MWD, SPH en CMV op.
HHSMechatronica voltijd Delft
Bedrijven en overheid hebben veel behoefte aan goede mechatronisch ingenieurs. Wil jij slimme apparaten ontwerpen die werk uit handen nemen? Kies de 4-jarige voltijdopleiding Mechatronica in Delft.
HHSMens en Techniek voltijd Den Haag
Met technisch vernuft én anatomische kennis kun je de techniek afstemmen op mensen, en niet andersom. Dat leer je in Nederland alléén bij de voltijdopleiding Mens en Techniek - Bewegingstechnologie.
HHSNetwork and Systems Engineering voltijd Delft
ICT is onmisbaar. Nu en in de toekomst. Wil jij ICT-oplossingen bedenken waar iedereen wat aan heeft? Dan ben je bij de voltijdstudie HBO ICT aan het juiste adres.
HHSOndernemerschap & Retail Management voltijd Den Haag
In de opleiding Small Business & Retail Management leer je alle ‘ins en outs' van het ondernemen als zelfstandig ondernemer of als manager in de retail.
HHSPABO (Opleiding tot Leraar Basisonderwijs) voltijddeeltijd Den Haag
Bij de PABO leer je hoe je kinderen de vaardigheden kunt bijbrengen die ze nodig hebben om een succesvolle en evenwichtige volwassene te worden.
HHSPedagogiek voltijd Den Haag
Vind je het interessant om te zien hoe kinderen en jongeren zich ontwikkelen? En welke rol pedagogen, ouders en andere opvoeders hierin hebben? Dan is de opleiding Pedagogiek zeker iets voor jou!
HHSProcess & Food Technology (Engelstalige opleiding Chemische Technologie) voltijd Den Haag
De studie focust op de chemische samenstelling van materialen en voedingsmiddelen en op de mogelijkheden en technieken om deze te verbeteren.
HHSPublic Management (Engelstalige variant van Bestuurskunde / Overheidsmanagement) voltijd Den Haag
Public Management duurt vier jaar en leidt op tot Bachelor of Business Administration.
HHSSafety & Security Management (Engelstalige variant van Integrale Veiligheidskunde) voltijd Den Haag
Public management met de aandacht op veiligheid. Als je wilt uitblinken in het beheer van veiligheid biedt Safety and Security Management Studies aan De Haagse Hogeschool je de kans.
HHSSociaal Pedagogische Hulpverlening voltijddeeltijdduaal Den Haag
De opleiding SPH wordt per 1 september 2017 afgebouwd. De Bachelor of Social Work volgt MWD, SPH en CMV op.
HHSSocial Work voltijddeeltijdduaal Den Haag
Bij de opleiding Social Work leer je mensen zichzélf te helpen, jouw talenten, kennis inzetten om anderen te motiveren en te inspireren. Zodat zij zo goed mogelijk meedoen in de maatschappij.
HHSSoftware Engineering voltijddeeltijd Den Haag
ICT is onmisbaar. Nu en in de toekomst. Wil jij ICT-oplossingen bedenken waar iedereen wat aan heeft? Dan ben je bij de voltijdstudie HBO ICT aan het juiste adres. Tijdens de studie doe je vakinhoude
HHSSportkunde voltijd 
Het studieprogramma van de opleiding Sportkunde aan De Haagse Hogeschool duurt vier jaar. Je wordt opgeleid tot een manager met hart voor sport en bewegen en kennis van zaken.
HHSTechnische Bedrijfskunde voltijd Delft
Wil je alles leren over bedrijfskunde, maar óók techniek en technologie? En als ondernemer, (project)manager én adviseur naar een bedrijf kijken? Dat kan met de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde.
HHSTechnische Natuurkunde voltijd Delft
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe zaken werken? Naar natuurkundige wetmatigheden, techniek en praktische toepassingen hiervan? De opleiding Technische Natuurkunde is gemaakt voor jou!
HHSToegepaste Wiskunde voltijd Delft
In bedrijfsleven, dienstverlening, onderzoekssector: toegepast wiskundigen zijn overal zeer in trek. Pas jij de theorie graag toe in de maatschappij? Dan is Toegepaste Wiskunde voltijd jouw opleiding.
HHSVoeding en Diëtetiek voltijddeeltijd Den Haag
Dé specialist worden op het gebied van voeding. Dat kan met de voltijdopleiding Voeding en Diëtetiek van De Haagse Hogeschool. Na de opleiding ben je een solide samenwerkingspartner binnen de zorg.
HHSWerktuigbouwkunde voltijdduaal Delft
Tijdens de opleding Werktuigbouwkunde maak je kennis met het brede terrein van materiaaltechnologie tot productietechniek en van ontwerpen tot construeren.