3 bachelors keyboard_arrow_right

Unsplashed background img 2

EuroCollege Hogeschool

Versneld en begeleid MBO & HBO. Event Management / Hotelschool / Business School.

Getting the right attitude®
Met ons particulier onderwijs bieden wij een aanpak die in de wereld van business, hotels en event management als normaal wordt gezien: op tijd komen, aanwezig zijn, initiatief tonen, deadlines eerbiedigen, volhouden, netjes kleden en beleefd zijn. Afspraken zijn heilig! Je mag een collega, een opdrachtgever en een klant nooit laten wachten. En dit alles dient één doel: prestaties leveren en de klant tevreden stemmen!

== No pain, no gain ==
De business school, hotelschool en event management projecten die wij aanbieden zijn spraakmakend. Tijdens de versnelde hbo-opleidingen of mbo-opleidingen doe je bij ons ervaring op met echte budgetten, echte verantwoordelijkheid en echte stress. Anders dan bij fictieve projecten mogen de opdrachten van EuroCollege Hogeschool nooit mislukken.

== Kleinschalig ==
Bij ons volg je een opleiding versneld en zeer intensief begeleid. Wij houden natuurlijk rekening met de achtergronden van onze studenten. De school telt 240 studenten in totaal. Alle Mbo-studenten en de eerstejaars van de bacheloropleiding: Event Management, hotelmanagement en van de ondernemersopleiding zijn van 9.30 tot zeker 17.00 uur op school, met een uitloop naar 18.00 uur.
logo

Studievoorlichting

010-4780129

Rotterdam, Amsterdam

e: info@eurocollege.nl
t:
w: bachelor website

studenten

Unsplashed background img 2
totaal aantal studenten
studenten
0man
0vrouw
voltijd/deeltijd
voltijd studenten
deeltijd studenten
duale studenten
aantal eerstejaars
eerstejaars man
eerstejaars vrouw
bron: DUO, okt 2015