77 resultaten

AvansAccountancy duaal Breda
De duale opleiding Accountancy combineert leren en werken. Afwisselend ben je periodes op school en periodes aan het werk bij een accountantskantoor om ervaring op te doen.
AvansAccountancy deeltijd Breda
Tijdens de deeltijdopleiding Accountancy leer je betrouwbare financiële overzichten tot stand brengen. Je gaat bedrijfsprocessen doorgronden en informatie delen. Met veel vrijheid, in je eigen tempo.
AvansBedrijfskunde voltijd 's-Hertogenbosch
Bij Bedrijfskunde leiden we je op tot Business Improver. Je leert een organisatie te veranderen. Jij hebt impact. Je gaat verbeteringen in een organisatie daadwerkelijk aanpakken en realiseren.
AvansBedrijfskunde deeltijd 's-Hertogenbosch
De deeltijdopleiding Bedrijfskunde stelt je in staat om bedrijfsprocessen te doorgronden, verbeteren en vernieuwen. Je leert onder meer over strategie, bedrijfsvoering, management, financiën en recht.
AvansBedrijfskunde voltijd Breda
Bedrijfskunde is de start van jouw veelzijdige carrière in het bedrijfsleven. Je werkt als adviseur, manager of projectleider. Maar altijd als bruggenbouwer. Tussen mensen, projecten en afdelingen.
AvansBestuurskunde/ Overheidsmanagement deeltijd 's-Hertogenbosch
De deeltijdopleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement is gericht op management bij overheidsorganisaties. Complexe en minder complexe maatschappelijke vraagstukken komen aan de orde.
AvansBestuurskunde/ Overheidsmanagement voltijd 's-Hertogenbosch
Als student Bestuurskunde/Overheidsmanagement heb je oog voor je omgeving en wat daarin speelt. Je bent doortastend. En je wilt een bijdrage leveren aan de samenleving.
AvansBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Breda
Je hebt een fascinatie voor DNA. Bij de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek leer je welke informatie er in cellen zit en draag je bij aan baanbrekend biomedisch of forensisch onderzoek
AvansBouwkunde voltijd 's-Hertogenbosch
Jij combineert ruimtelijk inzicht met gevoel voor vorm en techniek. De opleiding Bouwkunde gaat over gebouwen waar mensen prettig in verblijven. Om ontwerp en uitvoering. En gebruikers en omgeving.
AvansBouwkunde voltijd Tilburg
Jij combineert ruimtelijk inzicht met gevoel voor vorm en techniek. De opleiding Bouwkunde gaat over gebouwen waar mensen prettig in verblijven. Om ontwerp en uitvoering. En gebruikers en omgeving.
AvansBouwkunde duaal Tilburg
De duale opleiding Bouwkunde combineert ruimtelijk inzicht met gevoel voor vorm en techniek. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Je leert op het werk en volgt naar behoefte les op school.
AvansBusiness IT & Management voltijd Breda
Bij de opleiding Business IT & Management leer je een brug te slaan tussen ICT-techniek, organisaties en medewerkers. Bij elke verandering in het bedrijfsproces houd je rekening met deze 3 partijen.
AvansBusiness IT & Management deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Business IT & Management geeft je instrumenten om processen in een organisatie te verbeteren via informatietechnologie. Op een duurzame manier voor bedrijf, mens en maatschappij.
AvansChemie voltijd Breda
Jij bent onderzoekend en nieuwsgierig. Scheikunde is je favoriete vak. Na de opleiding Chemie ontwikkel jij nieuwe kunststoffen, levensmiddelen of medicijnen. Of je wordt bewijsmateriaalspecialist.
AvansChemie voltijd 's-Hertogenbosch
Jij wilt alles weten van moleculen. Scheikunde is je favoriete vak. Na de opleiding Chemie verbeter jij analysemethoden, medicijnen of duurzame kunststoffen of je wordt specialist in bewijsmateriaal.
AvansChemische Technologie voltijd Breda
Bij Chemische Technologie leer je de techniek achter industriële processen en de technologie om producten te maken. Je denkt in grootschalige oplossingen met aandacht voor duurzaamheid en energie.
AvansCiviele Techniek voltijd 's-Hertogenbosch
Bruggen, sluizen en andere grote constructies fascineren jou. Je leert in de opleiding Civiele Techniek hoe je deze bouwt en onderhoudt. Je werkt aan een goede infrastructuur van je leefomgeving.
