49 resultaten

AvansAccountancy voltijd Breda
Jij hebt gevoel voor cijfers en bent nieuwsgierig naar het verhaal erachter. De hbo-opleiding Accountancy past dan bij jou. Je leert informatie interpreteren en ziet hoe een bedrijf ervoor staat.
AvansAccountancy duaal Breda
De duale hbo-opleiding Accountancy combineert leren en werken. Vanaf jaar 2 ben je afwisselend periodes op school en aan het werk bij een accountantskantoor, om te leren en ervaring op te doen.
AvansBedrijfskunde voltijd Breda
Bij Bedrijfskunde leer je een organisatie te veranderen door verbeteringen te realiseren. Je werkt als adviseur, manager of projectleider. Als business improver heb je echt impact op een organisatie.
AvansBestuurskunde/ Overheidsmanagement voltijd Den Bosch
Als student van de bacheloropleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement leer je maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Je geeft onderbouwde adviezen, met oog voor verschillende belangen.
AvansBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Breda
DNA fascineert je. Bij de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek leer je welke informatie er in cellen zit. Als laborant draag je bij aan baanbrekend biomedisch of forensisch onderzoek.
AvansBouwkunde voltijd Tilburg
Na de opleiding Bouwkunde werk je aan het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Thema's als klimaat, energieverbruik, grondstoffen en dichte bebouwing vragen om creatieve professionals.
AvansBouwkunde duaal Tilburg
Na de duale opleiding hbo Bouwkunde werk je aan het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Thema's als klimaat, energieverbruik en grondstoffen vragen kritische, creatieve professionals.
AvansBouwtechnische Bedrijfskunde voltijd Tilburg
Bij de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg leer je waarom en hoe we bouwen. Dat leer je zowel op school als in de praktijk. Met je voeten in de klei en je blik vooruit.
AvansBouwtechnische Bedrijfskunde duaal Tilburg
Bouwprocessen managen, in de bouwsector zelf of als adviseur. Dat leer je in de duale hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde. Je leert terwijl je werkt. Met je voeten in de klei, je blik vooruit.
AvansBusiness Innovation voltijd Den Bosch
Create change that matters. Geef innovaties vorm met de opleiding Business Innovation. Jij denkt buiten de lijnen. Met lef, initiatief en oog voor de toekomst bedenk jij creatieve oplossingen.
AvansBusiness IT & Management voltijd Breda
Bij de opleiding Business IT & Management leer je hoe je de processen van organisaties verbetert en/of innoveert. Met de hulp van informatie- en communicatietechnologie creëer je duurzame oplossingen.
AvansChemie voltijd Den Bosch
Jij bent onderzoekend, houdt van scheikunde en van de wereld van moleculen. Na de opleiding Chemie kun je kunststoffen, medicijnen of levensmiddelen ontwikkelen, of is bewijsmateriaal je specialisme.
AvansChemische Technologie voltijd Breda
Bij Chemische Technologie leer je de techniek achter industriële processen en de technologie om producten te maken. Je denkt in grootschalige oplossingen met aandacht voor duurzaamheid en energie.
AvansCiviele Techniek duaal Tilburg
Jij wilt de wereld duurzaam leefbaar maken. Bij de duale opleiding Civiele Techniek leer je duurzame oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken in de grond-, wegen- en waterbouw.
AvansCiviele Techniek voltijd Tilburg
Jij wilt de wereld duurzaam leefbaar maken. Bij de hbo-opleiding Civiele Techniek leer je duurzame oplossingen te bedenken voor maatschappelijk vraagstukken in de grond-, wegen- en waterbouw.
AvansCommerciële Economie voltijd Den Bosch
In de marketing- en salesgerichte hbo-opleiding Commerciële Economie leer je luisteren naar klanten. Om zo producten of diensten succesvol in de markt te zetten. Voor consumenten en bedrijven.
AvansCommerciële Economie deeltijd Breda
De hbo-opleiding Commerciële Economie in deeltijd is bij uitstek geschikt voor verkooptalenten. Met kennis van marketing, sales en accountmanagement leg je de basis voor diverse commerciële functies.
AvansCommunicatie voltijd Breda
Communicatie maakt organisaties succesvol. Bij de praktijkgerichte opleiding Communicatie komen alle essentiële thema's van communicatie aan bod. Zo word jij de communicatieadviseur van de toekomst.
AvansCommunication & Multimedia Design voltijd Breda
Communication & Multimedia Design (CMD) is een hbo-ontwerpopleiding waar creativiteit, technologie, design en onderzoek samenkomen. Je bent analytisch en creatief en je houdt van experimenteren.
AvansDesign voltijd Den Bosch
De opleiding Design heeft 3 studierichtingen. Na het gezamenlijke eerste semester stroom je door naar Photography, Film & the Digital, New Design & Attitudes of Illustrated & Animated Storytelling.
AvansElektrotechniek voltijd Breda
Bij hbo Elektrotechniek ervaar je hoe snel de ontwikkelingen gaan. Je smartwatch is gemaakt met productierobots met energie van zonnepanelen. Ontdek welke rol elektrotechniek in deze systemen speelt.
AvansEnvironmental Science for Sustainable Energy and Technology of Milieukunde voltijd Breda
The planet needs problem solvers. The Environmental Science for Sustainable Energy and Technology programme will transform you into an ambitious environmental professional.
AvansFinance & Control voltijd Breda
Jij bent nieuwsgierig naar de invloed van cijfers op beslissingen van bedrijven. Met de opleiding Finance & Control word je een professional op het gebied van finance en adviseer je het management.
