Deze opleiding

Je zit goed bij deze blended class als je invloed hebt op de implementatie van de digital marketingstrategie van je organisatie of als je zo’n rol ambieert.

locatieBreukelen
diplomacertificate
typeregulier, post-initieel, 0 EC
taalvolledig Nederlands
opleidingsduur2 maanden deeltijd

De digitale wereld verandert snel. Is het jouw taak om bedrijfsdoelstellingen te verbeteren met de strategische inzet van digitale marketing en social media? Dan heb je niet alleen gedegen, up-to- date kennis nodig, maar ook een toekomstvisie. In de collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media leer je van ervaren hoogleraren en experts in digital marketing, social media, technologie, digitale media en strategie.


Aan het eind van de opleiding

Heb je kennis en visie op het gebied van digital marketing en social media.Heb je mogelijkheden ontdekt voor jouw bedrijf door de presentaties van vooraanstaande bedrijven.Weet je hoe je bedrijfsdoelstellingen verbetert met de strategische inzet van social media.

Waarom aan de Nyenrode?

Wat het programma zo uniek maakt is de wisselwerking tussen de wetenschap en de praktijk: deelnemers krijgen per onderwerp inzicht in de meest recente theorieën en onderzoeken op online gebied die vervolgens worden vertaald naar de dagelijkse praktijk van de Nederlandse bedrijven.

Onderwijs

taal van onderwijs100% nl
avondonderwijsn.v.t.
afstandsonderwijsn.v.t.
doelstelling
  • Heb je kennis en visie op het gebied van digital marketing en social media.
  • Heb je mogelijkheden ontdekt voor jouw bedrijf door de presentaties van vooraanstaande bedrijven.
  • Weet je hoe je bedrijfsdoelstellingen verbetert met de strategische inzet van social media.


Toelating en kosten

toelatingseisen

werkervaring
Verantwoordelijken voor visie, beleidsontwikkeling en implementatie op het gebied van Social Media en Internet Marketing Strategie, communicatie en marketing.
Zowel profit als non-profit.

Contact

Nyenrode Program Information
E: info@nyenrode.nl
T: +31 (0)346 291 211
Meer informatie?
Bezoek de website van deze opleiding.