AvansCiviele Techniek duaal Tilburg
Bij Civiele Techniek duaal leer je constructies in de weg- en waterbouw ontwerpen, aanleggen en beheren. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Je leert op het werk en volgt naar behoefte lessen.
AvansCiviele Techniek voltijd Tilburg
Bruggen, sluizen en andere grote constructies fascineren jou. Je leert in de opleiding Civiele Techniek hoe je deze bouwt en onderhoudt. Je werkt aan een goede infrastructuur van je leefomgeving.
AvansCommerciële Economie deeltijd Breda
Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Met kennis van marketing, sales en accountmanagement leg je de basis voor een carrière in diverse commerciële functies.
AvansCommerciële Economie voltijd Breda
Bij de opleiding Commerciële Economie leer je alles over marketing en sales. Je leert luisteren naar de klant om producten of diensten succesvol in de markt te zetten. Voor consumenten en bedrijven.
AvansCommerciële Economie voltijd 's-Hertogenbosch
In de marketinggerichte opleiding Commerciële Economie leer je luisteren naar de klant om op succesvolle wijze producten in de markt te zetten. Bijvoorbeeld via sociale media als Snapchat en Instagram
AvansCommunicatie voltijd Breda
Je bent geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. En wilt weten hoe communicatie werkt. Met de opleiding Communicatie leer je organisaties adviseren over gedragsbeïnvloeding, reputatie en campagnes.
AvansCommunicatie deeltijd Breda
In de deeltijdopleiding Communicatie leer je hoe je in- en externe communicatie verzorgt. In 13 modules werk je aan communicatievaardigheden en leer je doelgroepen te overtuigen. Met woord en beeld.
AvansCommunication & Multimedia Design voltijd Breda
De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je experimenteert bij de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) met de media van de toekomst.
AvansCommunication & Multimedia Design voltijd 's-Hertogenbosch
De wereld van multimedia fascineert jou. Je bent analytisch en creatief. Je ontwerpt bij Communication & Multimedia Design voor de media van vandaag. Je experimenteert met de media van de toekomst.
AvansDesign voltijd Breda
De opleiding Design heeft 3 studierichtingen. Na het gezamenlijke eerste semester stroom je door naar Photography, Film & the Digital, New Design & Attitudes of Illustrated & Animated Storytelling.
AvansDesign voltijd 's-Hertogenbosch
De opleiding Design heeft 3 studierichtingen. Na het gezamenlijke eerste semester stroom je door naar Photography, Film & the Digital, New Design & Attitudes of Illustrated & Animated Storytelling.
AvansElektrotechniek deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Elektrotechniek leidt je op tot elektrotechnisch ingenieur met een energiebewuste instelling, een maatschappelijke blik en een commerciële houding.
AvansElektrotechniek voltijd Breda
Bij de opleiding Elektrotechniek leer je slimme technische oplossingen te bedenken op het gebied van energievoorziening en werk je aan installaties voor de industriële automatisering.
AvansElektrotechniek voltijd 's-Hertogenbosch
De wereld om ons heen wordt steeds intelligenter. Hetzelfde geldt voor de industrie. Als student Elektrotechniek ontwikkel jij je tot professional in de Smart World en in de Smart Industry.
AvansEnvironmental Science for Sustainable Energy and Technology of Milieukunde voltijd Breda
The planet needs problem-solvers. The Environmental Science for Sustainable Energy and Technology programme will transform you into an ambitious environmental professional with a BSc degree.
AvansFinance & Control deeltijd Breda
Met de deeltijdopleiding Finance & Control word je een volwaardige sparringpartner voor het management op het gebied van finance. Je leert analyseren en adviseren en kunt deels je eigen tempo bepalen.
AvansFinance & Control (international) voltijd Breda
Finance & Control (international), previously International Financial Management, trains you to become a financial professional who understands that a specific approach is needed in every country.
AvansFysiotherapie voltijd Breda
Na de opleiding Fysiotherapie ben je specialist op het gebied van het menselijk bewegen. Je leert over het behandelen en voorkomen van sportblessures en gewrichtsklachten en stimuleert gezond gedrag.
AvansHBO-Rechten deeltijd Tilburg
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot de bodem uit te pluizen. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys word je een resultaatgericht jurist.
AvansHBO-Rechten voltijd Tilburg
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot op de bodem uit te pluizen. Je wordt met de voltijdopleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool Avans-Fontys specialist in recht.
