49 resultaten

AvansAccountancy voltijd Breda
Jij hebt gevoel voor cijfers en bent nieuwsgierig naar het verhaal erachter. De hbo-opleiding Accountancy past dan bij jou. Je leert informatie interpreteren en ziet hoe een bedrijf ervoor staat.
AvansBedrijfskunde voltijd Breda
Bij Bedrijfskunde leer je een organisatie te veranderen door verbeteringen te realiseren. Je werkt als adviseur, manager of projectleider. Als business improver heb je echt impact op een organisatie.
AvansBestuurskunde/ Overheidsmanagement voltijd Den Bosch
Als student van de bacheloropleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement leer je maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Je geeft onderbouwde adviezen, met oog voor verschillende belangen.
AvansBiologie en Medisch Laboratoriumonderzoek voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) analyseer je biologische materialen met geavanceerde technieken.
AvansBouwkunde voltijd Den Bosch
Na de opleiding Bouwkunde werk je aan het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Thema's als klimaat, energieverbruik, grondstoffen en dichte bebouwing vragen om creatieve professionals.
AvansBouwkunde duaal Tilburg
Na de duale opleiding hbo Bouwkunde werk je aan het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving. Thema's als klimaat, energieverbruik en grondstoffen vragen kritische, creatieve professionals.
AvansBouwtechnische Bedrijfskunde voltijd Tilburg
Bij de hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg leer je waarom en hoe we bouwen. Dat leer je zowel op school als in de praktijk. Met je voeten in de klei en je blik vooruit.
AvansBouwtechnische Bedrijfskunde duaal Tilburg
Bouwprocessen managen, in de bouwsector zelf of als adviseur. Dat leer je in de duale hbo-opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde. Je leert terwijl je werkt. Met je voeten in de klei, je blik vooruit.
AvansBusiness Innovation voltijd Den Bosch
Create change that matters. Geef innovaties vorm met de Business Innovation hbo. Jij denkt buiten de lijnen. Met lef, initiatief en oog voor de toekomst bedenk jij creatieve oplossingen.
AvansBusiness IT & Management voltijd Breda
Bij de opleiding Business IT & Management (BIM) leer je hoe je de processen van organisaties verbetert en/of innoveert. Met de hulp van informatie- en communicatietechnologie creëer je duurzame oploss
AvansCabaret voltijd Den Bosch
De bachelor Cabaret is een opleiding voor performers die een podium zoeken om hun verhaal te delen. Live of online. Voor talentvolle studenten met humor die een carrière in het cabaret ambiëren.
AvansChemie voltijd Breda
Jij bent onderzoekend, houdt van scheikunde en de wereld van moleculen. Na je hbo Chemie kun je kunststoffen, medicijnen of levensmiddelen ontwikkelen of analyseren. Je leert stoffen maken en meten.
AvansChemische Technologie voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Chemische Technologie leer je de techniek achter industriële processen en de technologie om producten te maken. Je bedenkt oplossingen met aandacht voor duurzaamheid en energie.
AvansCiviele Techniek voltijd Den Bosch
Jij wilt de wereld duurzaam leefbaar maken. Bij de hbo-opleiding Civiele Techniek leer je duurzame oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken in de grond-, wegen- en waterbouw.
AvansCiviele Techniek duaal Tilburg
Jij wilt de wereld duurzaam leefbaar maken. Bij de duale opleiding Civiele Techniek leer je duurzame oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken in de grond-, wegen- en waterbouw.
AvansCommerciële Economie voltijd Breda
In de marketing- en salesgerichte hbo Commerciële Economie leer je luisteren naar klanten. Om zo producten of diensten succesvol en duurzaam in de markt te zetten. Voor consumenten en bedrijven.
AvansCommunicatie voltijd Breda
Communicatie maakt organisaties succesvol. Bij de praktijkgerichte opleiding Communicatie komen alle essentiële thema's van communicatie aan bod. Zo word jij de communicatieadviseur van de toekomst.
AvansCommunication & Multimedia Design voltijd Breda
Communication & Multimedia Design (CMD) is een hbo-ontwerpopleiding waar creativiteit, technologie, design en onderzoek samenkomen. Je bent analytisch en creatief en je houdt van experimenteren.
AvansDesign voltijd Breda
De opleiding Design heeft 3 studierichtingen. Na het gezamenlijke eerste semester stroom je door naar Photography, Film & the Digital, New Design & Attitudes of Illustrated & Animated Storytelling.
AvansElektrotechniek duaal Breda
Als je direct een maatschappelijke en technische bijdrage wilt leveren aan de energietransitie, is deze duale hbo-opleiding Elektrotechniek wat voor jou. Een opleiding die werken en leren combineert.
AvansElektrotechniek voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Elektrotechniek ervaar je hoe snel ontwikkelingen gaan. Je smartwatch is gemaakt met productierobots met energie van zonnepanelen. Ontdek welke rol elektrotechniek hierin speelt.
AvansEnvironmental Science for Sustainability, Ecosystems and Technology voltijd Breda
You want to solve problems like climate change and plastic soup. Environmental Science for Sustainability, Ecosystems and Technology turns you into an environmental professional.
AvansFinance & Control voltijd Breda
Ben jij nieuwsgierig naar de invloed van cijfers? Met de hbo-opleiding Finance & Control, voorheen bedrijfseconomie, word je een professional op het gebied van finance en adviseer je het management.
AvansFinance & Control (international) voltijd Breda
In the English taught International Finance & Control bachelor you learn how companies can improve their financial health and how they can grow internationally by decision-making based on information.
