Deze opleiding

Je bent een IT-manager, IT-beslisser, business manager of IT-professional met ambitie.

diplomacertificate
typeregulier, post-initieel, 0 EC
opleidingsduur3 maanden deeltijd

Artificial Intelligence wordt vaak gezien als 'the next big thing', maar wat is het nu wel en wat niet? En welke impact gaat AI hebben op onze maatschappij? In deze masterclass komt de fundamentele technologie achter de meest geavanceerde AI-systemen aan bod. Hoe werken deze systemen en welke hebben de grootste kans op succes? Maar ook hoe kan het gebruik van AI mis gaan?

Wat levert het je op?

Je krijgt inzicht in de technologieën achter Artificial Intelligence. Je krijgt handvatten om jouw AI-projecten op te zetten.Je kan sparren met experts en andere deelnemers over de inzet van AI in jouw organisatie.Je wordt op de hoogte gebracht van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen.

Wat is een hybride college?

Een hybride college is een fysieke bijeenkomst waar tegelijkertijd ook publiek online aan deelneemt. De fysiek aanwezigen en de online deelnemers kunnen op hetzelfde moment dezelfde ervaring of inhoud tot zich nemen vanaf verschillende locaties. Bij wat grotere groepen zullen we met subgroepen werken die om de beurt fysiek aanwezig zijn op Nyenrode. De keuze is uiteraard te allen tijde aan de deelnemer om wel of niet naar Nyenrode te komen.

Onderwijs

avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling

Wat levert het je op?

  • Je krijgt inzicht in de technologieën achter Artificial Intelligence. 
  • Je krijgt handvatten om jouw AI-projecten op te zetten.
  • Je kan sparren met experts en andere deelnemers over de inzet van AI in jouw organisatie.
  • Je wordt op de hoogte gebracht van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen.

Dit programma bieden we aan in samenwerking met AG Connect. In 6 bijeenkomsten presenteren AG Connect en Nyenrode Business Universiteit een heldere update over dit interessante en snel veranderende vakgebied.Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.