AvansHBO-Rechten voltijd 's-Hertogenbosch
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot op de bodem uit te pluizen. Je wordt met de voltijdopleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool Avans-Fontys specialist in recht.
AvansHBO-Verpleegkunde deeltijd 's-Hertogenbosch
De deeltijdopleiding HBO-Verpleegkunde is praktijkgericht en gebaseerd op pijlers ethiek, Evidence Based Practice en ontwikkeling. Op basis van nieuwe ontwikkelingen leer je de beste zorg te bieden.
AvansHBO-Verpleegkunde duaal Breda
Je kiest met de duale opleiding HBO-Verpleegkunde voor leren en snel de praktijk in. Met jouw kennisbasis ga je na 2 of 2,5 jaar voltijdstudie aan de slag in de zorgrichting waarvoor jij passie hebt.
AvansHBO-Verpleegkunde voltijd Breda
Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.
AvansHBO-Verpleegkunde voltijd 's-Hertogenbosch
Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.
AvansHBO-Verpleegkunde duaal 's-Hertogenbosch
Je kiest met de duale opleiding HBO-Verpleegkunde voor leren en snel de praktijk in. Met jouw kennisbasis ga je na 2 of 2,5 jaar voltijdstudie aan de slag in de zorgrichting waarvoor jij passie hebt.
AvansHuman Resource Management voltijd Breda
Medewerkers en hun werkplezier, kennis, vaardigeheden en onderlinge samenwerking bepalen voor een groot deel het succes van een organisatie. En de tevredenheid van klanten, bewoners en patiënten.
AvansHuman Resource Management voltijd 's-Hertogenbosch
Bij Human Resource Management word je een beginnend HR-professional. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Daarnaast ben je zakelijk en sociaal tegelijk.
AvansHuman Resource Management deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Human Resource Management richt zich op zowel mensen als op organisatiedoelen. Als HR-professional heb je een beleidsondersteunende en adviserende rol.
AvansIndustrial Engineering & Management voltijd Breda
You think big, bigger, biggest. In the Industrial Engineering & Management study programme you focus entirely on international maintenance management.
AvansInformatica voltijd Breda
Spotify, Bol.com en online bankieren. Software is overal, in bedrijven en in ons privéleven. Bij de opleiding Informatica leer je software te ontwikkelen met de nieuwste technologieën.
AvansInformatica deeltijd Breda
Software is overal. In de deeltijdopleiding Informatica leer je alles over systemen, databases, bedrijfsprocessen en softwarearchitectuur. Zo word je de schakel tussen procesverbetering en techniek.
AvansInformatica voltijd 's-Hertogenbosch
Blockchaintechnologie, big data, IoT, de privacywet. Belangrijke begrippen in software development en bedrijfsinformatica. Bij de opleiding Informatica leer je software te ontwikkelen en te managen.
AvansIntegrale Veiligheidskunde deeltijd 's-Hertogenbosch
Op het vlak van veiligheid zijn kant-en-klare oplossingen steeds minder voorhanden. De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde behandelt zowel fysieke en sociale veiligheid als safety en security
AvansIntegrale Veiligheidskunde voltijd Breda
Na de opleiding Integrale Veiligheidskunde kun je veiligheidsproblemen oplossen. Je houdt overzicht in crisissituaties en zoekt verbinding tussen partijen, zodat mensen veilig kunnen wonen en werken.
AvansIntegrale Veiligheidskunde voltijd 's-Hertogenbosch
Jij pakt na de opleiding Integrale Veiligheidskunde veiligheidsproblemen aan, weet passende maatregelen te treffen. Je zorgt ervoor dat mensen veilig kunnen wonen en werken en zich veilig voelen.
AvansInternational Business voltijd 's-Hertogenbosch
International Business prepares you for a career in a global environment. You will become an expert at doing business in cross-cultural settings.
AvansInternational Business voltijd Breda
International Business, previously International Business and Management Studies, prepares you for a role in international management. You will be trained in marketing, management and finance.
AvansLeraar Basisonderwijs voltijd Breda
Je vindt het leuk om kinderen iets te leren. Je ziet jezelf wel als leerkracht voor de klas staan. Na de opleiding Leraar Basisonderwijs geef je les aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
AvansLeraar Basisonderwijs deeltijd Breda
Tijdens de flexibele deeltijdopleiding Leraar Basisonderwijs doe je pedagogische en didactische kennis op die je direct in de praktijk brengt. Je hebt veel vrijheid en er is ruimte voor creativiteit.
