Deze opleiding

Je zit goed bij de masterclass Cloudstrategie als je IT-architect, IT-beslisser, Business Manager of IT- professional met ambitie bent.

open_in_newwebsite

diplomacertificate
typemaster class, post-initieel, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur3 maanden deeltijd

De cloud heeft de IT-wereld flink opgeschud. Bijna elke organisatie werkt geheel of gedeeltelijk in de cloud. Maar hoe bepaal je de cloudstrategie? Hoe weet je welke cloudoplossing past? Hoe houd je de multicloud beheersbaar? In deze masterclass geven we inzicht en handvatten om tot een doordachte cloudstrategie te komen.

Aan het eind van de opleiding

Heb je een overzicht van de verschillende cloud diensten.Weet je welke privacy en juridische aspecten een rol spelen.Weet je hoe de Cloud in je IT-strategie past en hoe je deze strategie toepast.Heb je een duidelijk stappenplan om over te stappen op de cloud en weet je welke organisatorische en technische veranderingen hiervoor nodig zijn.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling

Aan het eind van de opleiding

  • Heb je een overzicht van de verschillende cloud diensten.
  • Weet je welke privacy en juridische aspecten een rol spelen.
  • Weet je hoe de Cloud in je IT-strategie past en hoe je deze strategie toepast.
  • Heb je een duidelijk stappenplan om over te stappen op de cloud en weet je welke organisatorische en technische veranderingen hiervoor nodig zijn.

Dit programma bieden we aan in samenwerking met AG Connect. In 6 bijeenkomsten presenteren AG Connect en Nyenrode Business Universiteit een heldere update over dit interessante en snel veranderende vakgebied.

  • Concreet en toepasbaar


Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.

open_in_newwebsite