8 resultaten

NyenrodeAdvanced Marketing Program voltijd Breukelen
Het programma is gericht op B2B en B2C marketeers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitwerking van de marketingstrategie binnen hun organisatie.
NyenrodeExecutive Program Sales Management voltijd Breukelen
Je bent commercieel manager met ervaring in een managementfunctie of je bent een sales & marketing manager die verantwoordelijk is of wordt voor een slagvaardig team.
NyenrodeMasterclass Advanced Project Management voltijd 
Je bent (project)manager met minimaal 3 jaar ervaring en je wilt je carrière een nieuwe boost geven in het leiden van projecten.
NyenrodeMasterclass Agile Management en leiderschap voltijd 
Je bent manager of adviseur en verantwoordelijk voor, of betrokken bij, de groei en prestatieverbetering van de organisatie, zowel in de profit als non-profit sector.
NyenrodeMasterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen voltijd 
Je bent manager of specialist in de profit of non-profit sector en je hebt behoefte aan meer bedrijfskundig inzicht en een theoretische basis hiervan.
NyenrodeMasterclass Customer Experience voltijd 
Tijdens de masterclass Customer Experience Management geven experts hun visie en vertellen vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.
NyenrodeMasterclass Design Thinking voltijd 
Je bent business developer, marketeer, innovatiemanager of productontwikkelaar die op een praktische manier wil ontdekken hoe design thinking werkt.
NyenrodeMasterclass Finance en Accounting voor de niet-Financiële Professional voltijd 
Je bent een niet-financiële professional uit het bedrijfsl. of de publieke sect.. Je hebt een functie in marketing & verkoop, supply-chain management, operations, project management, ICT, of HR.