AvansManagement in de Zorg deeltijd Breda
De hbo-deeltijdopleiding Management in de Zorg leidt jou in 4 jaar op tot leidinggevende in de zorg. Je combineert je menselijke kant met een bedrijfskundige feeling.
AvansMechatronica deeltijd Breda
De deeltijdopleiding Mechatronica brengt verschillende technische disciplines bijeen. Je leert hoe elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische informatica samenwerken in mechanische constructies.
AvansMechatronica voltijd Breda
Bij de opleiding Mechatronica leer je producten te ontwerpen en te besturen waarin beweging een centrale rol heeft. Denk aan robots of productiemachines.
AvansMens en Techniek voltijd Breda
Bij Mens en Techniek | Gezondheidszorgtechnologie leer je hoe je de gezondheidszorg van morgen kunt verbeteren. Later ga je aan de slag in een functie op het snijvlak van zorg, welzijn en technologie.
AvansOndernemerschap & Retail Management voltijd Breda
Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. Met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM), voorheen Small Business en Retail Management, word je zelfstandig ondernemer.
AvansOndernemerschap & Retail Management deeltijd Breda
Ondernemerschap & Retail Management gaat over de bedrijfseconomische aspecten van ondernemerschap. Als retail en ondernemend management je interesseert, past deze deeltijdstudie bij jou.
AvansOndernemerschap & Retail Management voltijd 's-Hertogenbosch
Je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving, zoals retail. Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start.
AvansOndernemerschap & Retail Management duaal 's-Hertogenbosch
Je droomt van een eigen bedrijf. Met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail. Werken en leren combineer je.
AvansRuimtelijke Ontwikkeling voltijd Tilburg
Jij hebt belangstelling voor de gebouwde omgeving. En bedenkt graag een goede inrichting. Bij de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling leer je gebieden en gebouwen ontwerpen, ontwikkelen en beheren.
AvansSocial Work voltijd Breda
Social Work is de herziene sociale opleiding van Avans. Eerder waren dit de opleidingen SPH, MWD en CMV. Je leert hoe je mensen helpt zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen.
AvansSocial Work voltijd 's-Hertogenbosch
Jij wilt iets betekenen voor mensen die even geen grip meer hebben op hun leven. In de opleiding Social Work leer je hen te helpen zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen.
AvansSocial Work deeltijd 's-Hertogenbosch
Tijdens de deeltijdopleiding Social Work ontwikkel jij je tot een breed inzetbare professional in het sociaal domein.
AvansTechnische Bedrijfskunde voltijd 's-Hertogenbosch
Technische Bedrijfskunde staat garant voor uitdaging. Je leert de organisatorische, financiële en technische aspecten van een bedrijf. Over mogelijke verbeteringen leer je te adviseren.
AvansTechnische Bedrijfskunde voltijd Tilburg
Jij leert in de voltijdopleiding Technische Bedrijfskunde alles over gezonde bedrijfsprocessen. Je doorziet snel hoe ze werken. Houdt ze snel en efficiënt. En adviseert over mogelijke verbeteringen.
AvansTechnische Bedrijfskunde deeltijd Tilburg
Je werkt in een technische organisatie en wilt bedrijfsprocessen stroomlijnen. Met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je hoe. Zo kun je een volgende stap in je carrière zetten.
AvansTechnische Informatica voltijd Breda
In de opleiding Technische Informatica leer je hoe mobieltjes softwaretechnisch in elkaar zitten. Jij zet de nieuwste technologieën op softwaregebied straks naar je hand.
AvansTechnische Informatica voltijd 's-Hertogenbosch
Bij de opleiding Technische Informatica leer je creatieve, high-tech oplossingen te bedenken voor de apparaten van de toekomst. Jij wordt opgeleid als professional in deze Smart World.
AvansWerktuigbouwkunde voltijd 's-Hertogenbosch
Jij lost problemen graag op een constructieve manier op. Je leert bij de opleiding Werktuigbouwkunde producten maken die iets toevoegen aan het leven van de gebruiker. Een creatief en logisch vak.
AvansWerktuigbouwkunde deeltijd Breda
In de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde ga je aan de slag met materiaal, ontwerp, productietechniek en energietechniek. Met deze veelzijdige studie kun je alle kanten op in een technische omgeving.
AvansWerktuigbouwkunde voltijd Breda
Jij lost graag problemen op een constructieve manier op. Je leert bij de opleiding Werktuigbouwkunde producten maken die iets toevoegen aan het leven van de gebruiker. Een creatief en logisch vak.