AvansFinance & Control (international) voltijd Breda
In the English taught International Finance & Control bachelor you learn how companies can improve their financial health and how they can grow internationally by decision-making based on information.
AvansFine Art voltijd Den Bosch
Je maakt kunst vanuit jouw persoonlijke betrokkenheid bij de wereld om je heen. Je leert naar de maatschappij te kijken, veranderingen te zien en daarop te reageren als kunstenaar met een eigen stijl.
AvansFysiotherapie voltijd Breda
Na de hbo-opleiding Fysiotherapie ben je bewegingsspecialist. Tijdens de opleiding leer je hoe je blessures en gewrichtsklachten onderzoekt, behandelt en voorkomt en hoe je gezond gedrag stimuleert.
AvansHBO-Rechten voltijd Den Bosch
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot op de bodem uit te pluizen. Je wordt met de voltijdopleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool Avans-Fontys specialist in recht.
AvansHBO-Rechten deeltijd Tilburg
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot de bodem uit te pluizen. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys word je een resultaatgericht jurist.
AvansHBO-Verpleegkunde duaal Breda
Je kiest met de duale opleiding HBO-Verpleegkunde voor leren en snel de praktijk in. Na 2 of 2,5 jaar voltijdstudie ga je met jouw kennis aan de slag in de zorgrichting waarvoor jij een passie hebt.
AvansHBO-Verpleegkunde voltijd Breda
Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.
AvansHuman Resource Management voltijd Breda
Bij de opleiding Human Resource Management (HRM) leiden we je op tot HR-professional. Je helpt medewerkers om hun talenten in te zetten en organisaties zo goed mogelijk te laten functioneren.
AvansIndustrial Engineering & Management voltijd Breda
You think big, bigger, biggest. In the Industrial Engineering & Management study programme you focus entirely on international maintenance management.
AvansInformatica voltijd Breda
Spotify, big data en business intelligence zijn toepassingen van software development en bedrijfsinformatica. Bij de hbo-opleiding Informatica leer je software te ontwikkelen of ICT-advies te geven.
AvansIntegrale Veiligheidskunde deeltijd Den Bosch
Rondom veiligheid liggen standaard oplossingen minder voor de hand. De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde behandelt fysieke, sociale veiligheid en safety en security.
AvansIntegrale Veiligheidskunde voltijd Breda
Na hbo Integrale Veiligheidskunde pak je veiligheidsproblemen aan. Je kijkt met juridische, economische, psychologische en bestuurskundige blik. Je let op veilig wonen, werken, leren en uitgaan.
AvansInternational Business voltijd Den Bosch
You will become an expert in doing business in a cross-cultural setting and learn how companies can grow internationally. International Business is taught in English.
AvansLeraar Basisonderwijs voltijd Breda
De opleiding Leraar Basisonderwijs – ook wel Pabo genoemd – leidt je op om voor de klas te staan als leraar bij een basisschool. Na de opleiding geef je les aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
AvansManagement in de Zorg deeltijd Breda
De hbo-deeltijdopleiding Management in de Zorg leidt jou in 4 jaar op tot leidinggevende in de zorg. Je combineert je menselijke kant met een bedrijfskundige houding.
AvansMechatronica voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Mechatronica voltijd leer je producten te ontwerpen en te besturen waarin beweging een centrale rol heeft. Denk aan robots of productiemachines.
AvansMens en Techniek voltijd Breda
Bij de opleiding Mens en Techniek leer je hoe je slimme innovaties verzint, ontwerpt of inzet om de grote uitdagingen in de zorg aan te pakken. Zo draag je bij aan de gezondheid van mensen.
AvansOndernemerschap & Retail Management duaal Den Bosch
Je droomt van een eigen bedrijf. Met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail. Werken en leren combineer je.
AvansOndernemerschap & Retail Management voltijd Breda
Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. En je droomt van ondernemen in een dynamische omgeving. Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start.
AvansRuimtelijke Ontwikkeling voltijd Tilburg
Jij hebt interesse in de gebouwde omgeving. Bij de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling, ook wel Bouwmanagement en Vastgoed genoemd, leer je gebieden en gebouwen ontwerpen, ontwikkelen en beheren.
AvansSocial Work voltijd Den Bosch
Mensen helpen staat centraal in de opleiding Social Work. Je leert hoe je mensen met verschillende problemen helpt om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij.
AvansSocial Work deeltijd Breda
Tijdens de deeltijdopleiding Social Work ontwikkel jij je tot een breed inzetbare professional in het sociaal domein.
AvansTechnische Bedrijfskunde voltijd Tilburg
Bij de opleiding Technische Bedrijfskunde leer je over organisatorische, financiële, commerciële en (ICT-) technische bedrijfsprocessen. Je realiseert procesverbeteringen en duurzame innovaties.
AvansTechnische Informatica voltijd Breda
Bij de opleiding Technische Informatica leer je hightech oplossingen te bedenken voor apparaten zoals drones of productierobots. Ook ontwikkel je software voor de besturing van elektronische systemen.
AvansWerktuigbouwkunde deeltijd Breda
In de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde ga je aan de slag met materiaal, ontwerp, productietechniek en energietechniek. Met deze veelzijdige studie kun je alle kanten op in een technische omgeving.
AvansWerktuigbouwkunde voltijd Breda
Bij de opleiding Werktuigbouwkunde buig jij je over het ontwerp van producten en machines. Voor technische problemen bedenk je inventieve oplossingen. Een mooie mix tussen exact en technisch creatief.