Deze opleiding

Je bent een manager die de strategische kansen en mogelijkheden van Big Data en AI voor jouw organi­satie wil ontdekken.

open_in_newwebsite

diplomacertificate
typeregulier, post-initieel, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur3 maanden deeltijd

Alle data is ‘big’ en zo goed als alle intelligentie is artificieel. Die combinatie leidt tot een buitenge­woon disruptieve beweging voor alle organisaties die hun klantengegevens nog op klassieke wijze verzamelen, verwerken en gebruiken. Het analyseren van data wordt voor bedrijven van steeds groter belang. Voor jou als manager biedt dit verschil­lende kansen om inzichten te krijgen in de markten waarin je opereert, de klanten die je bedient en nieuwe kansen die je kan aanboren. Data gedreven focus zet bedrijven op voorsprong. Maar waar begin je? En hoe ga je slim om met alle data die er in jouw organisatie is?

Aan het eind van de opleiding

Kan je een realistische inschatting maken van de impact en mogelijkheden van Big Data en AI.Beschik je over de juiste handvatten om een data driven- beslissingsproces in te richten.Weet je hoe je uit Big Data de voor jou ‘rijke data’ haalt.Weet je welke eerste stappen er binnen jouw organisatie gemaakt kunnen worden op het gebied van impactvol veranderen op basis van data gedreven technieken.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
onderwijsvormen
hoorcollege
doelstelling

Aan het eind van de opleiding

  • Kan je een realistische inschatting maken van de impact en mogelijkheden van Big Data en AI.
  • Beschik je over de juiste handvatten om een data driven- beslissingsproces in te richten.
  • Weet je hoe je uit Big Data de voor jou ‘rijke data’ haalt.
  • Weet je welke eerste stappen er binnen jouw organisatie gemaakt kunnen worden op het gebied van impactvol veranderen op basis van data gedreven technieken.


Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite