Christelijke Hogeschool Ede

De CHE biedt verschillende faciliteiten waarvan je als student gebruik kunt maken. Bovendien hoopt de CHE in 2014 een vernieuwd en uitgebreid gebouw in gebruik te nemen waarin zes academies hun eigen zichtbare plek hebben.

De CHE biedt tien hbo-opleidingen, een hbo-master en zes lectoraten op het gebied van verpleging, sociale studies, theologie, (basis)onderwijs, journalistiek en communicatie en zakelijke en personele dienstverlening. Hierdoor beschikt de CHE over een schat aan hooggekwalificeerde kennis, ervaring, expertise en faciliteiten.

Identiteit en kwaliteit
De CHE is vooral ook een christelijke hogeschool. Deze identiteit komt helder en duidelijk naar voren in zowel vorm en inhoud van het onderwijs als de sfeer van de school. Naast deze christelijke identiteit biedt de CHE kwalitatief hoogwaardig onderwijs en ligt er grote nadruk op persoonlijke betrokkenheid van docenten op studenten. Dat dit alles gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat de CHE in 2011 voor het achtste achtereenvolgende jaar uitgeroepen is tot Beste Hogeschool van Nederland (Keuzegids Hoger Onderwijs)!

CHE-Transfer: voor professionals
Als onderdeel van de CHE verzorgt CHE-Transfer diverse post-hbo-opleidingen, masteropleidingen, korte cursussen en trainingen voor instellingen, bedrijven en particulieren. Daarnaast doet zij advieswerk en onderzoek. CHE-Transfer is hierbij geïntegreerd binnen de tien opleidingen en de lectoraten die de CHE rijk is. Hierdoor is er veel en snelle kennisdeling waardoor u optimaal gebruik kunt maken van onze kennis, ervaring en expertise. Of het nu gaat om een media-training, een theologische of pastorale cursus, een post-hbo bij bijvoorbeeld Sociale Studies of Verpleegkunde, een coachingstraject of een organisatieadviestraject: CHE-Transfer zorgt ervoor en speelt graag in op uw specifieke wensen. Kwaliteit, klanttevredenheid en onze christelijke identiteit staan hierbij centraal. CHE-Transfer is daarom CEDEO-erkend voor maatwerk en open inschrijving (zie www.cedeo.nl).
logo

Studievoorlichting

e: info@che.nl
t: 0318-696300
w: bachelor website

studenten

totaal aantal studenten
3938studenten
1211man
2727vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
227eerstejaars man
657eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015