Deze opleiding

Je bent manager of specialist in de profit of non-profit sector en je hebt behoefte aan meer bedrijfskundig inzicht en een theoretische basis hiervan.

diplomacertificate
typeregulier, post-initieel, 0 EC
opleidingsduur2 dagen voltijd

Wil jij een bredere theoretische basis in bedrijfskunde? En wil je dit direct kunnen toepassen in de praktijk om zo het verschil te maken in je organisatie? 

De masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen zorgt ervoor dat je met een nieuwe blik jouw organisatie een boost kan geven door vanuit  verschillende invalshoeken naar je organisatie te kijken.

Je leert de theoretische kennis te koppelen aan praktisch relevante kennis. Daardoor weet je na afloop hoe je afstand kunt nemen van de dagelijkse werkprocessen en heb je de mogelijkheden om over de grenzen van je eigen werk te kijken. Je leert om breder te denken en je wordt een steviger gesprekspartner ten opzichte van de klant, binnen je bedrijf en in je omgeving.

Wat levert het je op?

Meer inzicht in bedrijfskundeKijk met een frisse bedrijfskundige blik naar jouw organisatieLeer over de grenzen van jouw eigen werk te kijkenVergroot je toegevoegde waarde in de organisatie

Onderwijs

avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling

Wat levert het je op?

  • Meer inzicht in bedrijfskunde
  • Kijk met een frisse bedrijfskundige blik naar jouw organisatie
  • Leer over de grenzen van jouw eigen werk te kijken
  • Vergroot je toegevoegde waarde in de organisatie


Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.