AvansFine Art voltijd Breda
Je maakt kunst vanuit jouw persoonlijke betrokkenheid bij de wereld om je heen. Je leert naar de maatschappij te kijken, veranderingen te zien en daarop te reageren als kunstenaar met een eigen stijl.
AvansFysiotherapie voltijd Breda
Na de hbo-opleiding Fysiotherapie ben je bewegingsspecialist. Tijdens de opleiding leer je hoe je blessures en gewrichtsklachten onderzoekt, behandelt en voorkomt en hoe je gezond gedrag stimuleert.
AvansHBO-Rechten deeltijd Tilburg
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot de bodem uit te pluizen. Met HBO-Rechten deeltijd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys word je een resultaatgericht jurist.
AvansHBO-Rechten voltijd Den Bosch
Je vindt het interessant om alledaagse problemen juridisch tot op de bodem uit te pluizen. Je wordt met de voltijdopleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool Avans-Fontys specialist in recht.
AvansHBO-Verpleegkunde voltijd Breda
Bij de opleiding HBO-Verpleegkunde word je opgeleid voor een uitdagend en boeiend beroep in de zorg. Je studeert af als algemeen verpleegkundige, waarna je in verschillende sectoren aan de slag kunt.
AvansHBO-Verpleegkunde duaal Breda
Je kiest met de HBO-Verpleegkunde duaal voor leren en snel de praktijk in gaan. Na 2 of 2,5 jaar ga je met jouw kennis aan de slag in de zorgrichting waarvoor jij een passie hebt.
AvansHuman Resource Management voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Human Resource Management (HRM) leiden we je op tot HR-professional. Je helpt medewerkers om hun talenten in te zetten en organisaties zo goed mogelijk te laten functioneren.
AvansIndustrial Engineering & Management voltijd Breda
You think big, bigger, biggest. In the Industrial Engineering & Management study programme you focus entirely on international maintenance management from the first year.
AvansInformatica voltijd Breda
ChatGPT, big data en business intelligence zijn toepassingen van software development en bedrijfsinformatica. Bij de hbo-opleiding Informatica leer je software te ontwikkelen of ICT-advies te geven.
AvansIntegrale Veiligheidskunde voltijd Breda
Na hbo Integrale Veiligheidskunde pak je veiligheidsproblemen aan. Je kijkt met juridische, economische, psychologische en bestuurskundige blik. Je let op veilig wonen, werken, leren en uitgaan.
AvansIntegrale Veiligheidskunde deeltijd Den Bosch
Rondom veiligheid liggen standaard oplossingen minder voor de hand. De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde behandelt fysieke, sociale veiligheid en safety en security.
AvansInternational Business voltijd Breda
You will become an expert in doing business in a cross-cultural setting and learn how companies can grow internationally. The bachelor International Business is taught in English.
AvansLeraar Basisonderwijs voltijd Breda
De hbo-opleiding Leraar Basisonderwijs – ook wel Pabo genoemd – leidt je op om voor de klas te staan als leraar bij een basisschool. Na de Pabo-opleiding geef je les aan kinderen van 4 tot 12 jaar.
AvansManagement in de Zorg deeltijd Breda
De hbo-deeltijdopleiding Management in de Zorg leidt jou in 4 jaar op tot leidinggevende in de zorg. Je combineert je menselijke kant met een bedrijfskundige houding.
AvansMechatronica voltijd Breda
Tijdens de hbo-opleiding Mechatronica staat het gebruik van robots en het ontwerpen van snelle productiemachines centraal.
AvansMens en Techniek voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorgtechnologie leer je hoe je vraagstukken in de zorg oplost door slimme innovaties in te zetten. Zo help je mensen én de gezondheidszorg.
AvansOndernemerschap & Retail Management voltijd Breda
Met Ondernemerschap & Retail Management (ORM) geef je je carrière een vliegende start. Je bent innovatief, ambitieus en durft risico's te nemen. En je wilt ondernemen in een dynamische omgeving.
AvansOndernemerschap & Retail Management duaal Den Bosch
Je droomt van een eigen bedrijf. Met de duale opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail. Werken en leren combineer je.
AvansRuimtelijke Ontwikkeling voltijd Tilburg
Jij hebt interesse in de gebouwde omgeving. Bij de hbo-opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling leer je gebieden en gebouwen ontwerpen, ontwikkelen en beheren.
AvansSocial Work voltijd Breda
Mensen helpen staat centraal in de opleiding Social Work. Je leert hoe je mensen met verschillende problemen helpt om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij.
AvansTechnische Bedrijfskunde voltijd Den Bosch
Bij de hbo Technische Bedrijfskunde leer je over organisatorische, financiële, commerciële en (ICT-) technische bedrijfsprocessen. Je realiseert procesverbeteringen en duurzame innovaties.
AvansTechnische Bedrijfskunde deeltijd Tilburg
Je werkt in een technische organisatie en wilt bedrijfsprocessen stroomlijnen. Met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je hoe. Zo kun je een volgende stap in je carrière zetten.
AvansTechnische Informatica voltijd Breda
Bij de hbo-opleiding Technische Informatica ga je hightech oplossingen bedenken voor apparaten zoals drones of productierobots. Ook ontwikkel je software voor de besturing van elektronische systemen.
AvansWerktuigbouwkunde voltijd Breda
Bij de hbo Werktuigbouwkunde buig jij je over het ontwerp van producten en machines. Voor technische problemen bedenk je inventieve oplossingen. Een mooie mix tussen exact en technisch creatief.
AvansWerktuigbouwkunde deeltijd Breda
In de deeltijdopleiding Werktuigbouwkunde ga je aan de slag met materiaal, ontwerp, productietechniek en energietechniek. Met deze veelzijdige studie kun je alle kanten op in een technische omgeving.